Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Idézet: „(Csak mint érdekesség kérdezem, hogy Ge_Lee képein miért nincs "kivágás" parancs, ami nálam az angolban van?)” Röviden: mert szerintem egy feltört magyar változat ...
Sziasztok!
http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2025227.html#2025227 erre mi a véleményetek? A magyarításra gondolok. A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2017
A semmiről vitatkoztok, és mindenkinek igaza van. Ritka alkalom, de most ez van
Verzió függés, legyen ez a nap mondata.
Ha mindenkinek igaza van akkor az triplán ciki. Mert van aki még pénzt is adott érte, mégse működik neki rajta egy alapvető dolog, ráadásul még nem is magyar nyelvű...
Ha jól értem, akkor jobbnak ítéled meg ha az egyik ember ellopja azt, amit egy másik ember megvásárol? ...
Talán az a legjobb kiindulási alap, ha a legális program (akár angol, akár magyar), utolsó frissítése szerinti változatot tekintjük hitelesnek. Minden ettől eltérő variáns kerülendő.
Nem, egyáltalán nem jól érted, de ezt úgyis hiába magyaráznám.
Én csak ezt a "pillanatfelvételt" szeretném látni mindkettőtöktől :
This software is licence to: természetesen reg.számot kitakarva
Hitelesnek kell tekinteni az alap szoftver összes frissítését.
És ez a kulcs ebben a semmirekellő vitában is. Ha valaki emlékezne az 5.0 verzióra abban ez igy működött, aztán jött a 6.0 ami az elején átörökített néhány tulajdonságot, majd ezek egy része, mint ez is kikopott.
Az 5 -ben és a 6 -ban is ugyan úgy működik: Kijelöl + másol. Kikerül a vágólapra. Innen a saját pédány SL fel tudja venni, de másik példány nem. Más program (word, paint, stb.) képként fel tudja venni.
Idézet: A vágólapról? Vagy csak ha elmented képként először? „Más program (word, paint, stb.) képként fel tudja venni”
Ahogy írtam.
SL -ben kijelöl és másol (menüből vagy ^C). Alt + TAB a Paint -re. Benne beilleszt (menüből vagy ^V). SL -ben kijelöl és másol (menüből vagy ^C). Alt + TAB a Word -re. Benne beilleszt (menüből vagy ^V). Ha két SL van megnyitva. Az SL -ben kijelöl és másol (menüből vagy ^C), ALT + TAB a másik SL -re. A másik SL -ben a beilleszt nem aktív, a ^V nem működik.
nem lehet beilleszteni a Paintbe, nem aktív a "beillesztés"
Szia!
Nekem CD-n megvásárolt SPL-5 van, nincs magyarosítva. Win XP alatt használom. Nálam is működik a copy és paste, akár a paint-be is berakható.
Nekem hivatalos Win10 pro és hozzá office, és nem működik.
Operációs rendszer függő.... XP 32 bit - Megy, Win 10 (? bit) - Nem megy.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2017
Nálam sem megy win10 alatt...
Illetve a program OSX alatt.
Nálam az 5-ös megy paint és wordbe is. Xp, win7, win10pro.
de a 6-os semmin nem megy.
Nézegetem a verziókat. Hogyan lehet megtudni a feltelepített programról a verziót? Persze nem azt, hogy 5.0 vagy 6.0, hanem a részletesebbet. A 6.0 biztosan nem a 11/16/2016 -ai verzió, sokkal régebbi.
Vagy ha az "internet update"-re kattintasz, ott is megmutatja az aktuálisan telepített verzió dátumát.
Nekem win10 van, nem tudom beilleszteni a vágólapról. a word-be.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni az alábbi linken található lay6. fájl megnyitásában. Nekem a panelterv kellene, nyomtatható formában. Nem tudom megnyitni a fájlt. Link.
A Sprint-Layout60_Viewer meg tudja nyitni és ki is lehet nyomtatni, ha nincs meg a teljes programod.
Ha üresen nyílik meg, akkor nevezd át a fájlt pl.abc.lay6 nak.
Az orosz karakterkészlet nem megy magyar Windows-on.
Tessék
Ó igen, valóban ez volt a probléma. Átnevezve már sikerül. Köszi a tanácsot.
niedziela, köszönöm a fájlokat neked is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |