Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nyuszika megy az erdőben és beleesik egy gödörbe, arra megy a róka.
- Na, nyuszika, rendes leszek és kihúzlak. Belógatja a farkát a gödörbe és azon kimászik a nyuszika. - Látod, nyuszika, milyen jó, ha valakinek nagy hosszú farka van? Nyuszika megköszönte szépen és továbbmentek. Eltelt egy kis idő. A róka ment az erdőben és beleesett egy gödörbe. Arra ment a nyuszika. - Na, róka, te is segítettél rajtam én is segítek neked kimászni. Elővette a nyuszika a rádiótelefonját, hívta a sofőrjét és együttes erővel kihúzták a rókát. Mi ebből a tanulság? Akinek nincs nagy farka, annak legyen rádiótelefonja és kocsija. ![]()
Ma vacsiztam a tesómmal, és a tojás sárgáját a szemembe raktam. Hát, eléggé beleragadt.
![]()
Eddig azzal nyugtattam magam, hogy minden rendbe nálad, csak egy kissé hamar srác vagy, na most ezek a kétejeim szertefoszlottak. Tojás a szemedbe?
![]() ![]()
Höhöhö.
![]() ![]() Egy poénos kérdés: -Hányban születtél?
Apafej, én nem nézlek le, tudhatnád, ne keverj össze mással, ez meg a vicces topic. Máshol segítek, tudod jól, és nem olyanokkal, hogy "ehhez nem értesz, meg ahhoz kevés vagy" Ha a korom érdekel, van adatlapom.
Gyere el az AAÉT-re, ott megismerünk. Ennyi. Idézet: . Az is lehet, hogy a hiba az ön készülékében van.[OFF] „Mindíg félreértenek engem az emberek.”
Már félre lettem értve. Ez így megy, hogy:
-Hányban születtél? -96 -Az elég baj, én egyben. ![]() Félreértettél. Ááá, remélem nem lettél megsértve evve Doncso ! ![]()
Ezt én is így gondolom. Megszereltek? :idiota:
Idézet: „-Hányban születtél?” Mármint mikor? 1963+(2366+rnd(100))*i.
Hali. Aki ismeri a rossz PC játékok sorozatot annak ismerős lesz a videó de aki nem is meri annak érdemes megnézni EZT.
![]()
A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi és se szó se beszéd leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá.
Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább: - Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit? - Persze - morogja mogorván a francia. Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja: - Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg, csámcsogja. A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba. A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást: - Dzsemet esztek a kiflihez? - Hát persze! - vakkantja oda a francia. - Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak. - És mit csináltok a használt óvszerekkel? - kérdezi a francia. - Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai. - Mi nem - válaszol a francia. Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USA-ba.
Tudna valaki kölcsönadni egy vödör áramot?
![]()
Mi hozzánk épp most vezették be az áramot, jó kanalizációs csövön, úgyhogy kapsz ingyen egy literrel, plusz két gramm grátisz !
![]()
Kedvetlenül, láthatóan rossz hangulatban megy haza este a férj. Megvacsorázik, iszik egy pohár bort, majd bebújik a feleségéhez az ágyba, és elkezdi simogatni.
Drágám - súgja az asszony -, ma nem lehet ...! Én ezt nem értem - morog a férj -, hát ma minden nő összebeszélt?
Nem tudom hogy ez érdekes, elkeserítő, vagy érdekes amit fogok írni. Írjátok be a Google-ba hogy "hogyan lo" aztán csak nézzétek a keresési javaslatokat
![]()
A legérdekesebb amikor az a japán csaj a melleit tornáztatja :smoke:
Most nem kekeckedésből, de 2 gramm elektron az 351.648.351 Coulomb töltést képvisel... Szemléletesen: egy egy Farados kondenzátort ennyi töltéssel 351.648.351 V feszültségre lehetne tölteni
![]() ![]() ![]()
egyszer az egyik haveromat beküldtem a műszaki boltba hogy hozzon már egy 6-os kanyarfúrót és bement aztán csak röhögtem rajta de amikor kijött és azt mondta:nincs,elfogyott holnap jöjjek vissza érte akkor olyat röhögtem hogy az egész utca visszhangzott
![]()
Vasztrál - Ezen be***tam a röhögéstől
![]() ![]()
Szégyen-nem szégyen, az aláhúzott írásra Linket sejtettem, már rákattintottam volna, hátha létezik 6-os kanyarfúró
![]()
"Okos" forumozo
Idézet: „lenne egy lg mp3-as cd lejátszóm.előző autómban tökéletesen működött,azonban most az audiba bekötve,olyat produkál,hogy a gyújtás után bekapcsolom tökéletesen működik,amikor viszont elindulok az autóval egyből elhallgat és villog a kijelző meg a gombok. ha megállok ismét megy és indítja a lejátszást.kihúztam a boxból mozgattam,akkor nem áll le.please s.o.s! köszönöm! Válasz ::Ez azért van, mert menet közben kapaszkodnak a zenészek”
Egy 16éves Magyar srácot is ezzel szívattak anno jó pár éve, és erre ő készített egy olyan csigafórszerkezetet, ami valamilyen csuklós megoldással elkanyarodott. A TV be is mutatta, hogy nem lehet már szívatásként használni. De nem lett belőle semmilyen gyártás.
Mosógép szervíz! Hatalmas!
![]()
:eek2: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |