Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Egy tapasztalt nyomtató és fénymásolószervízestől tudom az információt, miszerint, ha papírtípusnak "Címkék" van megadva, akkor lényegesen alacsonyabb hőfokon "süti" a tonerport bármelyik nyomtató vagy másoló. Remélem van akiknek hasznos infó ez.
Üdv!
Üdv!
Van 2db külön pdf fájlban nyákterv amit nekem egy pdf állományba kéne belevarázsolnom. Tud valaki megoldást rá?
Szervusz!
PDFsam a neve,keress rá! Jó program,nekem bevált. :google:
Megint én. És arra van mód hogy egy lapra kerüljön 2 külön álló pdf fájlból az ábra?
Hali! Én a pdf creatort használom, de talán az elv jó neked is: kiexportálom valamilyen kép formátumba, körül vágom méretre, egy üres dokumentumba, vagy megfelelő méretű képre rámásolom, és azt nyomtatom pdf-be.
Üdv!
Az a gond hogy alapból pdfben van tehát nincsen meg nyáktervező programban hogy exportáljam. Próbáltam direkt olyan programot ami a pdf fájlból kilopja a képet de azzal sem sikerült. Próbáltam a pdf et doc és jpeg gé konvertálni sikertelenül. Lehetetlen feladatra vállalkoztam vagy van valami megoldás?
A pdf creator tud konvertálni, ingyenes. Egy új nyomtatót telepít, ami fájlba ment. A mentésnél tudod kiválasztani melyen fájl legyen, pdf, bmp, png...
Tehát: pdf-et megnyitod rendesen, nyomtatás=> nyomtatónak kiválasztod a pdf creator-t => mikor menteni akar, akkor a kiterjesztést beállítod.
Na meglett a megoldás janikukac lévén. Megnyitom printscreen paint ba beilleszt körbevág.
Csak vigyázz a mérettel, mer nem biztos, hogy marad!
Hát igen. Holnap kiderül ha nyomtatatok.
PDF creator kellett volna. Azért nem tudod képként kilopni, mert nem kép. Vektoros. Nagyíthatod mégsem pixelesedik. Amit kiloptál az már kép, és pixeles.
Unatkozásból csináltam ma egy smd multivibrátort. Fótózva Dry fóliával. A maszk 2 réteg, lézer nyomtatóval. A nyák 12X14mm, 0805 méretűek az alkatrészek. Azon lepődtem meg, hogy mennyire szépen tudtam 0.3mm-es vezetősávokat létrehozni. Le fényképezni azt nem tudtam, mert a gépem nem olyan jó. Arra gondoltam, hogy jó lett volna beültetés előtt beszkennelni. A gép nem a műhelyben van.
Ilyen lett:
A dry fóliás fotózás verhetetlen, és ráadásul nem többváltozós mint a vasalás.
Mps is írta csak a nyomtató választásnál nem jelenik meg a PDFCreator.
Sziasztok ! Hátha segít valakinek , pl nekem segített.
Ez a program csinál neked egy nyomtatót gondolatban , és ha pl sprint layoutban rámész a nyomtatásba és kiválasztod hogy Cute writer majd nyomtatásra nyomsz , akkor feldob egy ablakot hogy hova mentheti a pdf fájlodat. Szerintem nagyon jó Link a LETÖLTÉShez Szép napot !
Feltelepítetted? Mert csak akkor van! Innen letöltheted.
Sziasztok ! Egy kis segítség kéne ! A nyákon az apróbb hibákat / az egész nyákra nyomtatás helyett fel lehet vinni ezzel az alkoholos filccel a rajzolatot ? nem fogja átmarni vagy valami ? köszönöm
LINK
Sziasztok!
Ezt a NYÁK-ot tegnap sikerült elkészíteni vasalásos módszerrel. Mi a véleményetek?
Teljesen korrekt munka
Igaz nem spóroltál a vezetősávokkal, de biztos meg van az oka. Én meg tegnap szívtam életemben először a vasalással. Majd felrobbantam a méregtől.
Mi nem ment vasalásnál ? (: én pedig ma próbálkoztam vele először , és lám lám nekem sem ment és énis majd felrobbantam
Nyugodtan használhatod. Én is ilyen filceket használok a hibák javítására.
Tegnap megtapasztaltam, hogy egész nagy hiba is elég jól orvosolható vele.
Köszönöm válaszod. És hogyha az egészet azzal csinálnám ? :O
Nagyon kis kapcsolás, csak a nyákkészítési eljárás gyakorlása lenne a lényeg igazán!
Szerintem sz@r minőségű volt a lemez vagy olyan szennyeződés volt rajta amit nem sikerül lemosni rendesen.
Próbálkoztam 120g és 150g műnyomóval, de minkét esetben rossz lett. Amikor leáztattam a papírt mindig jött vele együtt a festék is. Nem tapad hozzá a lemezhez. Közel 1l higítót elhasználtam mire sikerült megcsinálni.
Áh :/ Hány gramos műnyomó papír a legjobb erre a célra amúgy?
Ha az egészet rajzolod akkor először rajzold fel. Vár egy picit míg rászárad és, ha kell húzd át még egyszer.
Volt, hogy 0,3 filccel csak simán aláírtam a nyákot és nem mart alá. Persze ez azért függ a maróanyagtól is! Én nátrium perszulfátot használok és elégedett vagyok vele. |
Bejelentkezés
Hirdetés |