Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát, ezen jót nevettem Zoli bácsi ! )
Zolika 60, mesélj te is !
Vicceset ! mert, ha okosat mondasz, akkor az az lesz, hogy olvassak többet, meg , hogy használjam a keresőt..
Mondok jobbat én azt szoktam csinálni amikor locsolok hogy a végétől kb fél méterre fogom és úgy locsolok de van amikor elszabadul és össze-vissza locsol mindent
A te korodban sokat úsztam. A Balatonnál nyaraltam születésem óta minden nyáron. Néhány km mindennap. Egyszer elhatároztam átúszom a tavat, épp annak volt a szezonja. Csak én Bélatelepnél fogtam neki, ahol a legszélesebb. Kb. 11km. Körülbelül félúton jártam, amikor rájöttem, hogy rendben ott leszek Badacsonyban egy szál fürdőnadrágban este nyolckor. Na de hogyan jövök haza?
Mikro: Én is szoktam hasonlót!
zolika60: Úristen,és mi történt? Az nem semmi ám.. Biztos erős gyerkőc lehettél, ha annyit tudtál úszni. Én alig bírok. Max 1 km-t.
Tessék itt elolvashatod.
Bővebben: Link
Nem olvastam az előzményeket, hanem veled kezdtem...
Érdekes volt elsőre. De hát rossz az, aki rosszra gondol...
Azt a betyár Pont egy évvel ezelőtti HSZ Köszi a linket.
Időnként eszembe jut, elég nagy élmény volt. :pirul:
Ezt:
Idézet: „A férfiak nálunk csak egy nővel házasodhatnak. Ezt úgy hívják, hogy monotónia.” felolvastam az asszonynak is, de nem értékelte sokra. Pedig már a gyerekek is tudják!
Érdekes kis videó Anno én is robbantgattam rossz elkókat. Csak mindég megéheztem, mert hasonlít a pop-corn illatára
Ez a gránátosdi izgalmasabbra sikeredett:
Bővebben: Link
Ez izgalmasabb: Bővebben: Link
Ezeket a szegény alkatrészeket, hogyan írtják? Gondolom az elkókat fordítva kötik be, de a többit?
A kondikat vagy túlfesz vagy fordított polaritás vagy váltóáram az ic-ket túlfesz vagy fordított polaritás az ellenállásokat sorba kötik a táppal, led túlfesz
szerintem ennyi
Köszi...
Így kell kaput nyitni
Szerintem mindet csak egy sima ívhegesztő kapocspárjára kötik. (Az 40-45V váltó elég nagy terhelhetőséggel.) A váltóáramot nem sok minden kedveli.
Ész nélkül nem játszunk gránáttal sokáig. Gondlom amerikaiak.
Pista bácsinak azt mondja a fia, rögtön a nászéjszaka után.
Apám, elválok Böskétől ! Ne hülyéskedj fiam, még csak tegnap vetted feleségül, már válni akarsz? Igen apám, elválok ! De miért akarsz elválni édes fiam ? Azért, mert Böske szűz volt. Gondolkodik egy keveset Pista bácsi, és azt mondja: igazad van fiam, válj el, ha eddig nem kellett senkinek, nekünk sem kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |