Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Á! Ilyen nincs! Én is ráírom a 4ezres ventimre hogy Makita.
![]() Ide meg köl egy daru! ![]()
Én is majdnem leestem a székről, kortyolgatom a kávémat közbe böngészek a teszveszen, aztán olvasom "furogép" mondom csak megnézem, hátha olcsó állványos,
![]() ![]()
Erre mondják "Nagy az isten állat kertje"
![]()
Nem az a baj, hanem hogy alacsony a kerítése!
És még éjszakai üzemmódja is van
![]()
Jajj!
![]()
Ja vagy úgy! Beépített Lámpa
![]()
Akkor már inkább esztergának
![]() ![]() Idézet: „ bosch furogep 4fokozatu ejszakai uzemmod csiszoloadapterrel amerikai furofejekkel” Nem tudom, a fúróhegy csak egy felcsavart lemez, vagy mi? ![]()
Ezek a modern elemlámpák már nagyon jó hatásfokkal bírhatnak.
![]() Hát ez cumi! Meg még kettő.
Leütöm gyorsan ezt a profi fúrógépet, jó lesz nyákfúráshoz!
![]()
Még meg is tudod világítani. Jól jöhet ám! Azt azért megkérdezném az eladótól, hogy milyen kicsi fúrószárat tud befogni
![]()
OKé.
![]() ![]() Nem csoda, hogy ennek az embernek még egy lezárult adásvétele sincs. ![]()
Hát ha mind ilyen szupermárka, el is hiszem, hogy nem zárultak még le. Kár, hogy nem írta oda, hogy tekintsük meg a többi aukcióját is.
A cég mérnökei sem találhattak volna ki ilyet, egy pihent agyú mérnök sem. Igaz néha én is kókányolok ezt azt de az legalább hasonlít is arra a dologra amire szánom, ez viszont csak a fúróhegyben hasonlít egy fúróra.
A nap dumája: "Isten a semmiből teremtette a világot! Ez meg is látszik rajta..."
![]()
Még egy idő/tér utazónkkal van szerencsénk?
![]()
Azért az értelem itt is eléggé híján van az illetőnél aki ezt a táblát csinálta!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Az órája az Rtl Klubnak is pontos. Csak kérdés az, hogy melyik?
Teletext órájára ne nagyon adj. Sokan esküsznek rá, de én már láttam olyat a királyi M1 teletextjén hogy majd 5 perc volt a differencia. Sőt! A reggeli műsornál más időt írnak ki mint a teletexten van.
Miben bízz? Egyikben sem ![]()
A DCF-el nem lenne különösebb gond, ha végre megjelenne az igért DCF vevő a HE-store-nál.
A conrad-os vevőre, meg sokan panaszkodtak itt a fórumban, hogy nem mindenhol működik, tehát az elég zsákbamacska lenne. Amúgy a DCF-et egyszer szivesen megnézném élőben is. üdv
Néhány kép.
![]()
Hát az utolsó az a szó szoros értelemében.
![]() +4 |
Bejelentkezés
Hirdetés |