Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Inverteres hegesztőtrafó

Témaindító: Gabi, idő: Aug 12, 2005
Lapozás: OK   248 / 564
(#) erbe válasza VillTMK hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Szép. Gyakorlatilag minden itt van ezen a panelen, ami így szemre legalább 1 kg. De akkor mi van még a gépben, amitől 6 kg?
Vannak olyan alkatrészek, amikkel 1-1 darabbal meg lehet valósítani. Nekem is lapul valahol a fiókban 6 db Rurg80100-as, ami ugyan szimpla dióda, de egymagában elbírná.
Nézz körül, mert kellene ott lenni még egynek, ha nem is éppen ekkora! A forrasztási oldalon össze van kötve a két dióda, vagy külön vezették el őket?
(#) BarnaPili válasza VillTMK hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Ez mekkora frekin megy,hogy elég neki a kimeneten a légmagos fojtó?
(#) VillTMK válasza erbe hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

A dióda STTH 6003CW ez 2 x 30A-es és csak egy van belőle. Egyébként ez a rossz benne egyik fele zárlatos.

BarnaPili-nek: A frekit nem mértem, de ha meglesz a dióda akkor megmérem.
(#) (Felhasználó 5823) válasza VillTMK hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Sziasztok!

Én kettőt szoktam bele tenni!

Bővebben: Link

Leiszt Jani
(#) Phile80 válasza Tubi56 hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Ha tudnád mennyien használnak ilyet. Aki 2-es pálcával hegeszt annak teljesen jó. Láttam már sokkal szarabb gépet is...
(#) Phile80 válasza VillTMK hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Úgylátom a szokásos szekunder dióda adta meg magát...hehe.
(#) Hetope válasza Phile80 hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Mint például a willager 150-es. 46 ampert 100 százalékban ! Abban viszont már 2 tranyó is van !
(#) erbe válasza erbe hozzászólására (») Dec 15, 2011 /

Éppen ma javítottam egy Gysmi inverter 125-öset. Nevével ellentétben pontosan 80 A-es. A bele majdnem pontosan egyezik az Einhell ISG 1000-rel, amit szintén nemrég javítottam. Ebben a védőellenállás köszönt el. Finom kis óncseppek gyöngyöztek ki a burkolatán.
(#) Phile80 válasza BarnaPili hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

58,4kHz
(#) Papp Ferike válasza mpisti hozzászólására (») Dec 16, 2011 /

Nem "kontakt" hiba volt, vagyis az , de a hálózati kábel adta meg magát 20 év szenvedés után. Sajnos mivel nagyon szerettek vele dolgozni húzogatták ide-oda.
(#) kovacs.zotya válasza VillTMK hozzászólására (») Dec 17, 2011 /

bírom ezeket a szegecselt félvezetőket.....
(#) kralikandras hozzászólása Dec 18, 2011 1 /

Sziasztok! Most tényleg egy rakás IGBT akcióban a HQ-nál - direkt inverteres hegesztőkbe.
(#) kivancsi4 válasza kralikandras hozzászólására (») Dec 18, 2011 /

András a HQ-nál akciót kellene tartani a már akciós termékekre, hogy elérjék azt az alacsonyabb árszintet, amit más helyeken alapból kérnek érte.
(#) kralikandras hozzászólása Dec 20, 2011 /

Sziasztok! A 20N60C3 milyen frekiig megy és párhuzamosítható?
Köszönöm,ha segítesz.
(#) Phile80 válasza kralikandras hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

100kHz 20A, de bírja 200kHz-ig úgytudom, csak nem bírja a 20A-t. Páhzamosítható, rengeteg inverterben láttam így.
(#) micetto válasza Phile80 hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Szerintem a 20N60C3 nem bírja a 20A-t 100kHz-en, csak az 20N60A4. Legalábbis az adatlapok szerint. A C3 végű 100kHz-en kb 10A-t bír. (15A a max az adatlapon, de ekkor 15V a gate feszültség és csak 75°C-os az IGBT belseje). De javítsatok ki, ha valamit rosszul olvastam le a grafikonokról.
(#) erdgab hozzászólása Dec 21, 2011 /

Uraim,érdekel valakit a Technika 114 doksija PDF formában?
(#) kralikandras válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Szervusz Gábor!Már hiányoltunk- persze,hogy érdekel - gondolom nemcsak engem.tedd föl légyszives.
(#) kovacs.zotya válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

köszönjük!Elfogadjuk!
(#) erdgab válasza kovacs.zotya hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Szívesen,a fórumért mindent.
Sajnos,padlón voltam,két hónapja temettem az öcsémet,46 éves volt,elvitte a rák.Bocsánat a nem ide illő mondatért,megértéseteket köszönöm.
(#) Temela válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Fogadd részvétem!
(#) kralikandras válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Fogadd őszinte részvétem.
(#) kovacs.zotya válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

részvétem...
(#) VillTMK válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Fogadd részvétem! & Köszönöm a doksit.
(#) Tubi56 válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Őszinte részvétem KEDVES BARÁTOM!
Még ebben is hasonlítunk látod! Én februárban temettem a bátyám ő 60 éves volt, szintén rákos volt az észleléstől 4 hónap után elment.
Még egyszer őszinte részvétem!
(#) kissadam válasza erdgab hozzászólására (») Dec 21, 2011 /

Tisztelt Uraim! Kívánom nektek, hogy inkább minél több esküvőre és keresztelőre kelljen mennetek, és minél kevesebb temetésre! Fogadjátok őszinte részvétem!
Egyébként bármi doksi jól jön ezen a fórumon, sosem lehet tudni ki mikor találkozik ilyen géppel, vagy bármilyen mással!
(#) KissAttila válasza erdgab hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Őszinte részvétem.
(#) erdgab válasza Tubi56 hozzászólására (») Dec 22, 2011 /

Kedves Barátom Sanyi,sajnos valóban még ebben is hasonlítunk,részvétem és minden fórumtársnak köszönöm az együttérzést,de ne terheljük ezzel a topikot tovább.Amiben tudok,továbbra is szívesen segítek.A moderátorok megértését kérem az off jellegért,köszönöm.
(#) Csölle hozzászólása Dec 24, 2011 /

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!
(#) jacsu hozzászólása Dec 24, 2011 /

Boldog karácsonyt mindenkinek,továbbra is állando olvaso leszek,sok értékes tudást szereztem ezeken a forumokon.
Következő: »»   248 / 564
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem