Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok. Egyszerű kérdésem van: Ez az alkatrész mire szolgál? Túláramvédő? Egy szünetmentesből termeltem ki. Köszi a segítséget.
Szia .
Hát kérlekszépen "Ő" egy relé . Adatlapja itt
Ez egy relé. Elég nagy áramokat bír, viszont "kellemetlen", hogy 110V-tal működik.
Köszönöm kérdésetek, Való igaz a képen a COIL 110V-os, de az enyém 24 v-os, pontosabban 24VDC, tehát még nem is akármilyen fesz kell a piszoknak hanem egyen . Szóval egy relé? és akkor miért kerül 3580HUF ba? És mire jó? Van belőle raklappal
Arra jó, amire a relék általában, kapcsolónak lehet használni.
Szia Fish!
Azért ilyen piszok drága, mert hálózati feszen 25 Ampert kapcsol névlegesen. Magyarul: egy családi ház betápját is tudod vele kapcsolgatni 24V DC-vel vezérelve Különben, ha túl sok van feleslegben, ki ne dobd! Vagy mondd meg, hogy hova dobod, mert egy párat felszednék... Üdv.: Zoli
Szia zolika60!
Bocsi a kérdés nem neked lett cimezve hanem szepi003-nak, de valamiért a te nevedhez csatolta. De lehet hogy én katintotam fére, bocsi! De egyébként ugy kezdödik, hogy (szia szepi003) Továbi szép napot! Üdv, Thomas
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni egy alkatrész azonosításához videókártyán van rajta, uP6281S8 elvileg felületszerelt 8 lábú up6281 so8 meghajtó ic uP 6206 AK -hoz. A mellékelt pdf fájlban van a rajz róla és az adatok.
A kérdésem: hol tudok ilyet, vagy a helyettesítőjét beszerezni. Előre is köszönöm!
Kiegészítés: ez egy dual, high voltage MOSFET driver optimized for driving two N-Channel MOSFETs
Hello
Szétszedtem a régi szatelit vevőnket és találtam benne egy ilyen IC-t: ES-500 OKI JAPAN 3062302 Neten nem találok hozzá datasheetet :S Ha esetleg valaki már találkozott ilyennel, érdekelne mi lehet ez. Illetve örülnék bármilyen javaslatnak is, hogy derítsem ki.
Üdv mindenki.
Találtam egy olyan alkatrészt hogy 74LS165. Azt szeretném tudni hogy mire való? Aki tudja kérem segítsen. Válaszokat előre is kösz.
Párhuzamos - soros shift regiszter.
És ezzel mit tudok kezdeni? 2db van 1 áramkörbe, 2db KSD08 tipusú DIP kapcsolóval.
Amugy ez egy Epson b016 sub-b nemtudom milyen alkatrésze. Azt szeretném tudni tudok-e kezdeni vele valamit?
Na most egy egy kb olyan szintű kérdés volt, hogy mit kezdjek egy tranzisztorral. Ha épp nem építesz egy olyan áramkört, amibe pont ilyen kell, akkor jelenleg semmit. De tedd el, ki ne dobd, egyszer biztos fog még kelleni neked.
Akkor óvatosan kibontom a panelból ha azt mondod jó lehet még valamire Mert a DIP kapcsoló kellene... csak arra gondoltam nem-e tudom igy használni egybe... de ha nem hát nem, köszi a segítséget.
Mindegy, vedd tárgytalannak ezt a hozzászólást amire válaszoltam.
Az és ez a hozzászólás is törölhető...
Sziasztok!adott egy hondacbx250 rs!az aksira rá van kotve valami. Mi az?
Kábel
Fotó tényleg jó lenne, vagy legalább írd körül.
Túlfeszültség védő, szulfátoldó... Így megmondani nehéz. Csinálj egy képet róla.
Ha eredeti cucc akkor a fesz. szabályzó.
Üdv mindenkinek. szeretném kérni a segítségeteket. Van egy alkatrész amit nem tudok beazonosítani, kérlek segítsetek.
Link:"http://www.cel.com.tw/aupo-b03.htm" köszönöm előre is a segítséget. Arra gondoltam, hogy biztosíték, de nem vagyok benne biztos.
Ez egy 130°C-on kapcsoló hőbiztosíték.
köszönöm, erre is gondoltam csak biztos nem voltam benne
még egy kérdés... mi van ha ezt az alkatrészt kihagyom? egy ventilátorba volt, szted működne?
Sokat kellett gondolkozni, mire ezt megfogalmaztad?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |