Fórum témák
» Több friss téma |
ez egy PIC 16F877A -ra ( 8-as és 9-es lábra) van rákötve és elméletileg egy fényképezőgép kioldásáért fele(ne). kép mellékelve. Köszi a segítséged!!
Megvan a megoldás:
A schematikus rajzon a neve EL VAN ÍRVA! Az alkatrész valódi neve: NEC2501 és NEM NEC2051. Mások okulására mellékeltem az alkatrész adatlapját, mert ...minő meglepetés, így megtaláltam! Nagyon köszönöm a segítséged!!!
Próbáld ki ezzel, ez szabvány, 100ft-os tétel:
Bővebben: Link
Naná, hogy kipróbálom Nagyon köszi! Az adatlapok összehasonlítása is az általad javasoltat támasztja alá!
Ez biztosan jó lesz!
Ilyesmi fokozatkapcsolókat a Grayhill gyárt. A farnell forgalmazza is őket.
Sziasztok!
Nem igen tudom hova írhatnék, talán itt jó helyen lesz. Olyan kijelzőre lenne szükségem, amin pörögnek a számok. Mintha időt mutatna, csak valamiért elromlott volna. Természetesen nem kell, hogy köze legyen a valós időhöz, csak hogy pörögjenek rajta a számok. Akár kaotikusan is. Sőt, talán az még jobb is lenne. Óra,perc, másodperc. Szóval a kérdésem, produkál hasonló hibát valami, amiből érdemes lenne kibányászni egy ilyen kijelzőt a hozzá való dolgokkal? Ami másnak hulladék, az most igencsak jól jönne nekem. Ha igen akkor rákeresek neten, hátha be lehet szerezni. Ha nem, akkor gondolom egy ilyet építeni pont olyan feladat, mint normális órát.
Zuglóban, az Adria sétány elején van egy kisbolt. Van Vácott is, egy igen jó.
Gratulálok! A 2005-ös topiknyitó hsz-re sikerült reagálnod.
Helló
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet a legolcsóbban pozitív20-at kapni? Nézelődtem én de elég borsos az ára ahol láttam. Ha valaki tud valami olcsóbb helyet azt köszönöm előre is.
Szia!
Itt nézted már?
Nem itt még nem de ahogy olvastam a szavatossága már lejárt. Nem tudom hogy így mennyire lehet használható.
Helló!
Itt a fórumon is árul egy srác p20-at, igaz ezek is lejártak már, de nem olyan régen mint amik vaterán vannak. Bővebben: Link Szerk.: Én is 1-2 éve lejárt p20-at használok, szerintem teljesen használható, nekem nem volt vele semmi bajom.
Keresek kis méretű sorkapcsot.
Mint ez. Csak kisebb méretben. Pl 1 raszterest (2.54mm). Vagy hasonló forrasztásmentes, kis méretű csatlakozót.
Lomex
Ha lejárt a szavatossága ne vedd meg. Csak pórul jársz. Tapasztalatból tudom.
Egyébként létezik 100ml-es kiszerelés is, esetleg nem P.20-nak hivják. Ugyan olyan jó.
3.5mm-től kezdődik náluk a netes lista.
Bocsánat, rosszul emlékeztem...
Hát én sem nagyon akarok játszadozni a szavatossággal. Hestore-on néztem és 2500 körül van a 100 ml-es plusz posta úgyhogy inkább lehet már kész panelt veszek. Nem sokkal drágább mint a sima panel.
Hali! 10xAA elemtartóra lenne szükségem, ilyet találtam, de nekem zárt kellene! ( Esetleg 5xAA is jó lenne,de mindenképp zárt) Tudja valaki honnan lehetne rendelni? Köszi!
Abban kérem a segítségeteket, hogy hol lehet kapni "fazonos" rézhuzalt kis tételben. Eddig ahol jártam, egy egész dobot kell megvenni, és csak rendelésre van, -ezzel nem sokra megyek.
Kb 5-6 motor tekercselőnél is már néztem... Kb 2.5 kg 10x1 vagy 12x1 kellene sürgősen. A segítségeteket előre is köszönöm.
Köszi... Voltam náluk. Arra vonatkozik a "megrendeljük"...
Sziasztok!
BMW E30 üzemanyag szintjelzőbe keresek ellenálláshuzalt kb. 0,03-as legalábbis az eredeti huzal átmérője ekkora volt, bár ha jól sejtem inkább az ellenállás az ami mérvadó a szintjező korrekt működése szempontjából. Tudja esetleg valaki hol lehet ilyen vékonyka ellenállás huzalt (nem szigetelt) beszerezni. Kösz előre is.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehetne kapni olyan kábelt, ami 0,75mm-es sodrott és minimum kétszínű szigetelése van, tehát pl fehér alapszín, és rá van festve piros csík. Motoromat szeretném újra kábelezni, és ilyen jellegű kábellel volt megoldva, ezt szeretném pótolni...
Szerintem ilyet csak bontani tudsz valamiből, vagy házilag festeni. Annak idején amikor egy 50-es évekbeli bogarat restauráltam, én is kézzel festettem a második színt a vezetékre. Azon mondjuk keresztbe voltak gyűrű alakban a csíkok 3cm-enként. Hosszába csíkozni nehezebb lenne, de nem lehetetlen. Egy-egy színből úgyis csak pár m kell.
Sziasztok!
a minap bontottam szét egy Fm tunert és rossz volt benne a kvarc. el is mentem a boltba de nincs. 38 kHZ-es kvarcot hol lehet kapni?
Mondjuk itt:Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |