Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ez igen, emellett a gyáriak elbújhatnak. Mondjuk a belvilágos képekben az előlapra felrakott panelok szerintem rontanak az összképen. De kívülről eszméletlen gyönyörű.
Köszönöm!
Igen tudom hogy rontanak rajta, de sajnos igencsak helyhiányba voltam és igy láttam a legjobbnak ha oda rakom azokat a panelokat. Lehet ha újrakezdeném másképp csinálnám. De ez már ilyen és ilyen is marad.
A hangszóró csatlakozóit nagyon "óvatosan" szigetelted el a fém-hátlaptól. Oda egy jó nagy (20-25mm-es) szigetelő korong lenne célszerű, mert így elég könnyő rövidrezárni bármivel, akár magával a vezeték végével is.
De van ott egy 40*100-as szigetelésnek szánt vékony plexi, vagy ehelyett gondoltad?
Ha van ott egy szigetelő lap, akkor az teljesen jó megoldás. A képen nem volt ez feltűnő, ezért nem láttam (igazaból most se látom, de nem is ez számít, hanem, hogy ott van).
Nagyon-nagyon szép a doboz! Borzasztó jól megcsináltad, elismerésem.
Köszönöm!
Ha tudnátok hány óra munka van mögötte... Mivel nincs itthon komplett gépparkom igy mindent manuálisan kellett megoldani... de kész van végre és ez a lényeg.
Nagyon Szép munka, én is had gratuláljak
Uhh nagyon szép lett!
Gratulálok hozzá, remélem jó szolgálatot tesz majd a továbbiakban is!
Jobban néz ki mint a Yamaham
Nagyon profi lett! A felirat, hogyan készült?
A leendő hanggenerátorom frekimérője. Vannak még vele apróbb problémák, amire sajnos még nem jöttem rá. De ezt leszámítva működik szépen.
Ez tényleg nagyon jól néz ki,nagyon ügyes
Ez aztán tényleg gyönyörű. És nem csak szépen van megmunkálva ,hanem a design is jó ízlésre vall. Gratulálok.
Nagyon szép, gratulálok én is! A feliratozás engem is érdekelne hogyan készült, otthoni készítés vagy szitásztattad valahol?Remélem az én Hiragám is hasonlóan fog kinézni, ha egyszer végre elkészül.
Szépen megépítetted ezt a frekimérőt, jelenleg én is ezen dolgozok, de még csak az alkatrészbeszerzésnél járok.Sok sikert a hibák kijavításához!
Én csak egy tanácsot szeretnék adni, ha Eagle- el rajzolsz kapcsolást akkor "net" parancsal kösd össze az alkatrészeket akkor látszani fognak a csomópontok. Egyébként ügyes!
Köszönöm a gratulációkat!
A felirat vasalással készült, és lakk hogy nehogy idö elött lekopjon. Üdv.
Helló mindenkinek! Ma délutáni alkotásom egy 22/7 "Big Muff Pi" gitártorzító. Többi kép Szerintem elviselhetőre sikerült
Sziasztok!
Építek most egy kamera mozgató állványt, amit majd úgy szeretnék megcsinálni, hogy nagyon lassan mozogjon,speckó felvételekhez kell.(time-lapse) Egy képet felraktam, hogy kb milyenre akarom. Szóval az egészet egy szervó motorral akarom mozgatni, vettem is egyet, digitális vitorlaszervót, 6x360 as ,ezért szédszedtem és kiforrasztottam belőle a potit, ami érzékeli hogy mennyiszer fordul körbe, helyébe két ellenállást forrasztottam, igy most megy jobbra balra bármeddig,csak egy nagy problémám van, hogy még igy is gyorsan pörög. Hogyan lehetne a fordulatát csökkenti?Valami elektronika van erre vajon?Egy kis tesztert vettem hozzá,az meghajtja a cuccot, meg a poti ami rajta van azzal lehet irányt váltani,de a sebessége állandó. Igazából bármilyen motor jó lenne,ami lassú mozgásra képes.Ha esetleg van valakinek erre jó ötlete,azt nagyon megköszönném,Üdv,Dávid
Szervo vegere tegyel ra egy orabol kiszedett muanyag fogaskerekcsoportot. Vagy a mostani vegere egy csigahajtomuvet, az forgasson egy fogaskereket. A lassusagnak nem lehet hatara!
Ez jó ötlet, köszönöm,kipróbálom valamelyiket
Helló
Nekem a doboz tetszik a legjobban. A NYÁK melegragasztós rögzítéséért majd úgyis fognak szólni mások, én nem teszem. (csináltam már rondább dolgokat is, amik azóta is működnek)
Helló. Doboz ötlete egy pakolásnál jött. Találtam 3 darab ilyen fúrószáras dobozt, aztán belegondoltam mit lehetne kihozni belőle. Egyébként ez már sokadik dolog amibe így ragasztom le a nyákot. Először kicsit hozzáért a dobozhoz a nyák és körülbelül 10 percig rángattam mire feljött (úgyhogy szerintem eléggé tart).
Az lehet, hogy eléggé tart, de szinte szerelhetetlenné teszi az áramkört, mellesleg meg nem esztétikus. A precíz és műszakilag is megfelelő (pl.: csavar, mint oldható kötés) megoldásokat preferálom.
Szia !
Zenélgetsz ? Építettem 16-17 féle torzítót még "lánykoromban" (87 magassága) Az a baj a diódás vágással ,hogy a lecsengés végén "be recseg " ,majd hirtelen elhallgat .Ez nem csinálja ? Nekem most egy Zoom 505II -m van ,nem hitech ,de tud sok mindent..... Üdv
Helló. Távtartóval szerettem volna lefogatni, de nem volt itthon, bolt meg zárva. Utólag rájöttem, hogyha megmelegítem hajszárítóval, sokkal könnyebben kijön. Szerelhetőnek tényleg nem mondható, de szükségmegoldásnak jó. Slogan: Ez nem recseg be, viszont gerjedékeny jószág. Ez teljesen érthető. Mondjuk basszusgitárhoz használom.
A távtartó helyett, kiválóan használható 1-1 pár anya is. Amikor még nem volt ennyire széles a kínálat, levágott kábel szigetelést húztam a csavarra és azt használtam távtartó gyanánt. Nem volt nagyon masszív, de szépen eltartotta a nyákot. Aztán bontottam porcelán gyűrűket egy rossz rezsóból és az is kiváló volt. A másik kedvencem a szegecselhető M3-as anya volt. Annak a magassága pont ideális volt távtartónak. Egy kedves ismerős adott anno 4-500db-ot. Maga, a távtartó, filléres cucc. Amikor rendelni szoktam, ilyeneket is teszek a kosárba. Jó ha van itthon és enni nem kér. :yes:
Esetleg alaplap szerelésből visszamaradt műanyag rögzítő. Ha a talpáról a beakasztós részt levágjuk, fel is ragasztható a lemezre, a kártyát a kúpos része fogja meg ... Kép
Nagyon profi
Gratula Van ám benn e alu, *** |
Bejelentkezés
Hirdetés |