Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   501 / 977
(#) Doncso hozzászólása Ápr 21, 2011 /

(#) szamóca hozzászólása Ápr 23, 2011 /

(#) árnyék hozzászólása Ápr 23, 2011 /

Nyuszika megy az erdőben és beleesik egy gödörbe, arra megy a róka.
- Na, nyuszika, rendes leszek és kihúzlak.
Belógatja a farkát a gödörbe és azon kimászik a nyuszika.
- Látod, nyuszika, milyen jó, ha valakinek nagy hosszú farka van?
Nyuszika megköszönte szépen és továbbmentek.
Eltelt egy kis idő.
A róka ment az erdőben és beleesett egy gödörbe.
Arra ment a nyuszika.
- Na, róka, te is segítettél rajtam én is segítek neked kimászni.
Elővette a nyuszika a rádiótelefonját, hívta a sofőrjét és együttes erővel kihúzták a rókát.
Mi ebből a tanulság?
Akinek nincs nagy farka, annak legyen rádiótelefonja és kocsija.
(#) janikukac hozzászólása Ápr 23, 2011 /

Ma vacsiztam a tesómmal, és a tojás sárgáját a szemembe raktam. Hát, eléggé beleragadt. :awink:
(#) Doncso válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Eddig azzal nyugtattam magam, hogy minden rendbe nálad, csak egy kissé hamar srác vagy, na most ezek a kétejeim szertefoszlottak. Tojás a szemedbe? Elhiszem, hogy húsvétra készülünk, nade ennyire?
(#) janikukac válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Höhöhö. Csak poénkodni szoktam, ne nézzetek szellemileg visszamaradottnak. Kár, hogy személyesen nem ismertek, mert sok mindenre rájönnétek, és nem értenétek félre. Mindíg félreértenek engem az emberek.

Egy poénos kérdés:

-Hányban születtél?

Apafej, én nem nézlek le, tudhatnád, ne keverj össze mással, ez meg a vicces topic. Máshol segítek, tudod jól, és nem olyanokkal, hogy "ehhez nem értesz, meg ahhoz kevés vagy" Ha a korom érdekel, van adatlapom.
Gyere el az AAÉT-re, ott megismerünk. Ennyi.
(#) kadarist válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Idézet:
„Mindíg félreértenek engem az emberek.”
. Az is lehet, hogy a hiba az ön készülékében van.[OFF]
(#) janikukac válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Már félre lettem értve. Ez így megy, hogy:

-Hányban születtél?
-96
-Az elég baj, én egyben.

Félreértettél. Ááá, remélem nem lettél megsértve evve Doncso !
(#) janikukac válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Ezt én is így gondolom. Megszereltek? :idiota:

Dehogy is.
(#) gg630504 válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Idézet:
„-Hányban születtél?”

Mármint mikor? 1963+(2366+rnd(100))*i.
(#) janikukac válasza gg630504 hozzászólására (») Ápr 23, 2011 /

Hmm, poén !
(#) edison14 hozzászólása Ápr 24, 2011 /

Hali. Aki ismeri a rossz PC játékok sorozatot annak ismerős lesz a videó de aki nem is meri annak érdemes megnézni EZT.
(#) zolika60 hozzászólása Ápr 24, 2011 1 /

A kávéházban egy francia fogyasztja a reggelijét: kávé, kifli, vaj és dzsem az asztalon, amikor megjelenik egy rágógumizó tipikus amerikai férfi és se szó se beszéd leül az asztalához. A francia ügyet sem vet rá.
Egy idő múlva az amerikai nem bírja tovább:
- Ti franciák mindig megeszitek az egész kiflit?
- Persze - morogja mogorván a francia.
Az amerikai kifújja a rágóját, megvárja, míg szétpukkan, majd így folytatja:
- Mi az Államokban csak a belsejét esszük meg, csámcsogja. A héjat konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, kiflit sütünk belőle, és eladjuk Franciaországba.
A francia csak hallgat. Ám az amcsi csak nem hagyja abba a piszkálódást:
- Dzsemet esztek a kiflihez?
- Hát persze! - vakkantja oda a francia.
- Mi nem - mondja az amerikai hangosan kérődzve. Mi odaát friss gyümölcsöt eszünk reggelire, a héját konténerbe gyűjtjük, újra feldolgozzuk, dzsemet főzünk belőle, és eladjuk a franciáknak.
- És mit csináltok a használt óvszerekkel? - kérdezi a francia.
- Természetesen kidobjuk őket - vágja rá az amerikai.
- Mi nem - válaszol a francia. Mi összegyűjtjük a gumijainkat, újrahasznosítjuk, rágógumit készítünk belőle és eladjuk az USA-ba.
(#) zoly15 válasza edison14 hozzászólására (») Ápr 24, 2011 /

Ez kegyetlen má' fárasztó de nagyon
(#) mikrokapcsolo válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 24, 2011 /

Tudna valaki kölcsönadni egy vödör áramot?
(#) janikukac válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 24, 2011 /

Mi hozzánk épp most vezették be az áramot, jó kanalizációs csövön, úgyhogy kapsz ingyen egy literrel, plusz két gramm grátisz !
(#) reloop hozzászólása Ápr 24, 2011 /

Kedvetlenül, láthatóan rossz hangulatban megy haza este a férj. Megvacsorázik, iszik egy pohár bort, majd bebújik a feleségéhez az ágyba, és elkezdi simogatni.
Drágám - súgja az asszony -, ma nem lehet ...!
Én ezt nem értem - morog a férj -, hát ma minden nő összebeszélt?
(#) zoly15 hozzászólása Ápr 25, 2011 /

Nem tudom hogy ez érdekes, elkeserítő, vagy érdekes amit fogok írni. Írjátok be a Google-ba hogy "hogyan lo" aztán csak nézzétek a keresési javaslatokat
(#) edison14 válasza zoly15 hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

A legérdekesebb amikor az a japán csaj a melleit tornáztatja :smoke:
(#) punkkazy válasza janikukac hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Most nem kekeckedésből, de 2 gramm elektron az 351.648.351 Coulomb töltést képvisel... Szemléletesen: egy egy Farados kondenzátort ennyi töltéssel 351.648.351 V feszültségre lehetne tölteni
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Ápr 25, 2011 /

egyszer az egyik haveromat beküldtem a műszaki boltba hogy hozzon már egy 6-os kanyarfúrót és bement aztán csak röhögtem rajta de amikor kijött és azt mondta:nincs,elfogyott holnap jöjjek vissza érte akkor olyat röhögtem hogy az egész utca visszhangzott
(#) vilmosd hozzászólása Ápr 25, 2011 1 /

Vasztrál - Ezen be***tam a röhögéstől : Reggeli óra, bejön a tanár, elkezd tanítani, majd fél óra múlva majdhogynem rácsap a fejére, abbahagyja az órát, és elrohan. Másnap meséli, hogy reggel autóval indult el otthonról, és útközben megállt tankolni. Bement kifizetni a tankolást, majd kifelé jövet látta, hogy elhúz a benzinkút mellett az a busz, amivel reggel be szokott jönni. és végül elérte.... forras
(#) zsoltee0001 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Szégyen-nem szégyen, az aláhúzott írásra Linket sejtettem, már rákattintottam volna, hátha létezik 6-os kanyarfúró
(#) vilmosd hozzászólása Ápr 25, 2011 /

"Okos" forumozo
Idézet:
„lenne egy lg mp3-as cd lejátszóm.előző autómban tökéletesen működött,azonban most az audiba bekötve,olyat produkál,hogy a gyújtás után bekapcsolom tökéletesen működik,amikor viszont elindulok az autóval egyből elhallgat és villog a kijelző meg a gombok. ha megállok ismét megy és indítja a lejátszást.kihúztam a boxból mozgattam,akkor nem áll le.please s.o.s! köszönöm!

Válasz ::Ez azért van, mert menet közben kapaszkodnak a zenészek”
(#) vilmosd hozzászólása Ápr 25, 2011 /

(#) szamóca válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Egy 16éves Magyar srácot is ezzel szívattak anno jó pár éve, és erre ő készített egy olyan csigafórszerkezetet, ami valamilyen csuklós megoldással elkanyarodott. A TV be is mutatta, hogy nem lehet már szívatásként használni. De nem lett belőle semmilyen gyártás.
(#) Doncso hozzászólása Ápr 25, 2011 /

Mosógép szervíz! Hatalmas! Bővebben: Link
(#) szamóca válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 25, 2011 /

Következő: »»   501 / 977
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem