Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   587 / 1159
(#) eSDi válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Üdv!

Én annyival tudok hozzájárulni a dologhoz, hogy Win7 esetén ne klónozd rá a rendszert, mert nem lesz az SSD-hez optimalizálva a rendszer. Újratelepítés során viszont figyelembe veszi már. Lehet utólag is beállítani különféle programokkal, de jobb a békesség. A tiszta rendszerrel meg amúgy is jobban jársz. A Samu programja nekem nem vált be (igaz nekem notebookban van), mert az energiagazdálkodást is teljesen elállította.
(#) Annonymus válasza eSDi hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

És mi van ha a (win) telepítő megáll itt:

Windows fájlok kibontása: 36%

(De csinálja csak nem megy 36on túl)
(#) KTobi válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

IDE vagy AHCI? Utóbbi kell az SSDnek. Ha ez be van állítva, win7 és újabb rendszeren semmit nem kell babrálni. Amire érdemes figyelni, hogy maradjon 10% szabad hely.
(#) Annonymus hozzászólása Dec 25, 2015 /

Felraktam az SSDre a win7et (és már telepítettem a videokártya ill.progjamját) de nincs netem mert nincs meg az ethernet controller ill.programja
Mit csináljak?
(Ugyan ez a helyzet a képen láthatókkal, a sárga háromszögesek)
A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2015

image.png

(#) mikrokapcsolo válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Keress egy barátot, akinek van nete, és egy pendrávja. Menj az alaplapod gyártójának honlapjára, és keresd meg a download résznél a network card driver-t. ezt töltsd le, tedd a pendrájvra, vidd haza, és installáld. A többi illesztővel is ua. a helyzet.
(#) Annonymus válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Ja ,oké
Köszi
(#) Gabó válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Bakker, minek menjen át ismerőshöz, ha mobillal is tud letölteni?! Mobillal leszedi, összedugja a pcvel, és áttölti gépre....
Én is így csináltam ma pont egy újratelepítés alkalmával.
(#) Annonymus válasza Gabó hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Azt hogy?
Iphone-nal?
(#) Gabó válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Nem mondod, hogy nem tud a szifon háttértárként működni, ha nincs hozzá fent az egyedi cucca... Ezek szerint Android:Ájfon 1:0

Mi?
(Hát igen én az IOShez jobban értek ,vagy mégse?)
(#) mikrokapcsolo válasza Gabó hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Nekem is szifon van. Lehet háttértárként bedugni, de csak a képeket, videókat, és muzsikákat lehet böngészni.

Ha rádugod a telót, nem ismeri fel legalább annyira, hogy elérd a belső háttértártat amire letölt?
Nekem full szűz win7 telepítés után telót usbvel rádugtam a gépre, kiírta, hogy telepíti az illesztőt, és másoltam is a gépre a drájvereit, mint ha csak a pendriveot dugtam volna be.

Nem ez Iphone-nál így néz ki;
Számítógép > Apple Iphone > Internal storage > DCIM (mappa) > apple100 vagy apple101 (mappa)
Ezeken belül meg csak képek/videók vannak
(#) steelbird válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Akkor mégis csak droid:szifon 1:0
Akkor keríts egy droidos telót. Biztosan van a közelben valakinek...
De az USB vezérlő sincs még telepítve, úgyhogy lehet, hogy máshogy kell megoldani.
(#) Annonymus válasza steelbird hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Nekem konkrétan van egy samsungom (csak inkább nem jellemzem milyen a gyorsasága)
(#) steelbird válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 25, 2015 /

Most egészítettem ki az előző hsz -emet, bocs. Nincs még fent az USB drivered sem. USB -n nem valószínű, hogy menni fog a dolog.
Ha nem megy, akkor marad az, hogy másik gépen CD -re kell írni a drivereket, vagy egy SATA -s eszközre és azt rá kell dugni.

Akkor marad a holnapig varas es ismeros felkereses. Ja amugy, nincs meg az alaplap telepito cdje??
Eddig is tudtam, hogy ezek a szifon cuccok tul vannak komplikalva, de ezekutan.... szamomra ez mar vegleg nagy csalodast hozott.
(#) eSDi válasza steelbird hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Az USB-nek mennie kell, ez egy Intel Chipset-es lap, még az elején leírta. Az az USB vezérlő pedig a 3.0-ás, attól a többi még működik. Elő kell keresnie a CD-t amit mellékeltek az alaplaphoz. Ezen a droid-szifon 1:0-án lehetne vitatkozni, de abból megint csak a baj lenne. A lényeg az, hogy droidból, csak a felső kategória jó.
(#) Annonymus válasza Gabó hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Nincs meg a cd de még a doboza se és az usb működik
(#) eSDi válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Azt megpróbálhatnád, ha a régi HDD-n még rajta van a Windows, hogy frissíted a hálókártya driver-ét és forrásnak a régi HDD-n lévő Windows könyvtárat adod meg. Elvileg meg kell találnia onnan is, ha egyszer már ott működött.
(#) Annonymus válasza eSDi hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

A HDDn se működik az internet (az más miatt ami nem tudom mi)

Ne internetről frissítsd a drivert. Bootolj az SSD-ről úgy hogy a HDD is bent van. Az eszközkezelőben válaszd ki a hálókártyát majd az illesztőprogram frissítése opciót. Itt válaszd azt, hogy illesztőprogramok keresése a számítógépen. A következőben pedig add meg a régi Windows könyvtárat. Onnan meg kell találnia a drivert hozzá elvileg.
Vagy rendbe hozod a netkapcsolatot a HDD lévő Windowsban és letöltesz hozzá minden drivert.

Mi a régi win könyvtár?

Ugyan az mint az új "Windows", csak az HDD-n van, ha még nem törölted le.

Melyik?

image.jpeg

(#) Gabó válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Ahol az előző win volt. Szerintem az F meghajtód lesz az, ha van rajta windows mappa
(#) Annonymus válasza Gabó hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Köszönöm!!
Telepítette az illesztőket!
Nem fognak elveszni (az illesztők) ha letörlöm a wint a hddről?
(#) Gabó válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Amit most feltettél? Az nem. De javaslom most hogy van neted, szedd le az alaplap illesztőit, és tedd el későbbiekbe, vagy írd ki cdre. És utána ilyenekbe nem futsz bele.
(#) eSDi válasza Annonymus hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Bocs, hogy nem válaszoltam már. Tegnap a notim meglepett azzal, hogy elszállt a BIOS-a, egy egyszerű beállítás után. Azzal voltam, meg vagyok is még elfoglalva. Örülök, hogy összejött, én is csak azt tudom javasolni ez után, mint Gabó.
Következő: »»   587 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem