Merre laksz? Nekem volna egy hibás 320-as. Beállítani is tudod, mármint hogy újra pontosan mérjen?
Szia, van egy ELKON S305 CO mérőm, nem igazán akar korrekt értéket mutatni tudnál kezdeni vele valamit?Köszi macs45@tvn.hu
Nem használtad a Válasz gombot, így nem tudni kinek írtál. Az email címed meg ne tedd ki a Fórumra, ha nem akarsz sok SPEM-et kapni. Akit érdekel majd elolvassa az adatlapodon.
Szia, van egy ELKON S305 CO mérőm, nem igazán akar korrekt értéket mutatni tudnál kezdeni vele valamit Köszi
Szia!
Javítottam autós műszereket is és többek között találkoztam az ELKON gyártó eme, egyébként alapjaiban korszerű mérési elven működő készülékével is. Idősebb készülékeknél sokszor a mérőcella ment tönkre, az sajnos csere és nem volt olcsó... ! Ma már ez elavult ( több más összetevőt is kell mérni, illetve jól működő katalizátor után nem sok információval szolgál
).
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2016
Szia KuruczN!
Egy Elkon SD 320-as hoz keresem a Diesel nyomáskép analízis méréséhez szükséges eszközöket.
Kérem írj ha tudsz segíteni a beszerzésén.
Üdv
Sziasztok! Elkon S 320-hoz keresnék eredeti műszerkönyvet. Esetleg kapcsolási rajzot is.
Köszi, ezt megtaláltam. Az eredetit úgy értem, értettem, hogy papír alapon, eredeti nyomtatásút.