Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   116 / 199
(#) janikukac válasza potyo hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Jajj, gondoltam srácok...
Poros: köszi !

Amúgy ha azt nézzük, Zoli bácsinak 1-2 láda, Vicsysnek 1-2 láda, meg a többi Zolika60-nak is, meg még 1-2 tagnap tartozok jó pár sörrel, akkor előbb ki kell derítenem, hogy viszek nekik át ennyit a határon...
(#) sanykaraj válasza janikukac hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Majd a kabátod alá rejted és azt állítód hogy sokat híztál tavaly óta :hehe:
(#) Frankye válasza janikukac hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

...és a nekem szánt néhány hordóról nem is beszéltél még!
(#) Frankye válasza poros hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Csak hajrá! Ezek az ötletek viszik előre a világot.
(#) Ricsi89 válasza janikukac hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Elég a rávaló pénzt átcsempészni, aztán majd a határ után bevásárolsz.
(#) poros válasza Frankye hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Élek a bátorításoddal. Mivel ez egy olyan fórum találkozója ahol elektronikával foglalkozunk. Hozzon mindenki az általa épített készülékből legalább egy példányt nem lenne fontos készre szereltet akár deszka példány is lehetne. Természetesen nem egy nappali méretű készülékre gondolok. Nem lenne kötelező,de aki hoz annak 500 Ft elengedve a belépőből. A belépő ára természetesen ehhez lenne igazítva. Továbbá nekem nagyon hiányzott a nic neves kitűző. A huszadik bemutatkozás után már azt sem tudtam ki kivel van.
(#) janikukac válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Sanyi: ez jó ötlet, csak nehogy úgy járjak, mint a barátom a tűzijátékokkal.. Berakta, és a buszon elfeledkezett, felkelt, és kicsúsztak..

Frankye: Bocsi. Elfeledkeztem...

Ricsi: Sajnos nem megy. Magyarországon nem szolgálnának ki a boltosok, itt viszont szinte házhoz hozzák a gyereknek is. (persze nem élünk vissza vele )
Amúgy meg az itten sör finomabb !!!
(#) Zoli_bácsi válasza poros hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Én is hiányoltam a kitűzőket. Pedig szerettem volna találkozni olyan emberrel, akivel sokat beszélgetünk skype-on. Hátha idén lesz kitűző mindenkin, aki eljön. Rajtam biztosan Nos, viszek tombola nyereményt is magammal!
(#) poros válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Ha jól emlékszem Te ajánlottál kitűzőt? Ja.. és anyukádat az idén se hagyd otthon. Tavaly is jól elvolt a nejemmel. Ígérd meg neki most nem kell zöldséget hámoznia!
(#) Zoli_bácsi válasza poros hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

A tombolát ajánlottam tavaly. A kitűzővel kapcsolatban saját gyártású kitűző használatát tárgyaltuk, ha jól emlékszem. Nekem megvan a tavalyi, teszek bele új papírt és kész is.

Szeretnék idén is édesanyámmal együtt ott lenni a találkozón. Nagyon ritkán mozdul ki otthonról, ez remek kikapcsolódás neki is, hiszen új arcokkal, emberekkel találkozik és beszélget velük. Szívesen hámozta a zöldséget, s vágta a húst is.
(#) poros válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Biztosan lesz valaki aki ajánl valamilyen megoldást a kitűzőre is. Tavaly elmentem a Székesfehérvári CNC találkozóra ott a kitűző egy CNC találkozó logó alá. Kézzel írták a nic neveket a belépő kifizetésekor. Valamint a kiállítóknak nem kellet fizetni. Csak az árusok és a cégek fizettek asztal pénzt.
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Na végre ,már azt hittem nem is érdekel az idei tali. :rinya:
(#) granpa válasza poros hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Helló! Akkor te már tudod mi a jó! Természetesen vállalom (aki nem bírja a sült hagymát, az kap sima tört krumplit). Eggyel több tüzelő készülék kell,-az nekem nincs-, edényt viszek a készítéshez. Ha elég korán nekiállunk a hús főzésnek, délre megfő a vad is. Néhány kitűzőt viszek (nem tudom mennyit tudok szerezni még hozzájuk).
(#) Zoli_bácsi válasza granpa hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Nagyon fontos a tüzelő mivolta. A tavalyi tapasztalatok miatt. (Nem volt elég szufla a gázégőben)
(#) poros válasza granpa hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Szia!Igen nagyon finom volt. A tüzelő készülékkel csínján kell bánni. Tavaly is későn érkezett különböző okokból kifolyólag. Ha visszaolvasol már fel ajánlottam ,hogy előző nap már idehaza elkészíti a nejem ott már csak egy rottyantást igényel a hús. Így egy üst is elég lesz a dödölle elkészülte után, ugyan abban az üstben már készre lehet főzni a húst. A kert nyitása sem túl korai, többek közt ezért is gondoltam erre a megoldásra.
(#) Norberto válasza granpa hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Idézet:
„Ha elég korán nekiállunk...”

Mint a legelső és az azt követő találkozó szervezője, csak azt tudom erre mondani: szép remény...
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Vagyis már elkéstünk.
(#) granpa válasza poros hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Szia! Ha tényleg meg tudod oldani az előfözést, szállítást, akkor :worship: , sajnos a hátamon nem tudom hozni a palackot, üstházat (Zalából), az edények Pesten vannak.
Zoli_bácsi: Nem volt valami tüzifa ott tavaly?
(#) poros válasza granpa hozzászólására (») Jan 20, 2012 /

Tűzifa az volt. Csak füst cső nem , mert a gázégőhöz nem szükséges. Anélkül fával mint TE is tudod nem lehet üstben főzni.
(#) granpa válasza poros hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Hát ööö..izé, 3 láb, lánc; az üst is csak egy nagy bogrács, ha jó a füle(mint a perzselt malacnak). :hide:
(#) sanykaraj válasza granpa hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Minek a három láb mi egy fárol lógatunk le egy zománcos vödört mert későn derült ki hogy senki nem hozót edényt de így is fonom lett bár az vödröt többet nem kelet használni
(#) granpa válasza sanykaraj hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Azé' egy 50-70l-es üsthöz elég erős faág kéne, aztán többé nem engednének be az udvarba!
(#) poros válasza granpa hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Megoldjuk a bogrács tartót. Az lenne a legegyszerűbb. A bográccsal együtt elfér a csomagtartóban. A kérdés már csak az engedélyezik-e a szabadtüzet a kert területén?
Erről tud valaki mondani valamit?
(#) granpa válasza poros hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Én mintha láttam volna tűzrakás helyét, de majd szervezőnk( :worship: ) megtudja. Gondolom "nagy"bográcsra gondoltál.
(#) poros válasza granpa hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Hát 60-80 főre pici bográccsal csak úgy végeznénk ha már szerdán nekiállnánk a főzésnek.
(#) Frankye válasza poros hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

A kitűzők legyártását elvállalom. Még van néhány darab tavalyelőttről, és még szerzünk be addig néhány tokot. A papírokat legyártom. (Sajnos, tavaly nem sikerült mennem, e szerint ezért nem volt kitűző? )
A szállítmányozást nem biztos, hogy be fogom tudni vállalni (utánfutón üst, hűtő), tekintve, hogy "némileg" távolabb költöztem Pesttől, így e dupla forduló - sajnos - már nem nagyon fér bele.
(#) poros válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Köszönöm a kitűzőt a többiek nevében is. Szerintem egy két bogrács és hozzá láb ,könnyebben szállítható. A kérdés csak az a kertben engedélyezett-e a nyílt láng? Sajnos erre nem adott még senki választ. A tavalyin tudtam csak ott lenni akkor üstházban ment a főzés gázrozsáról. Ezért nem tudom engedélyezett-e a szabad tűz. Ha korábban szabad volt akkor gondolom az idén is lehetne.
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2012 /

Már kerestem de ezek szerint rossz helyen. Ezzel megoldódik talán ez a kérdés is.
[/i]NEKED viszek füst legyezőt mert úgy látom akkor szükséged lett volna rá.[i]
(#) sanykaraj hozzászólása Jan 22, 2012 /

Az lenne a kérdésem hogy megy e valaki Baranya megyéből majd találkozóra bármilyen ez-közel? HA igen el kísérhetem e, mert hát én nem vagyok jártas arra felé :hide:
(#) Gafly hozzászólása Jan 22, 2012 /

- Volt már olyan (ha jól emlékszem), hogy Poros hozott fát, de nem kellett és volt szervezett bogrács a Bókay kertben. Mostmár nincs, mert trombitának nézték mindet (nem mi).
Aztán jött az üstház korszak:
- Abból is volt fatüzelésű és
- Gázfűtésű korszak.
Amit én szeretnék kérni, hogy mindenkin legyen jól olvasható kitűző....
Takarmányozás szempontából önellátó vagyok, egyébként meg az úttörő ahol tud, segít
Következő: »»   116 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem