Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm!
Használható még manapság valamire?
Persze. Mikrofonnak és hallgatónak. De telefonminőségű lesz az eredmény, úgyhogy korlátozott a felhasználás.
A mikrofon nem szén,hanem kristály mikrofon.jobb minőségü mint a szén,nem kell néha az asztalhoz ütögetni,hogy a szén szemcsék fellazuljonak.van benne egy kis elektronika is.
Igen, ez a keletnémet újítás. Nem elektret kapszula van benne?
Bővebben: Link 7..11. kép
Erősítő nélkül - csak a kristálymikrofon rész - mennyire jó mint kristályfejhallgató? Például detektoroshoz. Próbálta már valaki?
Ezt a készüléket a KERAVILL-ban lehetett kapni. Én is vettem
És jellemző módon benne volt egy cetli, hogy a készülék megvásárlása nem kötelezi a postát (telefonszolgáltatót) a készülék hálózatba kapcsolására.
Helló Zolika!
Ez biztos nem, mert ezeket ismerem. Ha emlékezetem nem csal, a nagy IC-k közelében voltak, és tán TV-ben. Tán R, vagy C sor? (bár nem tudtam ilyennek mérni). Minek rajt a felirat, ha nincs honnan azonosítani? Még gyártó logo sincs rajtuk.
Szia!
Fényképezd le, és megmondjuk, hogy mi.
Üdv!
Kazettás deck mechanika belsejében volt. Mi lehet ez? Felirat rajta: RXP- 717 57 6 28 MAHK
Ez egy elektromágnes. Az automatikus kikapcsolást vagy valamilyen mechanikai művelet kapcsolását végezte.
Nem fog menni, mert eléggé fezsülsgigényes
Üdv mindenki, találtam egy alkatrészt amire az van irva hogy SO42 0732 valami ic, 14 lába van. Azt szeretném tudni hogy ez mire való. Esetleg segítségként: 1 kicsi nyákon van 7 ellenállás, 6 kerámiakondi 1 tranyó és még 2 db 3 lábú jószággal sfe 6.5 MB felirattal.
Szia!
Ez egy keverő IC, rádiófrekis alkalmazásokhoz. Bővebben: Link. Tehát S nulla negyvenkettő a típusa.
Mit szeretnél kihozni belőle? De például egy rádióvevőben vagy fekvenciakonverterben jól lehet alkalmazni.
hello. ez mi..talaltam egy panelba tobb ic-t 74ls93, nemtudom mik ezek,erdemes-e veluk foglalkozni.
Igy van összeépítve(kép), lehet volt még rajta kábel de leszakadhatott. Gondolom igy könyebb találgatni, hogy van kép, jó lenne tudni mire volt használva(bocsi a gyenge képekért VGA-s Alcatel ilyet tud).
És a többi:
Hello!
Én úgy gondolom, ez egy TV-ben volt "kétnormásító" (5,5/6,5Mhz) a hangra. Ma már nincs jelentősége. üdv! poli007
Nem hittem volna hogy ez valaha egy tv-ben üzemelt... Köszi a választ.
Sziasztok.
Ez egy sata vinyó paneljén van , nem tudjuk mi lehet ez de az borítékolható hogy rossz, gyakorlatilag rövidzárat képez most a 12 volt és a test között.
Szia!
Ez egy tranziens szuppresszor dióda. Vedd ki és úgy próbáld ki a vincsesztert.
Köszi szépen.
Nagy vagy! Kiforrasztottam és életre kelt. Így hogy annak a funkcionalitása megszünt ez vet fel bármiféle aggályokat? Természetesen azzal nyitok hogy lementem a tartalmát. Mégegyszer köszi a tippet. Üdv: |
Bejelentkezés
Hirdetés |