Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 80C552 gyakorló panel
Témaindító: Thomas10100, idő: Nov 28, 2007
Témakörök:
Sziasztok!
Szeretnék építeni, esetleg venni egy ilyen gyakorló panelt. Amin van LCD, 8 LED, kimenetek. A BMF-en van ilyen de a tanár azt mondta hogy 100000Ft, pedig ki lehet hozni olcsóbból is, csak NYÁK terv és kapcsolási rajz kellene. Aki tud ilyen kapcsolást 80C552 procival, az mutassa meg. Köszönöm! További szép napot mindenkinek!
Hello, nem kell ehhez kapcsolás...Én úgy csináltam (PIC-eset) , hogy minden eszközt külön panelre, ezeket rácsavaroztam egy nagyobb alaplapra, és összedrótozom. Igy tudom variálni, ha más perifériát használ a szoftver, vagy ha kinövöm.
Helló!
De egy alap kapcsolás kellene, mert ami a suluiban van azon van ROM és RAM is. És az van rá téve egy nagyobb panelre. Köszi!
Hali van az olcsóbban is... keresd Lamár Krisztiánt C418-ban találod meg többnyire.
Helló!
Igen tudom, van 10000Ft-ért is, de az elég keveset tud.
emlékeim szerint egyik régebbi RT évkönyvben van ilyen (asszem a 93-as, de mindenképp 90 és 95 közti).
üdv.
Valóban,
![]()
Köszönöm! Átnézem!
Esetleg a NYÁK terv nincs meg, valami jobb minőségben.
Köszi!
Hali!
A programot hogy fogod betölteni a kontrollerbe? ...merthogy a Lamár féle gyakorlóban már benne van a monitorprogram, amit persze nem lehet csak úgy lemásolni.
Helló!
Azt már talán megoldanám, vhogy.
Sziasztok!
Gpondom adódott ezzel a kontroller programozással, valaki nem tudna ajánlani egy könyvet vagy leírást küldeni a 80c552-es programozásáról Assemblyben vagy C-ben. Időzítés számlálás leginkább, nagyon sűrgős lenne. Köszi!
Sziasztok
Kezdő vagyok a témában, a bmf-en tanulok. Viszont szeretnék csinálni vagy venni egy gyakorlópanelt 80C552-es mikrokontrollerhez. Amin van legalább négy led nyomógomb esetleg potméter meg kijelző is meg egy hangszóró. Nem tudom tudtok-e ilyet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |