Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
ja mp3-om lejátszók! Nincs mozgó alkatrész! Örökké tart, elromolhatatlan! Csak sajnos az az egyetlen csatlakozó, ami rajta van a 3-ik fejhallgató bedugástól szét megy. Van olyan deckem itthon amibe nem 3-szor dugtam be a fülest, hanem több 1000-szer és még egy sercegés sincs.
Automata zárás, vagy távirányító. Itt az lenne a lényeg, hogy ha valaki kívülről jön, akkor csak az tud bemenni, akinek van távirányítója, vagy belülről kinyitják gombnyomásra a kaput. Viszont aki bemegy, az tudjon kimenni, függetlenül attól, hogy távirányítóval nyitotta ki a kaput, vagy épp beengedték. A kapu meg automatikusan fog záródni kb 1 perc elteltével.
Van valaki aki ért a festékszórókhoz, festékszórók gyakorlati alkalmazásához?
Ha erre belinkelem a Vicces topikban lévő kollégát, akkor nagyon gonosz leszek, igaz?!
![]()
Nem láttad még?
Bővebben: Link
Erre gondoltam, amit Robi belinkelt...
![]()
Mától babonás leszek a péntek 13-at illetően. 5 év alatt először késtem le vonatot, de amúgy is elég rosszul alakult a napom.
Szóval ma nem kezdek bele semmibe, játszok estig a Dirt 2-vel. Aztán alszok. ![]()
Állíts be a biosba az azonnali kikapcsolást, ha jól tudom minden atx alaplap támogatja.
![]() Na de a win az nem valósidejű, unixot se lehet csak úgy lelőni, multkor 500 megás scsi vinyó ment rá egy áramszünetre. Mondani se kell mennyi pénz volt ez, gyártó ki, jött a csere és nyelvi fileok frissítése ami magával hozta a kislemez meghajtó cseréjét is mert csöpögött belőle az olaj. Azaz csak úgy büntetlenül lelőni sok oprendszert nem lehet. Idézet: „Azaz csak úgy büntetlenül lelőni sok oprendszert nem lehet.” Én szoktam, rendszeresen, persze nem az itthonit, az a dolga az os-nek, hogy szedje össze magát. A winyó már más kérdés...:peace:
Na mi történt ma velem?!
![]() Apámat elküldtem alkatrészért, egy régi , lerobbant helyre. Kaptam is szép, kb. 1970 beli ruszki elkót, meg valami kínait, meg régi ellenállásokat, még olyat is amin szám, és nem szín kód van. De a ledek sem semmik.. Olyan elég furcsa színűek.. ![]()
De legalább olcsó volt.
![]()
Hát, de már rozsdásak a lábai is, meg na...
![]()
Nem, hanem pont ilyen Bővebben: Link
Pont olyan nagy bütykös a lába, meg viszonylag kicsik. És sokkal sötétebb zöld meg sárga, mint amiket kapni lehet itt ott.. ![]()
Ne ess tőle kétségbe. Ha nem használod el a bolt készletét, sosem jutsz új alkatrészekhez.
![]()
Igazából mehetett volna apa "modern" helyre is, de azért küldtem oda, mert amott nem volt megfelelő PIC, és ez volt az uccsó` reményem, de itt sem volt...
![]()
Az mi a csodafarkúvizílógémkapcsosharmonikája?
![]() Idézet: Ez kész! Most fordultam le a székről a röhögéstől...! Kép: Hivatkozás „chickeneye led”
Adminbácsiknak miért vannak ilyen sok szmájlijaik?
![]()
Neked is annyi szmájlid van amennyit akarsz
![]()
Valaki ej de járatos a HTML Tag-ekben.
![]() ![]()
Az én weblapom meg teljes egészében jegyzettömbben készült.
![]()
Ez nem BB kódolás? Én csak az ilyesmiket tudom:
*** ![]()
És a moderátornak szabad külső forrásból származó szmájlit berakni? :hide:
Ez igaz.
![]() Képzeljétek, most tervezem a labortáp dobozát. ![]()
De viszont ha a modik nem csinálják, akkor a többiek sem fogják észrevenni, hogy lehet ilyet is.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |