Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Valahogy a mai börze kevésbé volt nagybörze, mint nem nagy börze. Sajnos az idő sem állt a kiállítók oldalán (most is sajnálom azt a halom szétázott rádiót). Ennek ellenére jót lehetett beszélgetni és csövezni.
Azért megérte elmenni. Szert tettem egy pár jó kis csőre.
Persze, hogy megérte. Már csak az ökörködés miatt is... meg a sok cső miatt.
Meg azért az 1u magas rackbe szerelhető műholdvevőért is megérte, amit vettem az utánfutós emberkétől, potom 1000ft áron! :beka3: Plusz szert tettem 9 db GU50 csőre, ingyen És egy 22,5x2,9x1,5cm-es hűtőbordát, szintén ingyen!
Idén még ez volt az első elektronikai rendezvény, amire elmentem. Sikerült vennem két EL84PP kimenő trafót mindössze 3000Ft-ért, kíváncsi vagyok, mit produkál majd.
Hehe, biztos Sanyi bácsitól. Jókat teker az öreg, de a bekötésre figyelni kell és ha visszacsatolsz, akkor is a polaritásra... Nekem van tőle 1-2 trafóm, nem rosszak.
A nap dumája a börzén: " Matyi, te arra vagy büszke, hogy nem vagy normális, és még röhögsz is rajta" Ezen letérdeltem. Persze Imi szeretetből mondta.
Potom, de így akartam, kár lett volna tovább tárolni!
Igen, egy hatalmas Optrex LCD kijelző, funkció gombokkal. Igaz a vezérlésére még nem sikerült rájönni, ugyanis csak 9 csatija van. Egy kedves öregúrtól vettem jelképes összegért az egészet. Nagyon örültem neki. 800Ft volt az egész cucc.
Szia Donát!
Matyival küldöm az EM80-at (nem bírtál megvárni), remélem tudod használni.Köszi a rajzokat, de engem a kapcsolása érdekelt (nem lelém). Szia:Kálmán
Köszönöm a csövet előre is. A kapcsolás + rajz ügyben nem igazán értelek, de ha a kapcsitápra gondolsz, arról nincs kapcsi rajzom, mert panelról másoltam vissza.
Na de Doncso, fiatalkorúak is olvassák az oldalt.
Próbálgattam, méricskéltem, arra már rájöttem, hogy az egyik tekercs a primer oldalon fordítva van bekötve. A magasakat mintha kissé levágná, de remélem, a végleges kapcsolásban jobban fog szólni.
A mostani börzén sajnos nem lehetek jelen. Utána hangász találkozó, majd Csepel-sziget. Legközelebb ott találkozunk! Egy szóval, most ne várjon senki rám a népligetnél.
Nagy kár..... Sebaj, majd jövőhéten.... Mindenesetre én ott leszek, várom a többiek jelentkezését. Az út részemről fel fog érni egy komplett edzéssel....
Most kiderül milyen a börze nélkülem. A végén kifújoltok, mert kiderül, hogy jobb nélkülem. Pisti, nem tanulni kéne?
Persze lemondasz rólunk a csinos nővérkékért mi?
Matyi 26 éves korára elkezd "kanosodni".
Még a végén megnősül!
Ki mondta, hogy eddig nem voltam kanos? No megállj csak! Azaz: Ну погоди!: No megállj csak! Én megnősülni? Olyan nincs! Kizárt!
Azért nyugtass meg, hogy férjhez sem fogsz menni...
... és akkor ezzel le is zárhatjuk ezt a témát, ugye, Uraim?
Sziasztok!
Szombaton Börze! Szeretném megkérdezni, hogy jöttök-e?
Nem. Majd a BURABU-ra (de oda biztosan).
Mellesleg szerintem most nem is lesz semmi...
Rövid válasz: Szerintem igen
Matyikám, szerinted ki lesz ott az év nagy börzéje (BURABU) előtt egy héttel? Hááát szerintem kevesen. De majd számolj be... Cserében BURABU-ra/ról szivesen viszek/hozok embereket, feltéve ha KÖKI, stb. felé esik. Kicsit trükkös a Hollandi út... |
Bejelentkezés
Hirdetés |