Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ügyes vagy Vitya!
Köszönöm!
![]()
Ez tulajdonképpen mi is?
![]() ![]() Alapjába véve nem rossz a panel, két kifogásom lenne: 1.: Feleslegesen nagy nyák a feliratok miatt. 2.: Ha a pozíciófeliratozás is a réz felületből van kialakítva, én nem merném hosszútávon használni...
Mivel egy meglévő berendezés lett átalakítva, így adott volt a panelméret. Nem pedig a feliratok miatt ilyen nagy. Az alkatrész pozíció pedig szintén vasalással készült, semmi vezető anyag nincs benne.
Hogy mire is használják? Rallye versenyzők evvel az eszközzel tudnak kommunikálni. Navigátor a vezetővel.
Értelek.
De akkor az alkatrész oldalon mitől olyan világos/csillogós a pozíciófelirat? Mert számomra olyan hatást kelt, mintha a réz felület be lenne vonva kémiai ónozóval... ![]() ![]()
Vasalás után, amikor lehúzta a papírt, akkor maradt a festéken papír is és annak van ilyen világos/fehéres színe.
Pontosan. Ricsi89-nek igaza van. Ráadásul nem feketével lett kinyomtatva a pozíció, hanem kékkel, az meg még dob is rajta.
Sziasztok
Mostmár talán végleges formájába került a labortápom... Itt van pár kép róla. Az előlap nem lett tökéletes, de majd egyszer ha sok időm és kedvem lesz akkor újra csinálom. Egyébként írásvetítő fóliára lett nyomtatva a minta és elé került egy plexi lap ![]()
Nagyon Király, profi lett!
![]() Nem csak belül, de kívül is immár.
A képeket nézve csak egyetlen, nem éppen elhanyagolható dolog hiányzik róla: a kimeneti csatlakozó.
![]() Amúgy én is fekete előlaptervet szeretnék majd a tápomhoz, szerintem sokkal jobban néz ki mint a fehér alapon fekete szöveg. Vettem is hozzá inverz, fekete hátterű LCD-ket hogy még pofásabb legyen majd. Gratulálok, nagyon jól néz ki!
Köszi szépen a dícséretet.
És köszönöm a segítséget Hubának és Elektromosnak. Attila86 a Te tápodra nagyon kíváncsi vagyok már ![]()
A többit a MIG/MAG Co2 hegesztő készülékek házilag topikban.
Miből gondolod hogy gyári?!!!
Mert annyira profin van megcsinálva, hogy sokan elhinnék, hogy gyári, ha azt mondanád rá.
![]() És Zoli épp ezért írta amit, mert tényleg profi munka.
Nagyon profi! Tényleg mint ha gyári lenne! Le a kalappal!
Szép munka, grat!
![]() ![]()
Köszönöm
![]()
Szia
Érdekes kis holmi.... de egy biztos, nem vagy bőbeszédű. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |