Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1584 / 3614
(#) Rober_4 válasza tungsram hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Ja és hogy tetszik városunk, amit fenekestűl kifordítottak?
Jött egy óriás és áttervezte az egészet, anélkül, hogy valaha élt volna itt, és azt mondta, nesze nektek sokba került, ezért ajándék lónak ne nézd a fogát, örüljél!
(#) bankimajki válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Ez az egész országra igaz 2004 májusától. (Örülj paraszt EU-s vagy.) Igaz hogy csak a szintbeli különbségek növekedtek. (Tipikusan ahogy Bobafett nyomja a nénike c. számában.)
(#) árnyék válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Jó estét .
Szerintem akinek ilyenre van szüksége az jobb ha vesz egyet, mintsem életveszélyes gépet fabrikáljon .Amugy tényleg ötletes.
Itt vagyok a háttérben !
(#) Rober_4 válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

De ez, ami itt megy az nagyon durva! Forgalmi dugók, káosz, útlezárások. Széttúrt utak. A város azon részét meg, ahol készen vannak, telerakták jelzőlámpákkal. Olyan helyeken várok percekig a zöldre, ahol azelőtt nem is tudtam, hogy kereszteződés van. Nomeg ilyen gömb alakú köveket, tettek a villamospálya szélére, ami eddig nyílt volt, lehetett előzni. Most meg életveszélyes. A régi egyirányú utat, ahol a hegyalatt végigbiciglizhettél a városon nyugodtan, és kb olyan sűrűn mennek ott a bringások, görkorisok, futók mint mondjuk a Margitszigeten, azt kétirányúsítják. De a bringások kapnak melléje egy kerékpárutat. De az sem a hegy felé, hanem a bekötőutak oldalára, had menjenek át minden bekötőúton. De ha ott mennek az autók, akkor a fene akar már ott biciglizni...
állítólag az egész tervet Pesten eszelték ki, olyanok, akik soha nem éltek itt...
Persze előnye a projektnek, hogy egy két évig még rengeteg embernek ad munkát a térségünkben, hogy ne csak a rossz dolgokat említsem...
(#) zoly15 hozzászólása Márc 25, 2011 /

Szép estét mindenkinek! Most gondolkodom hogy lecserélném a telefonomat. A választásom egy Nokia E52-re esett. Valakinek van tapasztalat a készülékkel kapcsolatban? Mert elég sok jót halottam már róla Az ára sem olyan vészes.. (~50K). Előre is köszönöm!

Igen a pénz nagy kérdés ma Magyarországon . Amikor a politikusok (szinte mind) azt szajkózák a rendszerváltás óta , hogy egy kicsit rossz lessz - utána meg majd javul a helyzet . Csak azt nem tudom nekik mennyi a kicsi , vajon milyen időszámitásban gondolkodnak-élnek ? Na ennyit a magyar kisemberek pénzügyi helyzetéről !
A motorburkolatra gondoltam illetve a motor galvanikus elválasztásáról az fémváztól (munka közben kissé meg tud izzadni az ember és az izzadság jó vezető ) :eek2:
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Nekünk is volt anno hasonló, csak 3 fázisú motorral. 1,1KW

Bocsi !

Megyek a háttérbe
(#) janikukac hozzászólása Márc 25, 2011 /

Na, ez a meccs olyan, hogy :levele:
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Miért mire számítottál?
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

5-0 ide.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Szép álom.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 25, 2011 /

Vihi, nyertek a magyarok. Tapasztalatot. :hehe: :hehe: :hehe:
(#) tungsram válasza Rober_4 hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Hidd el nem örülök egy pár gigantomániás óriási ötletére. Nem beszélve ami pénz kimegy feleslegesen az ablakon.... A gond csak az, hogy minden vállalkozó dunántúli. Itt helyben nincs szakember? A többi véleményemet megtartom magamnak.
(#) kowi hozzászólása Márc 26, 2011 /

Sziasztok! Visszatérve a postához egyszer egy írásvetítőt adtam fel és bemehettem az ablak másikfeléhez mert a menyecske nem bírta felrakni a mérlegre De egybe megérkezett az is.Nekem egy gondom van hogy volt olyan csomagom ami egy hét múlva ért oda és már minden szemétnek elhordtak hogy nem küldöm a csomagot és megkeresnek.
(#) zenetom hozzászólása Márc 26, 2011 /

Hali!
Ti is észrevettétek, hogy YouTube-on ha videót nézünk, van egy kapcsoló a bal fölső sarokban, amit ha lekapcsolunk, elsötétedik a háttér? A Föld órája miatt találták ki gondolom... :yes:
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Én eddig nem vettem észre, de most ellenőriztem, Valóban ott van!
(#) janikukac hozzászólása Márc 26, 2011 /

Valaki nem tudja, hogy hol lehet Szegeden, használt, olcsó cross-enduro motort venni?
(#) Auf hozzászólása Márc 26, 2011 /

Sziasztok!

LGT = Light Generating Tranzistor
LED = Light Emitting Diode

Csak egy baj van vele, egyszer használatos.
jó sok amper kell és kész is...

De az, hogy egy együttes kölcsön vegye egy áramköri elemet és a neveként használja...
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Ezt az eszementet
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Jó nehéz az embert megtalálni a vaterán kívül is.
(#) pucuka válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

És az vajh mit jelent, hogy "használt"?
(#) zolika60 válasza pucuka hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Hogy már csak a betört keret van meg, a tízezres nélkül. :yes:
(#) pcroland hozzászólása Márc 26, 2011 /

Jó késő estét! Még egy kicsit tart "A nagy vakáció" című Louis De Funes film. Nagyon jók! Minden szombat 20:30-kor a comedy-n. A régi jó filmek ezerszer többet érnek mint a mai (Való)Világ, Mónika show, Josi Bharat, show műsorok Ti is így vagytok? Minden csatornán régi filmeket kéne játszanak a Tv-ben!!!
(#) zenetom válasza pcroland hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

A felsoroltak közül egyértelmű, de azért én a mai filmeket valahogy jobban szeretem (mivel még elég fiatal vagyok).
Persze, nem TV-be nézve. Utálok TV-t nézni, max szészedett állapotban.
Szerk.: a reklámokat pszichológusokkal tervezik, hogy jobban hasson az emberre, hogy azt az xy terméket megvegye, és azt szajkózzák 15 percenként. Na abból meg pláne nem kérek.
(#) zenetom hozzászólása Márc 26, 2011 /

De kihalt a totyik. Vajon lesz még hozzászólás éjfél előtt?
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Lesz.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Most nézem, Te "gr89" vagy, csak mégsenemse
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Igen az vagyok, vagyis csak voltam.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Márc 26, 2011 /

Mikor váltottál pontosan nicknevet? :hide:
Következő: »»   1584 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem