Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Inverteres hegesztőtrafó
Szép. Gyakorlatilag minden itt van ezen a panelen, ami így szemre legalább 1 kg. De akkor mi van még a gépben, amitől 6 kg?
Vannak olyan alkatrészek, amikkel 1-1 darabbal meg lehet valósítani. Nekem is lapul valahol a fiókban 6 db Rurg80100-as, ami ugyan szimpla dióda, de egymagában elbírná. Nézz körül, mert kellene ott lenni még egynek, ha nem is éppen ekkora! A forrasztási oldalon össze van kötve a két dióda, vagy külön vezették el őket?
Ez mekkora frekin megy,hogy elég neki a kimeneten a légmagos fojtó?
A dióda STTH 6003CW ez 2 x 30A-es és csak egy van belőle. Egyébként ez a rossz benne egyik fele zárlatos.
BarnaPili-nek: A frekit nem mértem, de ha meglesz a dióda akkor megmérem.
Ha tudnád mennyien használnak ilyet. Aki 2-es pálcával hegeszt annak teljesen jó. Láttam már sokkal szarabb gépet is...
Úgylátom a szokásos szekunder dióda adta meg magát...hehe.
Mint például a willager 150-es. 46 ampert 100 százalékban ! Abban viszont már 2 tranyó is van !
Éppen ma javítottam egy Gysmi inverter 125-öset. Nevével ellentétben pontosan 80 A-es. A bele majdnem pontosan egyezik az Einhell ISG 1000-rel, amit szintén nemrég javítottam. Ebben a védőellenállás köszönt el. Finom kis óncseppek gyöngyöztek ki a burkolatán.
Nem "kontakt" hiba volt, vagyis az , de a hálózati kábel adta meg magát 20 év szenvedés után. Sajnos mivel nagyon szerettek vele dolgozni húzogatták ide-oda.
bírom ezeket a szegecselt félvezetőket.....
Sziasztok! Most tényleg egy rakás IGBT akcióban a HQ-nál - direkt inverteres hegesztőkbe.
András a HQ-nál akciót kellene tartani a már akciós termékekre, hogy elérjék azt az alacsonyabb árszintet, amit más helyeken alapból kérnek érte.
Sziasztok! A 20N60C3 milyen frekiig megy és párhuzamosítható?
Köszönöm,ha segítesz.
100kHz 20A, de bírja 200kHz-ig úgytudom, csak nem bírja a 20A-t. Páhzamosítható, rengeteg inverterben láttam így.
Szerintem a 20N60C3 nem bírja a 20A-t 100kHz-en, csak az 20N60A4. Legalábbis az adatlapok szerint. A C3 végű 100kHz-en kb 10A-t bír. (15A a max az adatlapon, de ekkor 15V a gate feszültség és csak 75°C-os az IGBT belseje). De javítsatok ki, ha valamit rosszul olvastam le a grafikonokról.
Szervusz Gábor!Már hiányoltunk- persze,hogy érdekel - gondolom nemcsak engem.tedd föl légyszives.
köszönjük!Elfogadjuk!
Szívesen,a fórumért mindent.
Sajnos,padlón voltam,két hónapja temettem az öcsémet,46 éves volt,elvitte a rák.Bocsánat a nem ide illő mondatért,megértéseteket köszönöm.
Fogadd őszinte részvétem.
részvétem...
Őszinte részvétem KEDVES BARÁTOM!
Még ebben is hasonlítunk látod! Én februárban temettem a bátyám ő 60 éves volt, szintén rákos volt az észleléstől 4 hónap után elment. Még egyszer őszinte részvétem!
Tisztelt Uraim! Kívánom nektek, hogy inkább minél több esküvőre és keresztelőre kelljen mennetek, és minél kevesebb temetésre! Fogadjátok őszinte részvétem!
Egyébként bármi doksi jól jön ezen a fórumon, sosem lehet tudni ki mikor találkozik ilyen géppel, vagy bármilyen mással!
Őszinte részvétem.
Kedves Barátom Sanyi,sajnos valóban még ebben is hasonlítunk,részvétem és minden fórumtársnak köszönöm az együttérzést,de ne terheljük ezzel a topikot tovább.Amiben tudok,továbbra is szívesen segítek.A moderátorok megértését kérem az off jellegért,köszönöm.
Boldog karácsonyt mindenkinek,továbbra is állando olvaso leszek,sok értékes tudást szereztem ezeken a forumokon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |