Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Hát az szerintem nagyon nem igy van.
Legalább 10:40-re érdemes odaérni, mert hogy átöltözni, stb... Közben persze a korai érkezőknek van látnivaló a Látogató Központban is... Gondolom azt gyerek67 később leirja, hogy hol kell lekanyarodni, parkolni, stb...
Idézet: „mert hogy átöltözni, stb...” Sejtettem, hogy nem "simán csak be megyünk oszt jólvan" Direkt írtam a 10:45-iget.... hogy addig, és ne pont 11-re érjen oda mindenki.
Szó szerint ez van leírva:
Idézet: „Gyülekező: 10:45-ig!” A szervező ezt írta. Nem írt pólóviselésről sem. Szerintem ő írja majd meg, hol találkozzunk.
A "hova kell menni" dolgot megkérdezem. Szólok időben
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2021
A vicc az hogy a java banda józan életű. 15 főből csak 3 iszik. Ebből 2 munkaidőben is. De ha kell veszek neked egyet és neked ajándékozom HE poló? Az nem kitiltást jelent paksról?
Hé ez jó akár el is adható
Anya kimehetek cseresznyézni ?
- HE , Télen ?! - Anyaaa , túúdoom sáál , sapka , póóólóóó ! november 19. akkor már nem nagyon pólós az idő ... Esetleg vizipólózni lehet a pihentető medencében . A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2021
Ott bent meleg lesz. Gőz, melegvíz, stb.
Mrscottt21: még hat fő adatait elküldtem, két helyet még foglalok max. november 4-ig.
Sziasztok!
A déli bejárón gyertek be mindenképpen, mert az északin útépítés, útszűkület, tárcsás forgalomirányítás vagyon! Azt is szeretném jelezni, hogy nehezen fogtok parkolóhelyeket találni, ezért mindenképpen egy kicsit korábbi érkezést javasolnék! Tehát, ha Laci azt kérte, hogy 10:45-ig érjetek a látogató központhoz, akkor jó volna, ha 10:15 körül befutnátok a déli bejárón, mert mint írtam, a három tömött parkolóban nem lesz egyszerű helyeket találni, tehát lesz még egy séta is a látogató központig! A látogató központ az erőmű főbejáratától balra található, de emlékeim szerint ki is van táblázva (ezt még addigra megnézem). A látogatáshoz semmiféle átöltözésre nincs szükség, tehát abban az utcai ruhában nézitek végig az erőművet, amiben érkeztek. Eső elleni óvszer ajánlott, mert az udvaron is lesz séta! A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2021
Belépővel ha van mennyi? Nincs kedvem feleslegesen váltogatni majd cipelni az aprót.
Tök ingyér adjuk!
Egy kis világító kavicsot lehet majd szedgetni az erőmű környékéről?
De ha átmegyek Rudolfba és világítani fog az .... akarom mondani az orrom kinél tehetek panaszt
Ki kell ábrándítsalak:
Nálunk legfeljebb a Cserenkov sugárzás világít, de azt amúgy sem nézhetitek meg...
Nem lesz belőled Rudolf, megígérem!
Ha meg mégis, úgyis mindjárt Advent!
Rudolf igaz története.
Már Rudolf kettő-nek is meg van a maga olvasata: Én is pont úgy loholtam, csak nem jó helyre fogtak be, azért barna az orrom. Szerintem érdemes lenne hinni gyerek67-nek. Legalább abban, hogy időben kellene érkezni, mivel a fene tudja hol tudtunk megállni... Idézet: „időben kellene érkezni, mivel a fene tudja hol tudtunk megállni” Ebben az olvasatban egyetértek. Nem mentség, hogy messze volt a parkoló, vagy nehezen találtam oda. Háromnegyed 11-re akkor is munkára harcra kész kell lenni. Természetesen én is úgy tervezem, hogy 3/4 11-kor már csak a bebocsájtásra várjunk
A déli bejárón bemegyünk, oké. Ki is térképeltem. De az az erőmű főbejárata az északi bekötőnél van? Csak hogy jó helyen keressem
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2021
Nem, az F1-es porta is (ő a főbejárat) és a látogató központ is a déli bejárónál van.
Holnap gyártok Nektek pontos térképet, hogy hol vannak a parkolók és hol tilos megállni. A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2021
Az jó lesz!
Én ennyit értelmeztem, mint a kép, de egy részletesebb magyarázó térkép jól jön.
Nekem jó lesz az F2 is porta is ...
Sziasztok,
Állapot frissítés következik Eddig akik jelentkeztek, és elküldték az adataikat: antikzsolt elektroncso Gery78 Gafly granpa HeZ Kera_Will + 5 fő majkimester mnyugger Mrscottt21 rectamas + 12fő varttina sany + 1fő SzervízMacska + 1 fő szs és neje zszalai Jelenleg 36 a létszám... tehát már csak 4 hely maradt! Lassan tényleg teljes a csapat! Üdv, Laci
Reméljük, mindenki eljön.
Nem tudom annak mekkora most az esélye, de abba is remélkedjünk, hogy addig nem zárják be előttünk az ajtót.
Gyártottam térképeket!
Remélem, érthetőek. Ha bármilyen kérdés van, segítek!
Ha valaki mégsem tud elmenni, akkor november 4-ig jelezze.
Ha 40-nél többen jelentkeznek, akkor egy néhány (kb. 5) fős várakozólistát is lehet csinálni. Én 4-én délelőtt mindenkit megkeresek a csapatomból (jelenleg 14-en vannak) és jelzek, ha valaki lemondja.
Bal oldalt (lilával jelölt) lehet parkolni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |