Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Majd dobozban hordom
DuMatyi: egyik cimborám régiség-gyűjtő van neki vagy x darab mindenféle rádió, orsós magnó meg ilyesmik, ha egyszer látnád a műhelyét, lehet tátva maradna a szád, ízelítőnek csatolok két képet. Egyébként én nem szeretem a régi dolgokat :hide:
Igen, láttam, mutattad. Szép. A régi holmik megérdemlik, hogy tiszteld őket. Akkor tudtak és akartak jót csinálni. Ma nem akarnak, pedig tudnak. Óriási különbség. A mai korból, a kínai selejt korából semmi nem érdemes megmaradásra, mert nem példa értékű. Sőt, inkább negatív példa. A régi holmik még mindig működni fognak, akkor, amikor az újak már nem is léteznek.
Nézd a jó oldalát, február 31 ugyis a Te napod lesz, a többiek meg hülyének néznek majd Azon csodálkozok, hogy az éveket nem számolja.
Igen, a kínaiak tömeges selejtjeikből nekem is elegem van, nem értik meg hogy minőségi dolgokat kéne csinálni..
Georgee: a Q&Q órám számolja azt is
Csinálnak minőségi dolgokat, csak azok előtt ott szerepel az hogy ipari. És minimum egy 0-val több van a fizetendő ár végén. A szórakoztatóelektronikából pedig van pár elismert márka, amik még gyártanak minőségi cuccokat. (Igaz, azokat keményen meg kell fizetni.)
Persze gyártanak minőségi cuccokat is, de szerintem selejtből többet gyártanak.
Nos ebben nem csak ők a hibásak. Ők azt gyártják amit rendelnek tőlük.
Példaként . Egy multinacionális kereskedelmi cég képviselője kimegy Kínába a gyártóhoz, és azt mondja hogy kell neki egy elemlámpa ami design-os, Led-es, trendi UV-zöld, és lehet sörnyitóként is használni. Erre azt mondja a gyártó, hogy ezt le tudja gyártani 10 jüan-ért ha 10 000 db a megrendelés. A multi erre azt mondja hogy rendben, rendelek 100 000db-ot, de neki hozzák ezt ki 5 jüanból. Ekkor összeülnek a mérnökök és elkezdik az előállítási költséget csökkenteni, Nem lesz olyan vastag a ház, csak fele annyira, majd préselünk bele tartóbordázatot, hogy össze ne szakadjon elsőre. Nem kell nagy fényerejű Led, elég a normál fehér, abból is három max. Az érintkezők sem kell hogy rézből legyenek, sőt, nem is kell hogy széles, vastag tartós legyen. A kapcsolónak is elég két fémlemezke, műanyag be/el/pattanóval. És így tovább. Míg végül megvan az 5jüan-os eladási ár. És ezt kapod a multinál akcióban 399-ért.
Rajtam kívül észre vette valaki, hogy a Google-val a képtalálatok között lehet szín szerint keresni?
Köbzoli, neked megjavult az LC mérőd? (Ez nem tudom hogy miért, csak úgy eszembe jutott. ) A sok laplace transzformáció áttranszformálta a gondolkodásom.
Amúgy nagyon király lett a google új kinézete. Nekem bejön.
Nekem is tetszik
Először néztem hogy mi a...
Nekem a youtube magyarosodása tettszik. Már vártam.
Én azt a kis huncut feketét kérem :hide:
(Balról a második)
Zoli mester!
Nem vagy Te egy kicsit szexcentrikus? Persze nem gond... Annyi kreatív ember van itt. Nem tudná megmondani valaki, hogy hol vehetnék/rendelhetnék DAS levegőn kötő modell gyurmát? Már széttúrtam a netet, de a kugli nem barátom ez esetben.
Tudod, Zoli: Étvágyat kaphatsz itt is, de zabálni úgyis csak otthon kapsz!
Köszönöm, de ez nagyon kis adag és rettentő keményre köt meg. Utána nagyon nehéz megmunkálni.
Én ennyit tudtam segíteni.
Pontosan mire is kéne neked?
Na de mostmár aztán áruld el, mire kell ez Neked?!
Köszi! Sajnos egyik sem DAS.
Frankye Egy új mikrokontrolleres oda-vissza játszós, RGB, MMC, MP3, LCD-s, SD, PWM vezérelt eszközhöz. PC házat moddolni.
Ezen az oldalon nagyon minőségi munkák vannak. Milyet álmodtál meg?
Attól, hogy mostanában ritkán írok, az még nem azt jelenti, hogy egyedül iszogatom a pálinkámat itthon
Egyszerűen belefogtam valamibe, amiben én akarok a legjobb lenni, és sajnos másra nem nagyon van időm, mert ezt is meg kell tanulni, és minden időmet kitölti, de imádom. Lehet, hogy egy-két hét és elmúlik, de nem hiszem, és lehet, hogy nem lesz még egyszer ilyen lehetőségem. Ráadásul most értettem meg, hogy mi hiányzott az elmúlt pár évben, és hogy mennyire marha voltam, hogy hagytam magam eltéríteni ettől. Szóval két hete olyan mintha szerelmes lennék, nő nélkül Itt vagyok azért, persze lehet, hogy nem is erre céloztál, csak a pálinka volt a fontos, de ettől függetlenül is le akartam írni a fentieket.
A Te korodban normális ha mindíg a szexen jár az eszed!
Én egy pumára gondoltam ami egy ragadozó macska fajta.
Hűha! Komolyan hangzik!
Ugye majd beszámolsz róla?
Jó reggelt mindenkinek!
Valaki nem tudja, hogy mi lett Tungsram-el? 3Hete nem lépett be. :no:
Tudom, de hagyján hogy se He, se Skype.
Még a telója is ki van nyomva.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |