Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt szoktam mondani, hogy jön másik. Tompul a fájdalom, és szép emlék marad csak, meg az együtt töltött gyerekkor. Nem helyette jön, utána! Szigorúan nem helyette, mert mindegyik egy külön jellem és egyéniség. Nagyon szeretem a kutyákat, a másét is. Ezt ők is érzik. Igen, ők és nem azok. Ennyit megérdemelnek.
Működik, KTobi hozzászólásán ki is próbáltam. Majd megértem mire is jó ez, de túl késő van, mert holnap börze lesz. Boldog Újbörzét Kívánok!
Komoly, mint a vakbélgyulladás! :smoke:
Az én macskám is van vagy 14 éves. Szegény most két hónapja egyedül van a lakásban, mert nincs otthon az ősöm, és még nem is lesz egy darabig. Sajnos ide, ahol vagyunk meg nem hozhatom, több okból. Most voltam megetetni, de csak kétnaponta jutok fel.
Akkor ezt a fejlődéses dolgot elkiabáltam
Nekem a nagyobbik macska 3éves a kicsi mag 3hónapos kb.
A kutya mg 2éves lett decemberben.
Várd ki a végét, ne ítélj elhamarkodottan. Nemsokára lesz hozzá "user manual" is. Most még csak teszt megy.
És aki most elkezdi vakon nyomkodni a gombokat? Jólvan, hogy teszt, de hogy lehet tesztelni valamit, amiről azt se tudjuk mi az?
Akko ne teszteld, ha nem tudod.
Nyomd meg légyszi a fölfelét most a hsz-emnél, mer annyira akarom már gyűjteni a pontokat márazonnal, hogy nagyon. Jó? :yes:
Megnyomtam. Kicserélődött a kéz egy kis pipára, majd visszajött a kéz. Na és most hogyan tovább? Nyomjam meg a másikat is a visszavonáshoz?
Szerk.: Rájöttem! a modik be vannak avatva a titokba és most kiélik a nyomkodási vágyaikat. Ők majd jól letesztelik.
Ne nyomd mög a pírosat, me' akko nem gyűlnek a pontjaim!
Milyen pontok? Bónuszpontok, amiket le lehet vásárolni majd a HeStore-ban, vagy micsoda?
Jaj! Rosszul olvastam megnyomtam a pirosat. Azt hittem azt kéred nyomjuk, és nem ne nyomjuk.
Ma felhívtam a suliban az egyik anyukát a naplóból kinézett szám alapján, hogy a kisfia lopásgyanús ügyletekbe keveredett. Erre a vonal végéről egy férhihang közli, hogy már több éve ez a száma, de az illető hölgyet már nagyon sokan keresték rajta, és ha megtudom a számát akkor feltétlenül mondjam meg neki is, mert lenne hozzá egy-két keresetlen szava!
Én már végig nyomkodtam mindet, de semmi jó nem történt. Azt hittem lesz valami. :schmoll2:
Biztos azért van, hogy le kell kaparni mint a kaparós sorsjegyet és a jézuska talán hoz egy új monitort...Csak a zöldeket kapard le, az rejt csak jó nyereményt
Lesz is! Bővebben: Link
Ez milyen sorsjegy már vésővel kaparom, de nem látom alatta a számot. (Nicsak már feketedik.)
Á, semmi gond, csak a legelső szó volt a
Idézet: .„Ne” Ez a telefonos anyukás stb. ügylet valóban igaz?
Ez jó kis sorozat. Megvan az új függőségem. A Dr. House-t már végignéztem. (Kb. 2hét alatt.) Húú jó lesz a jövőheti energetika vizsga. Tanultam eddig rá vagy fél órát.
Nekem meg utána egy héttel felvételi és nem is tanultam még semmit sem sajna.
(Matek meg nyelvtan).
Megtörtént. Persze még a szülő verzióját nem hallottam, mert nem tudtuk elérni.
Szép napot mindenkinek! Az előbb majdnem röhögő görcsöt kaptam! Van egy benti macsekunk. A konyhában linóleum van a padlón. A macsek akkora lendülettel vette a kanyart hogy szó szerint driftelt Rendesen kapart a hátsó lábával valamint keresztbe ment.. meg kellett volna örökíteni! Tegnap a kazánházban nézem a macsek egy tálban ül úgy hogy a két első lába a tálon kívül van. Csoda egy jószág ez!
Olyan nálunk is volt ,hogy a macska belefeküdt egy kb 15cm átmérőjű tálba. itt nem lógott ki semmije, szépen összetekeredett a macska.
Azt a h*****t, nem semmi.
A büdös kölkét, hogy ezt ilyen lazán meg meri tenni... Finomabban, ha lehet. -- kobold
Ismerős helyzet. Nyáron abban tanyázott az egyik macska.
Nekünk most az egyik a szekrénybe mászott be a másik meg az asztalon lévő kis tálban alszik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |