Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   139 / 147
(#) babocsai válasza treshold hozzászólására (») Aug 27, 2012 /

Nem beszéltünk még ilyesmiről. Inkább csak hasonlóképpen gondolkozunk...
(#) treshold válasza babocsai hozzászólására (») Aug 27, 2012 /

Annyit kiegészítve, hogy vagy blokkoló/detektor (nálam kapcsolható), vagy parkolószenzor üzemmód.

A parkolószenzor funkcióval meg lehet magyarázni, hogy mi az ott elöl meg hátul, no meg mi a fenének van benne LED vagy lézerdióda
(#) Reggie hozzászólása Szept 16, 2012 /

Rendelek kulfoldrol 905nm-es lavina fotodiodat(63 euro/db). Ahhoz, hogy ingyen legyen a szallitas meg 2 darabot kene rendelni, igy ha valakit erdekel az jelentkezzen.
(#) treshold válasza Reggie hozzászólására (») Szept 16, 2012 /

Milyen típust veszel?
Mit építesz belőle?
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
(#) Reggie válasza treshold hozzászólására (») Szept 16, 2012 /

Tipus: AD500-9-TO52-S1

Vevot epitek, kivancsi vagyok mennyivel jobb eredmenyt tudok vele elerni. 250V-on 10000-ret erosit, igy remenykedek.

UI: Magamnak rendelek kettot, hogy legyen tartalek, es mivel Nemetorszagon keresztul rendelem, igy mar 0 lesz a szallitasi koltseg. Tehat ha valaki be szeretne szallni, akkor par napja van, mert nemsokara feladom a rendelest.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
(#) Reggie válasza Reggie hozzászólására (») Szept 17, 2012 /

No eldolt. Megsem tudok tobbet rendelni kettonel, mert akkor mar fizetni kene vamot.
(#) Reggie hozzászólása Szept 29, 2012 /

Kb. ket het es erkezik az APD
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 19, 2013 /

sziasztok!
Vége a fórumnak? Nagyon sajnálnám....
(#) vicsys válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Mióta Magyarországon is tiltott lett....
(#) Gabiorsi válasza vicsys hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Azóta elég jó ára lett.
Már vetekszik az ára egy alap büntivel.
Felénk mostanság kiteszik lábra a lézert, már 2x30-ba bele is szaladtam.
A mérés automatikus, a gép küldi 3G-n az adatot Szombathelyre, 2-3 fotóval, de nem videóval.
Kérdés, ha a fotón épp ---- látszik, akkor mi van? A rendőrök nincsenek a gépnél, csak kiteszik és elbújnak, tuti nem indulnak az ember után.
Lehet, hogy le lehetne porolni a kütyüt?
(#) Home Made Jammer válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 19, 2013 / 1

Ha normálisan használod, senki sem piszkál érte!
(#) Gabiorsi válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Használnám, ha volna...
Van valami ötleted?
(#) Gabiorsi hozzászólása Jan 19, 2013 /

Igaz, csak beleolvastam a topicba, lehet már felvetette valaki, de azért leírom a gondolatomat.
A ledes nappali menetfény lámpába próbált már valaki jammert építeni?
(#) denon888 válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Ez már másnak is az eszébe jutott
(#) Home Made Jammer válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 19, 2013 /

Igen volt már rá példa. De született már rendszámkeretbe, hátsó lámpába épített verzió is.
(#) denon888 hozzászólása Jan 20, 2013 /

Ahhoz képes hogy betiltották elég sok autón látok még mindig felszerelve. Amióta betiltották lecsillapodtak a kedélyek, semmi újságcikk- senki nem foglalkozik vele.
(#) Home Made Jammer válasza denon888 hozzászólására (») Jan 20, 2013 / 1

Akiket én ismerek, senki sem vette le, csak okosan használja. Szerintem te sem!
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

No comment, Egyébként nem azért szenvedtem vele annyit, te is tudod voltak ötletek. Amire meg tökéletes lett....
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 20, 2013 /

...én nem is gondolkodtam azon hogy kiszereljem a LI-t....végül is a tartását nem tiltották be

amúgy HMJ-hez: már nagyon régóta a te tesztereddel ellenőrzöm a LI-t,tökéletesen működik
Megépítettem a blokkolódat is,25w-os lézerrel,labor körülmények között működik,tesztelve még nem volt,de most lesz mire felszerelni.Folyik még a fejlesztés,vagy az egy évvel ezelőtti,amit kaptam tőled, a végleges?
(#) Home Made Jammer válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Elveszett a lendület. Mivel az utolsó verzió tökéletesen működik, (nálad is az van) nem foglalkoztam vele.

Kár,mert izgalmas projekt voltKözben én is írtam egy kódot,csak detektálás és blokkolás,és csak scs103,fáma3. 4 bejövő impulzus azonosítás,utána minden 2. blokkolás.Sok múlik az időzítésen,de ez csak teszteléseken derülne ki ,amire nincs lehetőségem,igy csak elvileg működik jól
(#) Gabiorsi válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Elvileg nem elképzelhetetlen egy olyan szoftver, ami olyan jelet küld, hogy nem ----, hanem mondjuk --50 km/h a mért sebesség mindíg, nem?

Szia!
Hmj: kód még nem publikus?

Gabiorsi:végül is ...lehet
(#) Home Made Jammer válasza Gabiorsi hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Sajnos ez szinte lehetetlen. Folyamatosan mérni kellene a mérő távolságát, és ez alapján korrigálni a visszalőtt jel időzítését. Ráadásul a saját sebesség a mérővel bezárt szög, és még vagy egy tucat dolog amit figyelni kellene. Nem hiszem hogy házilag megoldható lenne.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2013
(#) Home Made Jammer válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 20, 2013 /

Mit értesz a publikus alatt?
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 21, 2013 /

Hát nem azt,hogy felteszed ide az oldalra Viszont a múltkor(már vagy egy éve) küldtél nekem egy régi szoftvert(vagy felraktad ide az oldalra,nem tudom),még a tranzisztoros időkből....hát őszintén,elég sok időbe telt mire átláttam az egészet,viszont elég ösztönző volt,hogy egy kicsit mélyebben megismerjem az assemblert.Egyszerűen csak érdekel,hogy csináltad meg a szoftvert
Biztosan ebből is lehet tanulni...igazából csak kíváncsi vagyok!
Ja,és tőlem biztosan nem kerül gyártásba,mint a múltban az egyik kedves fórumozó társ jóvoltából

(#) Reggie válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Ez a lopas elott vagy utan volt?
(#) Home Made Jammer válasza g1lmor3 hozzászólására (») Jan 21, 2013 /

Ha gondolod elküldöm neked az új verziót!
(#) g1lmor3 hozzászólása Jan 22, 2013 /

HMJ:Köszönöm,de csak ha ez tényleg nem jelent problémát(senkinek),kösz.
Reggie: Én is itt olvastam a fórumon régebben,hogy valaki legyártotta és árulta a neten HMJ szoftverével,vagy rosszul tudom?
Következő: »»   139 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem