Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Mert akkor elhiszik hogy van fogkeféd is
![]()
De mi az, hogy V méter? Akkor már legyen feszültségmérő. Jó hogy nem x méter, és x pedig egy természetes szám.
![]() Miért nem B-t, vagy épp C-t? ![]() ![]() Egyébként jó lett. Szerk.: Egyébként sem V méter, mert a méter a hosszúság mértékegysége. Inkább akkor V mérő.
Gyönyörű, emelem kalapom! :kalap: Az a szigetelőszalag feltétlenül szükséges oda?
Én egy jó kis subwoofer váltót kreáltam: 6, 0 mH / 1,4-es huzallal készített tekercs + Remix 50µF/250V-os kondi -
Olyan 300Hz /8Ohm a vágási frekije. 500W-os mélyládába lesz dobva:
Nem tudlak összeegyeztetni, nő létedre szlengelsz, elektronikázol, több száz wattokkal foglalkozol, nem mintha baj lenne sőt, szerintem mindenkinek jobb, ha otthon az asszony is forrasztgat.
![]() ![]()
Köszönöm!
Elektroműszerész technikus a szakmám! 20 éve forrasztok az ólommal..., nem furcsa,m csak neked! van ma már női festő és régen is volt azért az keményebb meló.... Amúgy a fiam mélyládájához lett készítve, mert néha eljár a helyi kultúrházba "dühöngeni" a haverjaival. 200w-os végfokkal lesz csak hajtva a doboz.
:eek2:
![]() Nem gyenge ! Gratula! Van ám benne alu, csak vigyázz, hogy ***
Szép végfokocska!
![]() ![]()
Csak így tovább. Szép és működő dolgokat érdemes építeni.
![]()
4ohm mellett leadja a biztosítékokat is.
![]()
Sőt még a villanyóra is ritmusra ugrál. :eplus2:
Rákötöd a szobalámpát és kész a fényorgona.
![]() szerk.: meg mindent ami fényt bocsájt ki szerk.2.: mármint ami rendeltetésszerű használat közben bocsájtja ki a fényt ![]()
Igaziból 2 Ohm stabil a végfok.
Épp ezért építettem hozzá egy túlvezérlés-t korlátozó védelmet, ami 1.5 Ohm környékén már bontja a terhelést a végmoduloktól, védelmi célból! Ezzel lényegében a rövidzárási védelem is kipipálva! Bár gyárilag a kapcsolásban van visszahajló áramkorlát. 2db 800as toroid van a házban, ugyh csak korlátozva tudja azt amit 2 Ohm-n tudnia kéne... ![]() Ma betettem már a dobozába, de összekábelezni majd csak holnap fogom. Zűrös egy nap volt a mai ![]()
Kegyetlen volt! Ezen nagyot nevettem!
![]()
Szép masina! Azt a rövidzár védelmet hogyan oldottad meg? Vagy az inkább a végfokhoz tartozik inkább, mint önálló áramkör? A táp egy picit cirka ehhez, de ha nem hajtod annyira megteszi
![]()
Bizony ez is egy tőled megszokott szép darab. Gratulálok hozzá.
![]()
Látom! Jó lesz! (a sarok furatoknál egy picit alámart, vagy trimmer kondi alatt összeér...? )
![]()
Ja, az LCD testvezetéke.
![]() Azon filóztam, hogy nem lett volna jobb, ha mégis meghagyod a földszigeteket... Végtére mégis csak nagyfreki. ![]()
CIROKL minőség, tökéletesen hibátlan mű :kalap:
Zoli bácsi , mivel csinálod a nyákot? Szép lett !
![]()
Én is, holnap fogok PIC égetőnek a nyákját. Valami moha zöld színű fólia oldali lemezt kaptam..
![]()
Nem tudom, ajándékba kaptam.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |