Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   146 / 441
(#) janóczi válasza interferi hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

ez egy PIC 16F877A -ra ( 8-as és 9-es lábra) van rákötve és elméletileg egy fényképezőgép kioldásáért fele(ne). kép mellékelve. Köszi a segítséged!!

nec2051.jpg

(#) janóczi válasza janóczi hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Megvan a megoldás:
A schematikus rajzon a neve EL VAN ÍRVA! Az alkatrész valódi neve: NEC2501 és NEM NEC2051. Mások okulására mellékeltem az alkatrész adatlapját, mert ...minő meglepetés, így megtaláltam! Nagyon köszönöm a segítséged!!!
(#) qvasz2 válasza janóczi hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Próbáld ki ezzel, ez szabvány, 100ft-os tétel:
Bővebben: Link
(#) janóczi válasza qvasz2 hozzászólására (») Ápr 22, 2011 /

Naná, hogy kipróbálom Nagyon köszi! Az adatlapok összehasonlítása is az általad javasoltat támasztja alá!
Ez biztosan jó lesz!
(#) sunraw válasza gabor128 hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Ilyesmi fokozatkapcsolókat a Grayhill gyárt. A farnell forgalmazza is őket.
(#) Tarbur hozzászólása Ápr 23, 2011 /

Sziasztok!
Nem igen tudom hova írhatnék, talán itt jó helyen lesz.
Olyan kijelzőre lenne szükségem, amin pörögnek a számok. Mintha időt mutatna, csak valamiért elromlott volna. Természetesen nem kell, hogy köze legyen a valós időhöz, csak hogy pörögjenek rajta a számok. Akár kaotikusan is. Sőt, talán az még jobb is lenne. Óra,perc, másodperc.
Szóval a kérdésem, produkál hasonló hibát valami, amiből érdemes lenne kibányászni egy ilyen kijelzőt a hozzá való dolgokkal? Ami másnak hulladék, az most igencsak jól jönne nekem. Ha igen akkor rákeresek neten, hátha be lehet szerezni. Ha nem, akkor gondolom egy ilyet építeni pont olyan feladat, mint normális órát.
(#) kis59 válasza bzz hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Zuglóban, az Adria sétány elején van egy kisbolt. Van Vácott is, egy igen jó.
(#) qvasz2 válasza kis59 hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Gratulálok! A 2005-ös topiknyitó hsz-re sikerült reagálnod.
(#) zolika60 válasza qvasz2 hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Pedig nem is ma regisztrált.
(#) zoz11 válasza bankimajki hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Hello
Véletlenül nem ilyen csati?
Bővebben: Link
Üdv: Zoltán
(#) mekkmesterke hozzászólása Ápr 26, 2011 /

Helló
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet a legolcsóbban pozitív20-at kapni? Nézelődtem én de elég borsos az ára ahol láttam. Ha valaki tud valami olcsóbb helyet azt köszönöm előre is.
(#) kadarist válasza mekkmesterke hozzászólására (») Ápr 26, 2011 /

Szia!
Itt nézted már?
(#) mekkmesterke válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 26, 2011 /

Nem itt még nem de ahogy olvastam a szavatossága már lejárt. Nem tudom hogy így mennyire lehet használható.
(#) Szebence válasza mekkmesterke hozzászólására (») Ápr 28, 2011 /

Helló!

Itt a fórumon is árul egy srác p20-at, igaz ezek is lejártak már, de nem olyan régen mint amik vaterán vannak. Bővebben: Link

Szerk.: Én is 1-2 éve lejárt p20-at használok, szerintem teljesen használható, nekem nem volt vele semmi bajom.
(#) Sir-Nyeteg hozzászólása Ápr 29, 2011 /

Keresek kis méretű sorkapcsot.
Mint ez. Csak kisebb méretben. Pl 1 raszterest (2.54mm). Vagy hasonló forrasztásmentes, kis méretű csatlakozót.
(#) UbiLinux válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Lomex
(#) ujfalusi válasza mekkmesterke hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Ha lejárt a szavatossága ne vedd meg. Csak pórul jársz. Tapasztalatból tudom.
(#) ujfalusi válasza mekkmesterke hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Egyébként létezik 100ml-es kiszerelés is, esetleg nem P.20-nak hivják. Ugyan olyan jó.
(#) Sir-Nyeteg válasza UbiLinux hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

3.5mm-től kezdődik náluk a netes lista.
(#) UbiLinux válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Bocsánat, rosszul emlékeztem...
(#) mekkmesterke válasza ujfalusi hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Hát én sem nagyon akarok játszadozni a szavatossággal. Hestore-on néztem és 2500 körül van a 100 ml-es plusz posta úgyhogy inkább lehet már kész panelt veszek. Nem sokkal drágább mint a sima panel.
(#) gerolka hozzászólása Ápr 30, 2011 /

Hali! 10xAA elemtartóra lenne szükségem, ilyet találtam, de nekem zárt kellene! ( Esetleg 5xAA is jó lenne,de mindenképp zárt) Tudja valaki honnan lehetne rendelni? Köszi!
(#) dcsabi hozzászólása Ápr 30, 2011 /

Abban kérem a segítségeteket, hogy hol lehet kapni "fazonos" rézhuzalt kis tételben. Eddig ahol jártam, egy egész dobot kell megvenni, és csak rendelésre van, -ezzel nem sokra megyek.
Kb 5-6 motor tekercselőnél is már néztem...
Kb 2.5 kg 10x1 vagy 12x1 kellene sürgősen.
A segítségeteket előre is köszönöm.
(#) Hp41C válasza dcsabi hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Szia!

Talán ez segít...
(#) dcsabi válasza Hp41C hozzászólására (») Ápr 30, 2011 /

Köszi... Voltam náluk. Arra vonatkozik a "megrendeljük"...
(#) kisgezenguz hozzászólása Máj 3, 2011 /

Sziasztok!

BMW E30 üzemanyag szintjelzőbe keresek ellenálláshuzalt kb. 0,03-as legalábbis az eredeti huzal átmérője ekkora volt, bár ha jól sejtem inkább az ellenállás az ami mérvadó a szintjező korrekt működése szempontjából. Tudja esetleg valaki hol lehet ilyen vékonyka ellenállás huzalt (nem szigetelt) beszerezni.
Kösz előre is.
(#) robing16 hozzászólása Máj 5, 2011 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy hol lehetne kapni olyan kábelt, ami 0,75mm-es sodrott és minimum kétszínű szigetelése van, tehát pl fehér alapszín, és rá van festve piros csík.

Motoromat szeretném újra kábelezni, és ilyen jellegű kábellel volt megoldva, ezt szeretném pótolni...
(#) zolika60 válasza robing16 hozzászólására (») Máj 5, 2011 /

Szerintem ilyet csak bontani tudsz valamiből, vagy házilag festeni. Annak idején amikor egy 50-es évekbeli bogarat restauráltam, én is kézzel festettem a második színt a vezetékre. Azon mondjuk keresztbe voltak gyűrű alakban a csíkok 3cm-enként. Hosszába csíkozni nehezebb lenne, de nem lehetetlen. Egy-egy színből úgyis csak pár m kell.
(#) havranarpi hozzászólása Máj 10, 2011 /

Sziasztok!
a minap bontottam szét egy Fm tunert és rossz volt benne a kvarc.
el is mentem a boltba de nincs.
38 kHZ-es kvarcot hol lehet kapni?
(#) zolika60 válasza havranarpi hozzászólására (») Máj 10, 2011 /

Mondjuk itt:Bővebben: Link
Következő: »»   146 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem