Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nyuszika megy az erdőben és beleesik egy gödörbe, arra megy a róka.
- Na, nyuszika, rendes leszek és kihúzlak. Belógatja a farkát a gödörbe és azon kimászik a nyuszika. - Látod, nyuszika, milyen jó, ha valakinek nagy hosszú farka van? Nyuszika megköszönte szépen és továbbmentek. Eltelt egy kis idő. A róka ment az erdőben és beleesett egy gödörbe. Arra ment a nyuszika. - Na, róka, te is segítettél rajtam én is segítek neked kimászni. Elővette a nyuszika a rádiótelefonját, hívta a sofőrjét és együttes erővel kihúzták a rókát. Mi ebből a tanulság? Akinek nincs nagy farka, annak legyen rádiótelefonja és kocsija.
Ma vacsiztam a tesómmal, és a tojás sárgáját a szemembe raktam. Hát, eléggé beleragadt. :awink:
Eddig azzal nyugtattam magam, hogy minden rendbe nálad, csak egy kissé hamar srác vagy, na most ezek a kétejeim szertefoszlottak. Tojás a szemedbe? Elhiszem, hogy húsvétra készülünk, nade ennyire?
Höhöhö. Csak poénkodni szoktam, ne nézzetek szellemileg visszamaradottnak. Kár, hogy személyesen nem ismertek, mert sok mindenre rájönnétek, és nem értenétek félre. Mindíg félreértenek engem az emberek.
Egy poénos kérdés: -Hányban születtél?
Apafej, én nem nézlek le, tudhatnád, ne keverj össze mással, ez meg a vicces topic. Máshol segítek, tudod jól, és nem olyanokkal, hogy "ehhez nem értesz, meg ahhoz kevés vagy" Ha a korom érdekel, van adatlapom.
Gyere el az AAÉT-re, ott megismerünk. Ennyi. Idézet: . Az is lehet, hogy a hiba az ön készülékében van.[OFF] „Mindíg félreértenek engem az emberek.”
Már félre lettem értve. Ez így megy, hogy:
-Hányban születtél? -96 -Az elég baj, én egyben. Félreértettél. Ááá, remélem nem lettél megsértve evve Doncso !
Ezt én is így gondolom. Megszereltek? :idiota:
Idézet: „-Hányban születtél?” Mármint mikor? 1963+(2366+rnd(100))*i.
Hali. Aki ismeri a rossz PC játékok sorozatot annak ismerős lesz a videó de aki nem is meri annak érdemes megnézni EZT.
A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi és se szó se beszéd leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá.
Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább: - Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit? - Persze - morogja mogorván a francia. Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja: - Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg, csámcsogja. A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba. A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást: - Dzsemet esztek a kiflihez? - Hát persze! - vakkantja oda a francia. - Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak. - És mit csináltok a használt óvszerekkel? - kérdezi a francia. - Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai. - Mi nem - válaszol a francia. Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USA-ba.
Tudna valaki kölcsönadni egy vödör áramot?
Mi hozzánk épp most vezették be az áramot, jó kanalizációs csövön, úgyhogy kapsz ingyen egy literrel, plusz két gramm grátisz !
Kedvetlenül, láthatóan rossz hangulatban megy haza este a férj. Megvacsorázik, iszik egy pohár bort, majd bebújik a feleségéhez az ágyba, és elkezdi simogatni.
Drágám - súgja az asszony -, ma nem lehet ...! Én ezt nem értem - morog a férj -, hát ma minden nő összebeszélt?
Nem tudom hogy ez érdekes, elkeserítő, vagy érdekes amit fogok írni. Írjátok be a Google-ba hogy "hogyan lo" aztán csak nézzétek a keresési javaslatokat
A legérdekesebb amikor az a japán csaj a melleit tornáztatja :smoke:
Most nem kekeckedésből, de 2 gramm elektron az 351.648.351 Coulomb töltést képvisel... Szemléletesen: egy egy Farados kondenzátort ennyi töltéssel 351.648.351 V feszültségre lehetne tölteni
egyszer az egyik haveromat beküldtem a műszaki boltba hogy hozzon már egy 6-os kanyarfúrót és bement aztán csak röhögtem rajta de amikor kijött és azt mondta:nincs,elfogyott holnap jöjjek vissza érte akkor olyat röhögtem hogy az egész utca visszhangzott
Vasztrál - Ezen be***tam a röhögéstől : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanítani, majd fél óra múlva majdhogynem rácsap a fejére, abbahagyja az órát, és elrohan. Másnap meséli, hogy reggel autóval indult el otthonról, és útközben megállt tankolni. Bement kifizetni a tankolást, majd kifelé jövet látta, hogy elhúz a benzinkút mellett az a busz, amivel reggel be szokott jönni. és végül elérte.... forras
Szégyen-nem szégyen, az aláhúzott írásra Linket sejtettem, már rákattintottam volna, hátha létezik 6-os kanyarfúró
"Okos" forumozo
Idézet: „lenne egy lg mp3-as cd lejátszóm.előző autómban tökéletesen működött,azonban most az audiba bekötve,olyat produkál,hogy a gyújtás után bekapcsolom tökéletesen működik,amikor viszont elindulok az autóval egyből elhallgat és villog a kijelző meg a gombok. ha megállok ismét megy és indítja a lejátszást.kihúztam a boxból mozgattam,akkor nem áll le.please s.o.s! köszönöm! Válasz ::Ez azért van, mert menet közben kapaszkodnak a zenészek”
Egy 16éves Magyar srácot is ezzel szívattak anno jó pár éve, és erre ő készített egy olyan csigafórszerkezetet, ami valamilyen csuklós megoldással elkanyarodott. A TV be is mutatta, hogy nem lehet már szívatásként használni. De nem lett belőle semmilyen gyártás.
Mosógép szervíz! Hatalmas! Bővebben: Link
:eek2: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |