Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lehet, hogy beleírja vic a pic-be, hogy fél percnyi inaktivitás után kiírja az időt és a dátumot.
Vicsys, szép dobozka!
Jó a pákád.. Na, meg mennyi sok alkatrészed van. Azokat is irigyelem ám !
Köszi. Tudod milyen jó érzés mikor meg akarsz csinálni valamit és nem kell érte a boltba rohangálni?
Perszehogy, nekem is van itthon 200 ellenállás, + 1-2 többi dolog. Persze szeretném újra bővíteni a felszerelést. Van egy 30*30-as táskám, felreteszelve, azt vettem az Obiban, és abba pakolgatok.. Ott vannak a képeim, a picasa albumban.
Sziasztok!
Építgettem az elmúlt hetekben és gondoltam teszek föl róla képeket. A múlthéten készült egy 19"-os, 6U magas rack. Első rack amit építettem, nem egy profi munka, de szerintem nem lett rossz, próbáltam minél jobban minimalizálni a költségeket. Kicsit régebben, néhány hete lett felújítva a hangfalpárom, igazából csak annyi változás lett rajta, hogy újrakárpitoztam, illetve új előlapot kapott, mert eddig a közép és az egyik magas külön dobozban voltak. Amúgy ők már kb 3 éve készültek. És látható a még be nem fejezett mélyem, de már szól! Még készül hozzá egy 2 utas aktív hangváltó, egyenlőre egy ideiglenes kis szűrő van előtte. Jöjjenek a képek! Üdv!
...És még néhány kép.
Jól néz ki, nincs semmi szégyenkezni valód. Jó lett a rack.
Sziasztok. Ugyan javarészt nem az én munkám, mert egy asztalos barátom csinálta a dobozt, én csak a többi részét. Egy Yamaha C115V-t másoltunk le. Provox 15"-os szélessávú hangszóróval és Storm Audio 1"-os driver-tölcsérrel. Tegnap ki lett próbálva szabadtéren kisebb zenekarokkal...hatalmasat szól.
Szerintem nagyon szép lett de értékeljétek Ti is. Az eredeti Yamaha...
Nagyon profi lett, gratulálok!
Egyébként a két kép között milyen különbséget kellene felfedeznünk?
Jól néz ki! gratulálok!
uhh...tényleg. Nincs különbség. Véletlen volt.
Modik meg kéne oldani hogy egy fájlt ne lehessen többször feltölteni. Csak egy ötlet. Tetszenek a hangfalaid. Majd egyszer énis rászánom magam egyre.
Készül lassan a 2.7.1 verziószámú labortáp. Ennek első eleme készült el, a segédáramkörök képében. A panelműszerek tápellátását, a ventilátorok tápellátását végző panel, valamint az áram mérésére szolgáló műszer osztó tagjait tartalmazó panel látható.
Nem rossz ! Milyen trafók vannak benne, lesznek benne?
Üdv! Készült egy oszcillátor a Rádiótechnika 2009/11-ben megjelent cikk szerint. Egy TDA1072-es AM vevő IC-nek az oszcillátorát használja ki, 40kHz-től 72MHz-ig sikerült berezgetni. A szkópos vizsgálat még hátravan, eddig ugy tűnik remekül működik, 500pF-os forgóval 4-es feletti frekvenciaátfogást ad.
Hali!
Kicsit tömzsi lett a nyák, de az a lényeg hogy működik. Majd raksz föl képeket a szkópos ellenőrzésről?
Szép a kicsike grat.
Kíváncsi voltam, tudok -e valamit kezdeni a kiforrasztott SMD alkatrészekkel (még sosem csináltam SMD-s áramkört), és építettem egy SMD "zseblámpát", állítható fényerővel.
Szerintem kicsit nagyra sikeredett. Belefér a zsebedbe?
Átnézném a zsebem,nem lyukas-e valahol.Egy ekkora zsebvillany könnyedén kihullik ám....
Sziasztok !
Bemutatom új kütyümet egy 4026 által készített 0-99 számlálót elég sok idő volt mire kész lett köszönöm mindenkinek aki tudott nekem segíteni
Igen kérhetsz bocsika hát igen de már működik majd összerakom nyákon!
Nekem is van hasonló. A nyákot is elkészítettem. Bővebben: Link
Nagyon jól néz ki!!! amúgy ezt mikor csináltad:?
A tiéd kevésbé izgalmas. Csak két lehetőség van, a pirosat vagy a feketét...
Akkor most kié az izgalmasabb? Na ná hogy a Vicsys-é az én cmos Ic-mel hol vagyok A PIC-es az jobb!!
Az övé "csak" profi. A tiéd izgalmas.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |