Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Te a tegnapi Gergő vagy?? Egyébként amíg nem jó a végfok,addig nefoglalkozz az árnyékolással.Majd utána ráérsz......leht nemis kell.
Sziasztok! TI mitlen erősítőt építenétek egy 2x59 volt AC szekunderrel rendelkező trafóhoz? A trafó nagyon brutális, én 2x450/400 watt körüli erősítőt szeretnék hajtani róla. Erre a feszültségre nincsen véletlenül valakinek valami jóféle kapcsolása?
Előre is köszönöm!
Tessék, ez egy elég stabil kapcsolás.
Ráadásúl áramkorlátos
THX
AZ MJL21193 helyett nem lehet valami olcsóbbat tenni bele? Mert én ezer forint felett láttam darabját.
Lomexnél 983Ft. Olcsóbb meg nem nagyon lesz, üzembiztonságot kockáztatsz vele, nem éri meg elpazarolni, hamar lesz drágább az olcsóbb..
A két bordához mindössze egy-egy csavar rögzíti az "L"-idomot? Nem túl biztató, legyen legalább kettő, de inkább négy és szorító alátéttel ráfogatva. Árnyékolás nem fog kelleni.
Ez függ pozíciótól is és persze a szubjektív nézőpont is benne van. Én utálom a hangját, hangkártyán, magnóban is cseréltem ki, OPA2134-re. Én mondjuk a uA 741 hangját szeretem, de azt sem mindenhol, azért nem árt normálisan tervezni is vele.
Ilyen pozícióban én se hagynék OPA2134-et, 600Ohm alatt nem szeret annyira dolgozni, a 2068 meg kifejezetten alkalmas erre.
Szia
Sajnos ez a kategória már nem olyan, mint a TDA-s erősítő, hogy 1500Ft-ból van 70W-od. Itt csak az alkatrész 15e Ft. Ekkora tápfeszültségre, meg áramra már drágák az alkatrészek.
Szia!
Sajnos én még a párszár forintos IRF-hez vagyok szokva, de igazából ez lenne az első, igazán komoly erősítő, ami 300 watt felett lenne. De, ha sikerül szereznem trafót, jó áron, akkor szerintem megpróbálom, mert igencsak kéne. 9 ezer/1000 wattos trafó, de még nem biztos. Bár a kapcsoló üzemű lenne az igazi, mert sokkal könnyebb.
Rakhatsz bele 2sc3264-et is aminek a párja 2sa1295
Ennek darabja 700Ft ba megáll kb.
van két 4ohmos 10w os hangszóróm
ehhez mekkora erősítő kéne? vagy hogyan van az az arány? fele akkora erősítő mint amekkora a hangszóró?
Itt mindent megtudsz róla: Bővebben: Link
Csak nálam nem működik a link funkció? Igen, Nálad. Link beszúrva. szami
Ha tápot akarsz csinálni a PA300-hoz én ezt javaslom neked. Nekem is erről megy. Én nem raktam rá relét sem direkt megy a -60 V-ról az AC a panelra. Nekem működik.
Az ellenállásokat hagyd ki belőle én a diódahidat ráraktam csak nekem a méretekkel voltak bajok ezért kábellel raktam rá nem a panelba forrasztva, de meg lehet oldani azt is, viszont így könnyebb cserélni.
Szia!
Az egy diagnosztikai kimenet. Ha megnő a kimeneten a DC-szint, akkor ez a kimenet aktívvá válik. Alapból nem kell bekötni sehová sem.
Elkezdtem csinálni a paneltervet, de ááá megőrülök. Egyszerűen nem látom a feliratokat az alkatrészeknél. Olyan homályos minden. Már fáj a fejem a fókuszálástól.
Pedig már feljavítottam a minőségét, de hiába. Nekem rossz a szemem, vagy tényleg nehezen olvasható? Bővebben: Link
Tudnál olyan kapcsolást küldeni, hogy ezen egy diag ledet hajtsak?
Egy jobb rajz: Bővebben: Link
Szerintem nem kell hozzá sok minden, csak egy LED egy soros ellenállással.
Érdemes úgy megcsinálni, hogy a végfokok csatlakozásai a pufferkondenzátorok "után" legyenek a panelrajzon.
Hali mindenkinek
Vasaroltam egy erositot de az a szitu h bekotottem a rajz szerint mukodik meg minden eg a led de nem ad ki hangot mi lehet vele a problema? Mellekelek egy kepet hogy hogy nez ki
Helló! Látom van rajta relé, hallani, behúz?
hat semmi eletjelt nem ad a zold led vilagit csak ennyi
18-28 ig bir 24 en van azt mondta az elarusito a boltba h vala kell menyen egyebben miben hibazhattam vagy mi lehet a baja
|
Bejelentkezés
Hirdetés |