Fórum témák
» Több friss téma |
Basszus, mindig így járok. Két hete jött az elhatározás, hogy mivel már legalább 5 éve csak rakosgatom őket (4db volt), kiszedtem belőlük a léptecseket és ment az e-hulladékba. Mindig nemsokkal azután kell valami, miután megszabadultam tőle :nemtudom:
Szerintem elírtad a méretet, 850mm kissé nagynak tűnik.
Elég lenne a tizede is.
Nem mai "alkatrész" de nem adom fel. (Cegléd)
Igazad van :yes: 85 mm
Ez már annak tudható be, bosszant,hogy eltörték. ugyanis kölcsön adtam a szomszédnak.
Köszönöm a segítséget.
Szívesen, Nekem úgy tűnik jó lesz helyette. Egyedül annyi különbséget látok, hogy nagyobb áramra van méretezve. a 432-es.
Hello
Ma átnéztem mind két tipus adatlapját, és a paraméterek annyiban térnek el hogy a 432-es "input voltage" tartománya -0.5v...+6v, míg a 436-nak -10v...+16v-ig terjed. Jelen esetben a panelon az ic 2es lábán (kötözéskor) stabil 5.03v volt mérhető. Mert ha ez az érték nemváltozik akkor valószinüleg megteszi a 432-es is. Majd még ma kiderítem hogy a képen is látható az ic 2es lábával a testre párhuzamosan forrasztott matyi zéner-e vagy sem.
Sziasztok. Segítsetek nekem légyszives. Nem sok infot találtam erröl a műveletiről SP2822 038 a neve. A googleba is elég kevés infot találtam Annyit tudok, hogy Pc hangszoró dobozból van. Előre is köszi.
De itt a te változatod adatlapja: Bővebben: Link
A hengeres kék alkatrés érdekelne, párhuzamosan van kötve egy trimmerkondival, de szakadást mérek rajta, nem valószínű, hogy induktivitás lenne...
Valóban és úgy jó, ha szakadást mér rajta.
Szia!
Ahogy a többiek is írták, ez egy gáztöltésű túlfeszültség levezető szikraköz.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Be kéne azonosítani egy SMD diódát: méretei 3.6mm széles és kb 5.2mm hosszú... Felirat annyi található rajta,hogy X36N.. sehol nem találtam meg,hogy mi lehet a pontos típusa. Elvileg az X talán azt jelölné,hogy schottky dióda és annak is kéne lennie mert egy Mosfet driver külső bootstrap diódája lenne . X315 ös jelölésű dióda kódja is megtenné.. Aki tudja mi lehet ez segítsen
Talán ez lesz az, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
Ááá!Nem sajnos!
Két lábú alkatrész Schottky dióda...
Köszi szélpen kadarist. Így már jártam hasonlo hejzetben. Pl: TDA2030 UTC2030.
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a képeken szereplő dolog milyen eszköz illetve mire való? Van valami értéke? Ha lehet úgy fogalmazni, "null kilométeres" használatlan. Előre is köszönöm!
Szia!
Pattintsd szét a tokot és pillants bele. Valamilyen kapcsoló lesz, az biztos.
Szia!
További képek a belsejéről: Mit gondolsz?
Ez valami jó képességű távkioldású kapcsoló lesz, kézi visszaállítással, talán 110V-os működtető feszültséggel.
Köszönöm szépen!
Mire tudnám esetleg használni, vagy ha nem tudom használni, szerinted mennyiért lehetne itt értékesíteni? Segítenél esetleg meghirdetni?
Szia szepi003!
Nagyon szépen köszonöm a segitséget! Jövök egy italal! Lenne még egy kérdésem, esetleg nem tudod hogy hol lehet ilyet beszerezni, vagy mivel lehet helyetesiteni? Üdv. Thomas
Bocsánat ez biztosan nekem szól? Ugyanis csak két kérdést tettem fel, hogy esetleg tudjak segíteni.
Hali
SMD induktivitások jelöléseit nem ismerem és nincs induktivitás mérőm, viszont van egy rakat bontott viszonylag nagy méretűm a következő jelölésekkel ferrit külsején: 220, 224, 224D, 333D, 474, 474D. Milyen értékeket fedhetnek ezek a számok? pl: 220 = 22 vagy 220 uH? a D vajon mit takar?
Kicsit elkapkodtam, prima kis progi csak épp az induktivitások jelöléseit nem lelem benne :no:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |