Fórum témák
» Több friss téma |
Ok köszi!
Közben kiderült, hogy nem igazán jó még, mert egy dokkolóval USB-n keresztül kötöttem a gépre úgy látta és jó is volt, úgy particionálam, de ha az alaplapra dugom a sata kábellel nem látja a gép továbbra sem. Tápot a géptől kapja mind két esetben. Mi lehet még a probléma? Ha visszadugom a dokkolóra akkor jó.
Az USB lehet, hogy Extfs-t használ. NTFS-re kell formázni. És el kell látni betűjellel, különben nem jelenik meg a win-ben.
A hozzászólás módosítva: Ápr 4, 2015
NTFS-re van formázva és betüjellel is elláttam. Az USB-n keresztül felismeri mint egy pendrive-ot de ha az alaplapra dugom ott nem. A biosban sem látom.
Lehet a sata port nem jó? Vagy nem jól van a biosban beállítva?
Régen erre a portra egy DVD író volt kötve az jó volt. A biosban hogy kell beállítani? Vagy mit nézzek?
Lehet csak én nem olvastam, de milyen lapod van? Ha az AHCI engedélyezve van akkor az IDE eszközöknél nem fogod látni . Ha az eszközkezelőben benne van indulás után akkor nincs semmi gond.
Raktam jobbról a második tüskére egy jumpert mostmár felismeri de 104MB-ot foglaltnak lát, de ez legyen a legnagyobb baja. Köszönöm a segítséget!
Fujitsu Siemens G31T-M2 V1.0 A gyári winyó is Sata ezért gondoltam, hogy engedélyezve van. Most hogy egy jumpert tettem a vinyo jobbról a második tüskéire mostmár felismeri de 104 mb-ot foglaltnak lát pedig tök üres. Ha nincs benne jumper az eszközkezelőben sincs benne.
Nem szoktuk jumperolni SATA lemezt csak ha nem kompatibilis a sebessége.Ha csak SATA eszközt használsz akkor a biosban állítsd a vezérlőt csak SATA beállításra.
Közben megoldódott az én problémám is , ami az alvással , illetve az ébredéssel volt kapcsolatos. A helyzet az hogy az eszközkezelőben a billentyűzet , és az egér energia beállításaiban nem szerepel a WAKE , tehát nem tudja felébreszteni a gépet. Mindent kikapcsoltam tehát sem hibernálás, sem alvó állapot, sem hibrid alvás.A merevlemez nem állhat le . Így már nincs gond vele , ha magára hagyom a gépet.
Nem csak Sata ezközt használok, mert a DVD íróm és van egy hdd rack a gépben azok ATA
Olvastam, hogy nem kell a Sata ezközt jumprelni, de úgy voltam vele egy próbát megér és végigpróbáltam a tüskéket mert nincs rárajzolva, hogy melyik mi. Balról az első kettőnél semmi változás nem volt. A 3. tüskével felismerte a 4. tüskénél nem bootolt csak bekapcsolás után a kurzor villogott a képernyőn. Nem értem miért van. Majd kiváncsi leszek ünnep után lessz meg a win7 hogy fog viselkedni ha rajta lesz.
Mi a lemez pontos típusa?
Samsung HD501LJ
Szevasztok!
Ha tudna valaki segiteni, hogy hol találok illesztőket HP Elitebook 2540p Intel(R) Core(TM) i7 CPU L640 @ 2.13GHz 2.13GHz Ram 4GB Windows 8.1 Pro 64 bit x64 rendszerhez.
Pl. a gyártó oldalán.
De a Win 8, 8.1 telepítés után kb. negyed óra alatt letölti hozzá magától a driverek nagy részét.(vagy az egészet...) A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
Én pedig azt tenném hozzá, hogy ez nem minden esetben jó (mármint az MS által ajánlott). Nekem meggyűlt a bajom a Qualcomm (Atheros) WiFi + BT driverrel. Folyamatosan eldobta a kapcsolatot a BT egérrel, ha nagy adatforgalom volt WiFi-n.
Előfordul ilyen is persze, de általánosságban nézve ez egy jó szolgáltatása az MS -nek. Kb. 30-35 különböző gépre tettem fel eddig a 8- as Win -t, eddig mindnek megfelelt az automatikusan telepített driver. Tudom, nem sok a darabszám, lehet, hogy szerencsém is volt, de lehet, hogy mégsem olyan rossz ez a szolgáltatás. Egyedül egy Toshiba Satellite notival volt gondom, ahhoz nehezen lett driver, de végül az is megoldódott.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2015
Köszi de a gyártó oldalonn csak win,7 hez ad drivereket ehez a típushoz
Akkor nincs is más, csak a fusizott driverek. Ezért is van baj azokkal. Vagy jók, vagy nem.
Sziasztok!
Hogyan tudok FTP szervert csinálni wifin keresztül, hogy bárhonnan el tudjam érni az otthoni PC-t. Csináltam egyet a Filezilla programmal de evvel csak a wifi-s hálózaton belül tudom elérni a gépet, kívülről már nem. TP-Link TL-WR740N A válaszokat előre is köszönöm!!!
Helló! A routeredben ki kell nyitni a 21-es (ftp) portot a külvilág felé. Így.
De nembiztos hogy kitudod engedni, szolgáltatódtól függ. Nekem például 3eurót kell hónaponta fizetnem érte.
Port fordítással nyisd ki különben nem biztonságos. Állandóan pingelni fogják. Pl külső 21421 belső 21.
Sziasztok! Miért írja ki az UTorrent azt hogy: Hiba: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. (WriteToDisk) Előre is köszönöm
![]()
Nem létező helyet (könyvtárnevet) adtál meg a mentésnek.
(esetleg nem csatlakoztatott külső merevlemezt)
Megvan a hiba
![]() ![]()
Szívesen! (mi volt a gond?)
Köszi! Én is néztem ez tett amit belinkeltél. Csak az a probléma, hogy nekem nem így néz ki! Esetleg az segítene a ha feltelepítem a wifi router hez járó kis CD-t?
Esetleg másik menüpont alatt nincs valami hasonló beállítási lehetőség? Esetleg a Rendszer, vagy a kapcsolat alatt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |