Fórum témák
» Több friss téma |
Basszus, mindig így járok. Két hete jött az elhatározás, hogy mivel már legalább 5 éve csak rakosgatom őket (4db volt), kiszedtem belőlük a léptecseket és ment az e-hulladékba.
![]()
Szerintem elírtad a méretet, 850mm kissé nagynak tűnik.
![]() Elég lenne a tizede is.
Nem mai "alkatrész" de nem adom fel. (Cegléd)
Igazad van :yes: 85 mm
Ez már annak tudható be, bosszant,hogy eltörték. ugyanis kölcsön adtam a szomszédnak.
Köszönöm a segítséget.
![]()
Szívesen, Nekem úgy tűnik jó lesz helyette. Egyedül annyi különbséget látok, hogy nagyobb áramra van méretezve. a 432-es.
Hello
Ma átnéztem mind két tipus adatlapját, és a paraméterek annyiban térnek el hogy a 432-es "input voltage" tartománya -0.5v...+6v, míg a 436-nak -10v...+16v-ig terjed. Jelen esetben a panelon az ic 2es lábán (kötözéskor) stabil 5.03v volt mérhető. Mert ha ez az érték nemváltozik akkor valószinüleg megteszi a 432-es is. Majd még ma kiderítem hogy a képen is látható az ic 2es lábával a testre párhuzamosan forrasztott matyi zéner-e vagy sem.
Sziasztok. Segítsetek nekem légyszives. Nem sok infot találtam erröl a műveletiről SP2822 038 a neve. A googleba is elég kevés infot találtam Annyit tudok, hogy Pc hangszoró dobozból van. Előre is köszi.
![]()
De itt a te változatod adatlapja: Bővebben: Link
A hengeres kék alkatrés érdekelne, párhuzamosan van kötve egy trimmerkondival, de szakadást mérek rajta, nem valószínű, hogy induktivitás lenne...
Valóban és úgy jó, ha szakadást mér rajta.
Szia!
Ahogy a többiek is írták, ez egy gáztöltésű túlfeszültség levezető szikraköz.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Be kéne azonosítani egy SMD diódát: méretei 3.6mm széles és kb 5.2mm hosszú... Felirat annyi található rajta,hogy X36N.. sehol nem találtam meg,hogy mi lehet a pontos típusa. Elvileg az X talán azt jelölné,hogy schottky dióda és annak is kéne lennie mert egy Mosfet driver külső bootstrap diódája lenne . X315 ös jelölésű dióda kódja is megtenné.. Aki tudja mi lehet ez segítsen ![]()
Talán ez lesz az, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.
Ááá!Nem sajnos!
Két lábú alkatrész Schottky dióda...
Köszi szélpen kadarist. Így már jártam hasonlo hejzetben. Pl: TDA2030 UTC2030.
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy a képeken szereplő dolog milyen eszköz illetve mire való? Van valami értéke? Ha lehet úgy fogalmazni, "null kilométeres" használatlan. Előre is köszönöm! ![]()
Szia!
Pattintsd szét a tokot és pillants bele. Valamilyen kapcsoló lesz, az biztos.
Szia!
További képek a belsejéről: Mit gondolsz? ![]()
Ez valami jó képességű távkioldású kapcsoló lesz, kézi visszaállítással, talán 110V-os működtető feszültséggel.
Köszönöm szépen!
Mire tudnám esetleg használni, vagy ha nem tudom használni, szerinted mennyiért lehetne itt értékesíteni? Segítenél esetleg meghirdetni? ![]()
Szia szepi003!
Nagyon szépen köszonöm a segitséget! ![]() ![]() Üdv. Thomas
Bocsánat ez biztosan nekem szól? Ugyanis csak két kérdést tettem fel, hogy esetleg tudjak segíteni.
![]()
Hali
SMD induktivitások jelöléseit nem ismerem és nincs induktivitás mérőm, viszont van egy rakat bontott viszonylag nagy méretűm a következő jelölésekkel ferrit külsején: 220, 224, 224D, 333D, 474, 474D. Milyen értékeket fedhetnek ezek a számok? pl: 220 = 22 vagy 220 uH? a D vajon mit takar?
Kicsit elkapkodtam, prima kis progi csak épp az induktivitások jelöléseit nem lelem benne :no:
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |