Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Én annyival tudok hozzájárulni a dologhoz, hogy Win7 esetén ne klónozd rá a rendszert, mert nem lesz az SSD-hez optimalizálva a rendszer. Újratelepítés során viszont figyelembe veszi már. Lehet utólag is beállítani különféle programokkal, de jobb a békesség. A tiszta rendszerrel meg amúgy is jobban jársz. A Samu programja nekem nem vált be (igaz nekem notebookban van), mert az energiagazdálkodást is teljesen elállította.
És mi van ha a (win) telepítő megáll itt:
Windows fájlok kibontása: 36% (De csinálja csak nem megy 36on túl)
IDE vagy AHCI? Utóbbi kell az SSDnek. Ha ez be van állítva, win7 és újabb rendszeren semmit nem kell babrálni. Amire érdemes figyelni, hogy maradjon 10% szabad hely.
Felraktam az SSDre a win7et (és már telepítettem a videokártya ill.progjamját) de nincs netem mert nincs meg az ethernet controller ill.programja
Mit csináljak? (Ugyan ez a helyzet a képen láthatókkal, a sárga háromszögesek) A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2015
Keress egy barátot, akinek van nete, és egy pendrávja. Menj az alaplapod gyártójának honlapjára, és keresd meg a download résznél a network card driver-t. ezt töltsd le, tedd a pendrájvra, vidd haza, és installáld. A többi illesztővel is ua. a helyzet.
Ja ,oké
Köszi ![]()
Bakker, minek menjen át ismerőshöz, ha mobillal is tud letölteni?! Mobillal leszedi, összedugja a pcvel, és áttölti gépre....
Én is így csináltam ma pont egy újratelepítés alkalmával. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2015
Nem mondod, hogy nem tud a szifon háttértárként működni, ha nincs hozzá fent az egyedi cucca...
![]() ![]()
Mi?
(Hát igen én az IOShez jobban értek ,vagy mégse?) ![]()
Nekem is szifon van. Lehet háttértárként bedugni, de csak a képeket, videókat, és muzsikákat lehet böngészni.
Ha rádugod a telót, nem ismeri fel legalább annyira, hogy elérd a belső háttértártat amire letölt?
Nekem full szűz win7 telepítés után telót usbvel rádugtam a gépre, kiírta, hogy telepíti az illesztőt, és másoltam is a gépre a drájvereit, mint ha csak a pendriveot dugtam volna be.
Nem ez Iphone-nál így néz ki;
Számítógép > Apple Iphone > Internal storage > DCIM (mappa) > apple100 vagy apple101 (mappa) Ezeken belül meg csak képek/videók vannak ![]() Akkor keríts egy droidos telót. Biztosan van a közelben valakinek... De az USB vezérlő sincs még telepítve, úgyhogy lehet, hogy máshogy kell megoldani. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2015
Nekem konkrétan van egy samsungom (csak inkább nem jellemzem milyen a gyorsasága)
Most egészítettem ki az előző hsz -emet, bocs. Nincs még fent az USB drivered sem. USB -n nem valószínű, hogy menni fog a dolog.
Ha nem megy, akkor marad az, hogy másik gépen CD -re kell írni a drivereket, vagy egy SATA -s eszközre és azt rá kell dugni. A hozzászólás módosítva: Dec 25, 2015
Akkor marad a holnapig varas es ismeros felkereses. Ja amugy, nincs meg az alaplap telepito cdje??
![]() Eddig is tudtam, hogy ezek a szifon cuccok tul vannak komplikalva, de ezekutan.... szamomra ez mar vegleg nagy csalodast hozott. ![]()
Az USB-nek mennie kell, ez egy Intel Chipset-es lap, még az elején leírta. Az az USB vezérlő pedig a 3.0-ás, attól a többi még működik. Elő kell keresnie a CD-t amit mellékeltek az alaplaphoz. Ezen a droid-szifon 1:0-án lehetne vitatkozni, de abból megint csak a baj lenne. A lényeg az, hogy droidból, csak a felső kategória jó.
Nincs meg a cd de még a doboza se és az usb működik
Azt megpróbálhatnád, ha a régi HDD-n még rajta van a Windows, hogy frissíted a hálókártya driver-ét és forrásnak a régi HDD-n lévő Windows könyvtárat adod meg. Elvileg meg kell találnia onnan is, ha egyszer már ott működött.
A HDDn se működik az internet (az más miatt ami nem tudom mi)
Ne internetről frissítsd a drivert. Bootolj az SSD-ről úgy hogy a HDD is bent van. Az eszközkezelőben válaszd ki a hálókártyát majd az illesztőprogram frissítése opciót. Itt válaszd azt, hogy illesztőprogramok keresése a számítógépen. A következőben pedig add meg a régi Windows könyvtárat. Onnan meg kell találnia a drivert hozzá elvileg.
Vagy rendbe hozod a netkapcsolatot a HDD lévő Windowsban és letöltesz hozzá minden drivert.
Ugyan az mint az új "Windows", csak az HDD-n van, ha még nem törölted le.
Ahol az előző win volt. Szerintem az F meghajtód lesz az, ha van rajta windows mappa
Köszönöm!!
Telepítette az illesztőket! Nem fognak elveszni (az illesztők) ha letörlöm a wint a hddről?
Amit most feltettél? Az nem. De javaslom most hogy van neted, szedd le az alaplap illesztőit, és tedd el későbbiekbe, vagy írd ki cdre. És utána ilyenekbe nem futsz bele.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |