Fórum témák
» Több friss téma |
Miért kell neked a félremagyarázások sorozatát elindítani itt , amit ott írtam azt oda irtam és annak ide semmi köze .
annak is megvolt a maga mondanivalója és remélem nem érti félre senki más rajtad kívül szóvak még meg sem volt a találkozó és máris jön az egymás fikázása , miért jó ez bárkinek is ? Meg kell nézni ki mit tett ezért a találkozóért aztán lehet hüppögni . A tisztelt moderátor urakat megkérném ne töröljék mert ez az igazság , ha törlik akkor nincs igazság .
Laci!
Bocs, ha félreérthető volt valami. Írtam én is pü-t.
Nem kellene bántani "ethosz2"-t. Semmi rosszat nem akar. Van elképzelése mit, és hogyan lenne jó csinálni (ráadásul racionális dolgokról beszél).
Nem elvenni akar a találkozó rangjából, hanem hozzátenni ahhoz. Sőt ha jól értem, senkinek sem lesz kötelező szeánszolni, hanem csak mint lehetőséget kínálja fel. A mostoha körülményekre való hivatkozás szintén értelmetlen, ha azok a versenyzők mindegyikére vonatkozóan azonosak. (Olyan ez mint a teniszezésben a szél, vagy a forma1-ben az eső. Mindenkinek fúj vagy esik)
Szerintem sem kellene vele személyeskedni, a fekete péter meg itt még elég sok embernek kijárhatna. Mindenesetre köszönöm szépen urak, de el ment a kedvem az egésztől, kissé átment már ez más stílusba mint amilyennek indult. Szóval jó találkozót mindenkinek.
Ha a kérdéses hsz-t töröljük, akkor a további válaszok értelmüket vesztik. Akkor azokat is törölni kellene. No akkor meg elindulna a "hű de nagy cenzúra van a HE-n" morgolódás. A hsz marad! Sértő, nem sértő... ki-ki inge, úgy veszi magára. DE!!! Óriási hiba, hogy egy idézetet kiemelünk a maga környezetéből, ami ráadásul nem is ezen a fórumon van. Ezt nem kellett volna. Pláne így.
Legyen ez tanulság. Ahogy a közmondás is tartja: Előbb gondolkozz, mielőtt cselekszel.
Hát meg kéne beszélni Lacival is a dolgot, hogy az ő hozzászólásával mi legyen. A hozzászólásaim törlését most én kértem, ez meg nem cenzúra, félreértés ne legyen.
Ki kell ábránditsalak, gyakorlatilag nincs a közelben semmi ilyesmi , maximum kisbolt
![]() Szóval tedd be már ma az ásványvizes palackot a hűtőbe és csinálj néhány szendvicset...
Senki nem bántotta a Dávidot nem is volt szándékunkban !
![]() Nem kell ezen megsértődni és tovább kombinálni , agyalni . Aki úgy érzi az eljön aki nem az meg otthon marad vagy keres ettől jobb elfoglaltságot , senkinek nem kötelező a részvétel és nem kell azt itt bejelenteni hogy nem megyek ha nem akkor nem .
Na most ezzel elvetted szegény koncsik03 kenyerét. Szegény már nem mondhatja, hogy már csak 1 nap. Bár az Ő időszámítása szerint majd jön megint délután, és bemondhatja.
![]()
Ez nem túl jó hír, kis probléma, de valamit kitalálunk.
E!
Most mézem van új jelentkező, a "Gyíkvarázsló". Tudjátok hogy ez mi? Ezt olvassátok, a honlapjukon: http://www.lizardwizardaudio.com/pmctheory_hu.html
Na már csak a Bodor meg a Sallay hiányzik, de az utolsó percban majd regelnek azok is. Majd óvatos leszek a supramplival nehogy meglássa, azt rámtámadjon valami tompa tárggyal (pedig nem is én rajzoltam ki).
![]()
Tényleg van ott egy ÖMV kút az ötös mellett. De benzinkúton ebédelni? Brrr... Bezzeg Kecskeméten finom marhapörköltet meg hasonló finomságokat ehettünk a közeli étteremben. És Szamóca fizette
![]()
Valaki tudna nekem hozni egy 5x7cm-es KÉTOLDALAS nyákdarabot?! Hálásan megköszönném!
![]() ![]()
0,8 mm -es ha netán megfelel akkor viszek sajnos csak az van .
Tökéletes, mivel 4db ic, és 4db 7szegmenses kijelző kerül rá! Szóval hálás köszönet érte!
![]() ![]()
Változott a felállás.
Vonattal megyünk úgyhogy 9-10 óra felé leszünk ott.
Laptopot vinni fogok, ha kell, akkor webkamerát is
![]() ![]()
Mobilnetet tudok vinni. 7,2 Mbit/s a sebessége, ha jó a térerő.
És lesz ott valaki, aki ért az ilyen webkamerés stream-ekhez?! A gépen ekszpí (nagyon rossz állapotban) és ubuntu 10.10 (ha jól emlékszem) áll rendelkezésre...
szerk.: Bár azon agyalok, van-e értelme ezt összehozni?! A webkamerám nem egy hi-tech valami, a mikrofon szintúgy. A hangot így sem, úgy sem adná át igazándiból. Az ott készülő amatőr felvételek minden bizonnyal jobb minőségűek lesznek, mint amit a webkamerával össze lehetne hozni. Illetve azokat később is meg lehet tekinteni, visszanézni őket. Persze, ha a készítők is lehetővé teszik/ hozzájárulnak! ![]()
Igen, lehet, hogy jobban járunk, ha lekamerázzátok
![]() Persze biztos van egyszerűbb és korszerűbb módja is az online adásnak, de egy Red5 szerver feltelepítésével az xpura és kis beállítgatással lehet adni megfelelő online flash-felületen keresztül, például az oldalamon is van egy ilyen, persze még csak egyszer próbáltam vele, hazanézni a gépteremből... Talán akkor már jobb egy erre a célra való ip-és webkamera... Bővebben: Link
Hát Gajdán Béla volt olyan rendes, és közel 20000 E-mailt kiküldött a tagoknak az eseményről, tehát biztos hogy minden hazai hifi forgalmazó, ill. érdeklődő értesült róla. :yes:
Azt nem tudjátok, hogy Sanyaudió lesz-e? Élőben is kíváncsi lennék a cuccaira... bár lehet, hogy az már nemfér bele az "amatőr" kategóriába és csak a profiban indul.
![]()
Én pedig egy kisebb társaságot szedek össze. 8:30 déli PU, 9 nyugati, 9:30 Népliget.
Aki akar csatlakozzon, a számomat tudjátok.
Én 8-ra érnék be Kőbányára... De egy fórumtársunk javaslatára lehet, hogy leszállok a ferencvárosi megállónál, és onnan gyalog megyek a puskásba. Költségkímélés...
![]()
Nagyon okos döntés. Valamint az 1-es villamostól is oda lehet sétálni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |