Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Nem beszéltünk még ilyesmiről. Inkább csak hasonlóképpen gondolkozunk...
Annyit kiegészítve, hogy vagy blokkoló/detektor (nálam kapcsolható), vagy parkolószenzor üzemmód.
A parkolószenzor funkcióval meg lehet magyarázni, hogy mi az ott elöl meg hátul, no meg mi a fenének van benne LED vagy lézerdióda
Rendelek kulfoldrol 905nm-es lavina fotodiodat(63 euro/db). Ahhoz, hogy ingyen legyen a szallitas meg 2 darabot kene rendelni, igy ha valakit erdekel az jelentkezzen.
Milyen típust veszel?
Mit építesz belőle? A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
Tipus: AD500-9-TO52-S1
Vevot epitek, kivancsi vagyok mennyivel jobb eredmenyt tudok vele elerni. 250V-on 10000-ret erosit, igy remenykedek. UI: Magamnak rendelek kettot, hogy legyen tartalek, es mivel Nemetorszagon keresztul rendelem, igy mar 0 lesz a szallitasi koltseg. Tehat ha valaki be szeretne szallni, akkor par napja van, mert nemsokara feladom a rendelest. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
No eldolt. Megsem tudok tobbet rendelni kettonel, mert akkor mar fizetni kene vamot.
Mióta Magyarországon is tiltott lett....
Azóta elég jó ára lett.
Már vetekszik az ára egy alap büntivel. Felénk mostanság kiteszik lábra a lézert, már 2x30-ba bele is szaladtam. A mérés automatikus, a gép küldi 3G-n az adatot Szombathelyre, 2-3 fotóval, de nem videóval. Kérdés, ha a fotón épp ---- látszik, akkor mi van? A rendőrök nincsenek a gépnél, csak kiteszik és elbújnak, tuti nem indulnak az ember után. Lehet, hogy le lehetne porolni a kütyüt?
Ha normálisan használod, senki sem piszkál érte!
Használnám, ha volna...
Van valami ötleted?
Igaz, csak beleolvastam a topicba, lehet már felvetette valaki, de azért leírom a gondolatomat.
A ledes nappali menetfény lámpába próbált már valaki jammert építeni?
Igen volt már rá példa. De született már rendszámkeretbe, hátsó lámpába épített verzió is.
Ahhoz képes hogy betiltották elég sok autón látok még mindig felszerelve. Amióta betiltották lecsillapodtak a kedélyek, semmi újságcikk- senki nem foglalkozik vele.
Akiket én ismerek, senki sem vette le, csak okosan használja. Szerintem te sem!
No comment, Egyébként nem azért szenvedtem vele annyit, te is tudod voltak ötletek. Amire meg tökéletes lett....
...én nem is gondolkodtam azon hogy kiszereljem a LI-t....végül is a tartását nem tiltották be
amúgy HMJ-hez: már nagyon régóta a te tesztereddel ellenőrzöm a LI-t,tökéletesen működik
Megépítettem a blokkolódat is,25w-os lézerrel,labor körülmények között működik,tesztelve még nem volt,de most lesz mire felszerelni.Folyik még a fejlesztés,vagy az egy évvel ezelőtti,amit kaptam tőled, a végleges?
Elveszett a lendület. Mivel az utolsó verzió tökéletesen működik, (nálad is az van) nem foglalkoztam vele.
Kár,mert izgalmas projekt voltKözben én is írtam egy kódot,csak detektálás és blokkolás,és csak scs103,fáma3. 4 bejövő impulzus azonosítás,utána minden 2. blokkolás.Sok múlik az időzítésen,de ez csak teszteléseken derülne ki ,amire nincs lehetőségem,igy csak elvileg működik jól
Elvileg nem elképzelhetetlen egy olyan szoftver, ami olyan jelet küld, hogy nem ----, hanem mondjuk --50 km/h a mért sebesség mindíg, nem?
Sajnos ez szinte lehetetlen. Folyamatosan mérni kellene a mérő távolságát, és ez alapján korrigálni a visszalőtt jel időzítését. Ráadásul a saját sebesség a mérővel bezárt szög, és még vagy egy tucat dolog amit figyelni kellene. Nem hiszem hogy házilag megoldható lenne.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2013
Mit értesz a publikus alatt?
Hát nem azt,hogy felteszed ide az oldalra Viszont a múltkor(már vagy egy éve) küldtél nekem egy régi szoftvert(vagy felraktad ide az oldalra,nem tudom),még a tranzisztoros időkből....hát őszintén,elég sok időbe telt mire átláttam az egészet,viszont elég ösztönző volt,hogy egy kicsit mélyebben megismerjem az assemblert.Egyszerűen csak érdekel,hogy csináltad meg a szoftvert
Biztosan ebből is lehet tanulni...igazából csak kíváncsi vagyok! Ja,és tőlem biztosan nem kerül gyártásba,mint a múltban az egyik kedves fórumozó társ jóvoltából
Ha gondolod elküldöm neked az új verziót!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |