Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem kapd a kezedbe a használati utasítást és ellenérizd a csatlakozást is.
![]()
Hello
Nekem is hasonló a problémám. Van egy 37cm-s tv, amelyhez nincs távirányító. Van pár gomb az elején, de nem tudok velük sehogysem csatornákat keresni. Vagy lehetséges hogy egyszerre több gombot is kell nyomni? A tv elején samsung jelzés van, a hátulján már MEGAS m9814 txt jelzés látható, és nincs semmi utalás a hátulján, hogy samsung lenne ![]() Kipróbáltam a tv-t 2 fajta távirányítóval, egyikkel sem ment. És kipróbáltam még egy philips tv távirányítójával, azzal sem ment. Ezt a philips távirányítót nem lehet valahogy hozzáigazítani a tv-hez, vagy lehetséges, hogy a tv-ben lévő infra vevő romlott el? Üdv.
Helló!
Szerintem meg kéne próbálni Univerzális távirányítót ráprogramozni. Vagy automatikusan megkerestetni vele. Ha lehet a tv-t távirányítani azok több mint valószínű hogy felismerik, és akkor menüből fel lehet programozni az adókat... Leírásukban bennevan hogykell velük tv kódot keresni. És csak kb. 900Ft ba kerül egy ilyen. Énis többmindenhez használok ilyet. üdv
NEKEM IS EZ VOLT A PROBLÉMÁM
UNIVERZÁLITÁV NEM JÓ HOZZÁ ÉN REDELTEM HOZZÁ EGY TÁVOT ÉS AVVAL MÜKÖDIK ELKÜDÖM NEKED A CIMET KOVÁCS ZOLTÁN ÉRD 2030 GERGELY UT 15 Euro-Elektronik
Neked is ilyentipusú tv-d van? Vagy csak úgy általában nem műxik az univ. távirányító?
Üdv.
AZ UNIVERZÁLIS TÁVVEZÉRLÖVEL NEM LEHET PROGRAMOZNI
Sziasztok!
Nekem is alien 3711-es tv-m van, eredeti távkapcsolóval, de nem tudom a csatornákat beprogramozni, akárhogy nyomkodom a gombokat. ![]() Kérlek segítsetek!! ![]()
Üdv,
Nekem is hasonló a problémám. Alien ctv tv-m van, de hibás, nincs kép, a képjelet a hátsó kimenetről viszem tovább. Van távvez. de az osd nem megy a hátsó csatira, így nem látom mit csinálok. ![]() Szeretném automatikusan programozni, valaki megtudná mondani hogy jutok el eddig? (A javításon amúgy már dolgozom)
Sziasztok!
Nekem eredeti távirányítóm van és azzal a csatorna keresése a következő módon megy (Alien MEGA CTV3711): 1. A MENU gombot HOSSZAN le kell nyomni. (Első pillanatban bejön a hangbeállítás menüje, de továbbra is nyomva kell tartani és akkor átlép az "Overview" menübe) 2. Itt a színes gombokkal lehet ügyködni sárga: a csatorna törlése kék: a csatorna elnevezése (a nyilakkal (CH+ és CH- valamint a Vol+, Vol-) lehet lépkedni a betűk között és a betűket változtatni is. Ha beállítottuk a kívánt nevet akkor meg kell nyomni megint a kék gombot és tárolja a nevet) zöld: csatorna átmozgatása (rámész a mozgatandó csatorna sorszámára zöld gomb, majd a kívánt helyre és újra zöld gomb) piros: csatorna rejtése (ha lapozol a CH+/CH- akkor nem látszik csak akkor ha direktben beütötted a sorszámát) fehér gomb: (amin az i betű van a színes gombok alatti sorban) automatikus csatorna keresés A Szervíz menübe is be lehet lépni a fehér gomb (amivel automatikus csatorna keresést csinálhatsz) és a TV-n lévő VOL- gomb egyidejű lenyomásával János
János nagyon szépen köszönöm a segítséget sikerült beprogramozni a tv-3 év után.
![]()
Köszi az infó János, ki fogom próbálni.
Alien tévém 4:3-as kijelzést nem bírja, ha átállítom 16:9-re, akkor igaz, még az eredeti 16:9-es adást is összenyomja még jobban, de ez nem is zavar, elromlott és kész.
Viszont áramtalanítás után a képernyőn semmi sem látható, még a menürendszer sem. Eredeti távirányítóm nincs, az univerzálisnál pedig egy jópár dolog máshol van. Ebben segítsetek: már nem emlékszem a menüpontokra, ezért kérlek, írjátok meg, hogy a gép elején lévő program-hangerő-menü 5 gomb megnyomásával hogyan jutok el vakon a 16:9-es képernyő-beállításhoz. Korábban ment fejből, de most fél év után nem emlékszem vissza, akkor meg nem írtam le. Előre is köszi. K. khris.fionn@gmail.com |
Bejelentkezés
Hirdetés |