Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ügyes vagy Vitya!
Köszönöm!
Ez tulajdonképpen mi is?
Alapjába véve nem rossz a panel, két kifogásom lenne: 1.: Feleslegesen nagy nyák a feliratok miatt. 2.: Ha a pozíciófeliratozás is a réz felületből van kialakítva, én nem merném hosszútávon használni...
Mivel egy meglévő berendezés lett átalakítva, így adott volt a panelméret. Nem pedig a feliratok miatt ilyen nagy. Az alkatrész pozíció pedig szintén vasalással készült, semmi vezető anyag nincs benne.
Hogy mire is használják? Rallye versenyzők evvel az eszközzel tudnak kommunikálni. Navigátor a vezetővel.
Értelek.
De akkor az alkatrész oldalon mitől olyan világos/csillogós a pozíciófelirat? Mert számomra olyan hatást kelt, mintha a réz felület be lenne vonva kémiai ónozóval...
Vasalás után, amikor lehúzta a papírt, akkor maradt a festéken papír is és annak van ilyen világos/fehéres színe.
Pontosan. Ricsi89-nek igaza van. Ráadásul nem feketével lett kinyomtatva a pozíció, hanem kékkel, az meg még dob is rajta.
Sziasztok
Mostmár talán végleges formájába került a labortápom... Itt van pár kép róla. Az előlap nem lett tökéletes, de majd egyszer ha sok időm és kedvem lesz akkor újra csinálom. Egyébként írásvetítő fóliára lett nyomtatva a minta és elé került egy plexi lap
Nagyon Király, profi lett!
Nem csak belül, de kívül is immár.
A képeket nézve csak egyetlen, nem éppen elhanyagolható dolog hiányzik róla: a kimeneti csatlakozó. De az utolsó képen látom hogy ezt hátul vezetted ki.
Amúgy én is fekete előlaptervet szeretnék majd a tápomhoz, szerintem sokkal jobban néz ki mint a fehér alapon fekete szöveg. Vettem is hozzá inverz, fekete hátterű LCD-ket hogy még pofásabb legyen majd. Gratulálok, nagyon jól néz ki!
Köszi szépen a dícséretet.
És köszönöm a segítséget Hubának és Elektromosnak. Attila86 a Te tápodra nagyon kíváncsi vagyok már
A többit a MIG/MAG Co2 hegesztő készülékek házilag topikban.
Miből gondolod hogy gyári?!!!
Mert annyira profin van megcsinálva, hogy sokan elhinnék, hogy gyári, ha azt mondanád rá.
És Zoli épp ezért írta amit, mert tényleg profi munka.
Nagyon profi! Tényleg mint ha gyári lenne! Le a kalappal!
Szép munka, grat! Személy szerint a feliratokat hiányolom a kapcsolók/potik körül... De a lényeg, hogy Te tudd, mi micsoda.
Köszönöm Nekiálltam megtervezni a feliratokat, de túl kicsik lennének a bal oldali kapcsolóknál ha matricával csinálnám, mert nincs elég hely. Egy "logót" majd azért még akarok rá csináltatni.
Szia
Érdekes kis holmi.... de egy biztos, nem vagy bőbeszédű. Az alkalmazott processzorról meg lehet valamit tudni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |