Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszi, csak írt valami problémát de már sikerült!
Így már látjuk. Egy zseblámpa tükörbe épített LED-ekkel hatékonyabb lenne, de ez is jó lesz. Elektronika Van benne, vagy csak LED-ek és ellenállás?
Csak led előtétellenálás olyan 180mA eszik nem akartam elrontani stroboszkóppá mert a fénye elég jó így legalább korom sötétbe is lehet látni!!
Nezegettem a weboldaladat, es feltunt valami, te mindent lemart nyaklemez darabra epitesz? Nem pazarlas ez?
szia !!
Nem mert fatherom szerzett valahonnan ilyen lemart nyáklemezeket ilyen 25*30cm esek elég nagyok abbol már nem lehet nyákot csinálni de forro ragasztóval és egy kis ügyességel jó kis cuccokat lehet összehozni amúgy meg van még egy köteggel!!
Jo neked, amugy tetszik a lampa! Latszik total led manias vagy. ))
Köszi!! Hát nemtudom velem született betegség ez a Led mánia állandóan kérdezik mit építesz már megint mondom Led....... (már megint)
Gondolom nincs is otthon vellanykorte, csak ledes lampa, by Mybuster.
Köszi!!! ez jó volt am értékelheted az oldalam!!
Üdv.Unaloműzés gyanánt DAC-oltam ma délután egy kicsit nagy megelégedésemre.
Képek
Elkészült a Forrasztóállomás III nevű áramköröm első prototípusa:
Nagyon szép munka, minden elismerésem. (Nekem egy kicsit soknak tűnik, de tudom, hogy mennyire nagyon precíz és maximalista vagy.)
Csodas! Mennyi ideig tervezted? Dokumentacio mikor lesz?
Szép estét egy uj hét egy fejhallgató erősítő , az egyik ismerősöm már meg is jegyezte hogy most nálad Laci ez a módi ? Mondom én nem -nem csak ezek a szerkezetek oly annyira egyszerűek és okoznak ám meglepetést a hangban .
Ez most megint a "natúr jegyében készült , szóval semmi festék csak egy csöppenet lakk a fa fedlapon és ennyi . Még egy érdekesség az a dolog hogy ezt a panelt már 25 évvel ezelőtt csináltam azóta csak a fiókban kallódott , most átkondiztam és ujj életre kelt ebben a natur dobozkában . Több kép
Köszönöm mindegyikőtöknek! Igyekszem.
Tudom nem látszik rajta de elég erőteljesen lebutítottam hardveresen; kidobtam egy OPA-t, egy referenciát... Janikukac: Kilenc hónapja kezdtem el, de összesen kb két hetet fordítottam eddig rá: Bővebben: Cikk
Uhhh vazz! Ez gyönyörű! :kalap:
Tartsd meg a jó szokásod, ez a natúr fa, egyszerűen gyönyörű. :yes:
Csodas. Profi vagy ! Remelem egyszer nekemis igy fog menni !
Nagyon komoly az a nyák Enkóderrel oldottad meg?
Igen, az egy nyomógombos rotációs enkóder. Sajnos elfogyott a Lomexben, októberben lesz legközelebb.
Na... ez nagyon korrekt munka!
Szép tervezés, forrasztás és összeszerelés. Minden elismerésem!
Köszi, a fotózással, tényleg bajban vagyok. Ez csak egy 2 megás teló-kép.
Természetesen a gép a hibás... Remélem nemsokára sikerül beszereznem egy jó masinát.
Mi a titka, hogy ilyen tükör fényes a kémiai ónozás a panelen? Mit és hogyan használsz? TN160?
Valld be, hogy gyárban készítették, és csak minket ámítasz, hogy te csináltad otthon!
Igazi mestermű. Össze kell szednem magam, mert én is akarok csinálni egy panelt ehhez a pákához... már elkezdtem, de nagyon le vagyok maradva. Olvastam a weboldaladon, hogy a DC résznél lesz valami innováció. Oda én is kitaláltam egy új dolgot... lehet ugyanarra gondoltunk?! 0805-ös alkatrészeket használsz? Én most tértem át 0603-ra, próbáld ki ha gondolod, nekem bejön.
Igen, TN-160. Itt, a maratás bekezdésnél leírtam a titkokat: Bővebben: Link
Nem hiszem hogy ugyan arra gondolnánk, ez egy kétharmadban szoftveres, egyharmadban hardveres huncutság lesz...
Idézet: „0805-ös alkatrészeket használsz? Én most tértem át 0603-ra, próbáld ki ha gondolod, nekem bejön.” Nem, ezek 1206-os alkatrészek. Bőven elég ez, így is nagyon sokan félnek az SMD paneljaimtól... Én magam 0201-et (!!!) is forrasztottam (TQFP-kkel meg BGA-kkal) napi 12 órában pár hétig szóval nekem nem lenne gond, csak úgy vettem észre hogy a hobbisták egyik része fél az SMD-től, egy részének pedig rossz a szeme hozzá. A maradék viszont imádja. Idézet: „ez egy kétharmadban szoftveres, egyharmadban hardveres...” Enyém se fog szoftver nélkül működni. Ha jól látom te I-vel oldod meg... én U-val terveztem.
Mondanám, hogy gyári, de azzal csak degradálnám
Ez se gyengén profi munka
|
Bejelentkezés
Hirdetés |