Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Napelem alkalmazása a lakás energia ellátásában
Témaindító: Router, idő: Júl 15, 2006
Témakörök:
Én is tegnapelőtt rendeltem 8 ugyanilyen darabot a szomszéd projektjéhez
Szia!
S a 8db-ra mennyit szoktatok ráhagyni ?--a biztonság kedvéért. Mert a régebbi tapasztalatom; Ha 10db-t rendelek a 6-7db kijön belőle.
Nem a forrással szoktak bajok lenni hanem a minőséggel. Mindenki azt vesz és onnan amit és ahonnan akar, de ezeknél a celláknál én biztosan azt csinálnám még mielőtt egyetlen darabot is vennék akárhonnan, hogy keresnék róla annyi véleményt amennyi csak fellelhető a világhálón. Mármint nem az eladó, hanem a vevők véleményét, mert nagyon sokan megszívták már a kínából rendelt mindenféle lifepo4 cellákkal. Az már csak a legkisebb a bajok közül, amikor akkora eltérések vannak a cellák között hogy a bms sem tud mit kezdeni vele, na de amikor veszel mondjuk 8db-ot és abból egynek töredék kapacitása van, netán néhány hét után tönkremegy, hát az elég kellemetlen, márpedig sok ilyet olvastam, azért is vettem inkább itthon kona cellákat inkább, na meg az ára miatt is. Keress rá a jutubon, van az usában egy fickó, le is írta mindegyik eladó nevét szép sorjában akikkel már egyszer befürdött, nem kicsit. És persze el is tűnnek néha, aztán nincs kinél reklamálni, majd felbukkannak más névvel a portálon.
Igen én is hallottam ilyenekről, nem véletlen írtam oda, hogy:
Idézet: „ha valaki lát benne fantáziát és bátorságot.” Tehát innentől kezdve aki kipróbálná, vagy kísérletezne azt esetleg érdekelheti. Akit meg nem, az vesz máshonnan. Én sem azt mondtam, hogy onnan kötelező venni.
Nos, lehet, hogy a te tapasztalatod ennyire rossz, de amit én rendeltem (azaz amit kendre256 linkelt), arról szinte csak jó vevői visszajelzések vannak, magad is megnézheted. És nem csak pár szavas, 5 csillagos vélemények, hanem sok konkrét mérési adat is. Sőt, jó hazai tapasztalatok is vannak, amikben bízom. Ha ezeknek sem hinnék, akkor végképp nem vehetnék soha semmit... és akkor hogy lenne napelemrendszere a szomszédomnak?
Szia!
ilyenből is van rossz/vissza cserélt. Pedig méreg drága. https://upsakku.hu/termekek/Powersafe/12V155FS_150Ah_12V_UPS_akkumu..._12ev/ A hozzászólás módosítva: Csü, 22:45
Ezt a márkát előszeretettel használják mobiltelefon-bázisállomásokon. Kis túlzással élve azokon a helyeken pénz posztó nem számít, csak működjün az állomás. Nem hiába kerül annyiba, amennyibe és nem hiába szeretik a szolgáltatók.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |