Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
![]() Nem beszéltünk még ilyesmiről. Inkább csak hasonlóképpen gondolkozunk...
Annyit kiegészítve, hogy vagy blokkoló/detektor (nálam kapcsolható), vagy parkolószenzor üzemmód.
A parkolószenzor funkcióval meg lehet magyarázni, hogy mi az ott elöl meg hátul, no meg mi a fenének van benne LED vagy lézerdióda
Rendelek kulfoldrol 905nm-es lavina fotodiodat(63 euro/db). Ahhoz, hogy ingyen legyen a szallitas meg 2 darabot kene rendelni, igy ha valakit erdekel az jelentkezzen.
Milyen típust veszel?
Mit építesz belőle? A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
Tipus: AD500-9-TO52-S1
Vevot epitek, kivancsi vagyok mennyivel jobb eredmenyt tudok vele elerni. 250V-on 10000-ret erosit, igy remenykedek. UI: Magamnak rendelek kettot, hogy legyen tartalek, es mivel Nemetorszagon keresztul rendelem, igy mar 0 lesz a szallitasi koltseg. Tehat ha valaki be szeretne szallni, akkor par napja van, mert nemsokara feladom a rendelest. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2012
No eldolt. Megsem tudok tobbet rendelni kettonel, mert akkor mar fizetni kene vamot.
Mióta Magyarországon is tiltott lett....
![]()
Azóta elég jó ára lett.
Már vetekszik az ára egy alap büntivel. Felénk mostanság kiteszik lábra a lézert, már 2x30-ba bele is szaladtam. A mérés automatikus, a gép küldi 3G-n az adatot Szombathelyre, 2-3 fotóval, de nem videóval. Kérdés, ha a fotón épp ---- látszik, akkor mi van? A rendőrök nincsenek a gépnél, csak kiteszik és elbújnak, tuti nem indulnak az ember után. Lehet, hogy le lehetne porolni a kütyüt?
Ha normálisan használod, senki sem piszkál érte!
![]()
Használnám, ha volna...
Van valami ötleted?
Igaz, csak beleolvastam a topicba, lehet már felvetette valaki, de azért leírom a gondolatomat.
A ledes nappali menetfény lámpába próbált már valaki jammert építeni?
Igen volt már rá példa.
![]() ![]()
Akiket én ismerek, senki sem vette le, csak okosan használja. Szerintem te sem!
![]()
No comment,
![]()
...én nem is gondolkodtam azon hogy kiszereljem a LI-t....végül is a tartását nem tiltották be
![]()
amúgy HMJ-hez: már nagyon régóta a te tesztereddel ellenőrzöm a LI-t,tökéletesen működik
![]() Megépítettem a blokkolódat is,25w-os lézerrel,labor körülmények között működik,tesztelve még nem volt,de most lesz mire felszerelni.Folyik még a fejlesztés,vagy az egy évvel ezelőtti,amit kaptam tőled, a végleges?
Elveszett a lendület.
![]()
Kár,mert izgalmas projekt volt
![]() ![]()
Elvileg nem elképzelhetetlen egy olyan szoftver, ami olyan jelet küld, hogy nem ----, hanem mondjuk --50 km/h a mért sebesség mindíg, nem?
Sajnos ez szinte lehetetlen. Folyamatosan mérni kellene a mérő távolságát, és ez alapján korrigálni a visszalőtt jel időzítését. Ráadásul a saját sebesség a mérővel bezárt szög, és még vagy egy tucat dolog amit figyelni kellene. Nem hiszem hogy házilag megoldható lenne.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2013
Mit értesz a publikus alatt?
![]()
Hát nem azt,hogy felteszed ide az oldalra
![]() ![]() Biztosan ebből is lehet tanulni...igazából csak kíváncsi vagyok! Ja,és tőlem biztosan nem kerül gyártásba,mint a múltban az egyik kedves fórumozó társ jóvoltából ![]()
Ha gondolod elküldöm neked az új verziót!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |