Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Á! Ilyen nincs! Én is ráírom a 4ezres ventimre hogy Makita.
Ide meg köl egy daru!
Én is majdnem leestem a székről, kortyolgatom a kávémat közbe böngészek a teszveszen, aztán olvasom "furogép" mondom csak megnézem, hátha olcsó állványos, mikor megláttam, majdnem megfullattam a nevetéstől. Hát mondom ez nem igaz, ilyen nincs.
Erre mondják "Nagy az isten állat kertje"
Nem az a baj, hanem hogy alacsony a kerítése!
És még éjszakai üzemmódja is van
Jajj! Micsoda fúrógép! Kiváncsi lennék, hogy mit rejt az éjszakai üzemmód? Insomniában szenvedőknek? Fotó tranzisztor tiltja ha fényt érzékel? Esetleg valami excenter hogy el ne aludj miközben éjszaka álmosan fúrkálod a panelt vagy mi?
Ja vagy úgy! Beépített Lámpa Gondoltam mindenre csak a lámpára nem. Jellemző rám túlbonyolítok mindent.
Akkor már inkább esztergának Vagy cnc-nek
Idézet: „ bosch furogep 4fokozatu ejszakai uzemmod csiszoloadapterrel amerikai furofejekkel” Nem tudom, a fúróhegy csak egy felcsavart lemez, vagy mi?
Ezek a modern elemlámpák már nagyon jó hatásfokkal bírhatnak.
Hát ez cumi! Meg még kettő.
Leütöm gyorsan ezt a profi fúrógépet, jó lesz nyákfúráshoz!
Még meg is tudod világítani. Jól jöhet ám! Azt azért megkérdezném az eladótól, hogy milyen kicsi fúrószárat tud befogni .
OKé.
Nem csoda, hogy ennek az embernek még egy lezárult adásvétele sincs.
Hát ha mind ilyen szupermárka, el is hiszem, hogy nem zárultak még le. Kár, hogy nem írta oda, hogy tekintsük meg a többi aukcióját is.
A cég mérnökei sem találhattak volna ki ilyet, egy pihent agyú mérnök sem. Igaz néha én is kókányolok ezt azt de az legalább hasonlít is arra a dologra amire szánom, ez viszont csak a fúróhegyben hasonlít egy fúróra.
A nap dumája: "Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta..."
Még egy idő/tér utazónkkal van szerencsénk?
Azért az értelem itt is eléggé híján van az illetőnél aki ezt a táblát csinálta! Ez a kép itt pesten készült általam,a Blaha Lujza villamos megállótól nem messze lévő építkezésnél A többi kép pedig azthiszem magáért beszél! kicsit a metró órája el volt állítódva! (kicsit nagyon de legalább helyesen mondta be az állomás neveket!
Az órája az Rtl Klubnak is pontos. Csak kérdés az, hogy melyik?
Teletext órájára ne nagyon adj. Sokan esküsznek rá, de én már láttam olyat a királyi M1 teletextjén hogy majd 5 perc volt a differencia. Sőt! A reggeli műsornál más időt írnak ki mint a teletexten van.
Miben bízz? Egyikben sem Vegyél DCF-et. Abban bízz, vagy a GPS jelében.
A DCF-el nem lenne különösebb gond, ha végre megjelenne az igért DCF vevő a HE-store-nál.
A conrad-os vevőre, meg sokan panaszkodtak itt a fórumban, hogy nem mindenhol működik, tehát az elég zsákbamacska lenne. Amúgy a DCF-et egyszer szivesen megnézném élőben is. üdv
Néhány kép.
Hát az utolsó az a szó szoros értelemében.
+4 |
Bejelentkezés
Hirdetés |