Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hogyan rakjuk fel az olajteknőt precízen, nyugodtan.. Bővebben: Link
Én majdnem minden nap látok hasonlókat. (A motoroknál is vannak kacifántos dolgok.)
![]()
Nyugodt, kiegyensúlyozott életvitelű ember lehet, akárcsak ez szakállas, de.
Mucsi Zoltán és a villanyszerelési módszerei... Régi klasszikus
![]()
Nyákkendő!
Ez pont olyan színvonalas, mint a kommentjei.
![]()
Én azt tartom benne viccesnek, hogy akárhova téved az ember mindig ezekbe a "sztárokba" és velük kapcsolatos viccekbe, dolgokba botlik.
![]() ![]()
Én már csak úgy vagyok a munkakedvel, mint egyszei tinilány a jólsikerült hétvégi bulizás utánn ...... vagy megjön vagy nem.
Interaktív videók: Bővebben: Link
Ezt küldöm nektek mára, muszáj volt !!!
![]()
Jajj, ez a rettenet...
![]()
Hihi, az jó, legalább nem a Légi Kaka ment.
![]()
Egy kis néznivaló:Bővebben: Link
Az állatvédő egyesület irodájában cseng a telefon:
- Jöjjenek gyorsan, a postás felmászott a fára, és onnan ingerli a kutyánkat!
Éppen lefeküdtünk volna, mikor az asszony szólt, hogy ég a lámpa a
garázsban. Kinézek és látom ám, hogy négy markos legény serényen hordja kifelé a cuccaimat, aztán rakják az utcán ácsorgó teherautóra ezerrel. Kapom a telefont, hívom a rendőrséget, de azt mondja egy zsernyák, hogy momentán egy szabad kocsijuk sincs, de nyugi, amint lesz, jönnek, és már le is tette. Nekem meg a fejembe szaladt az adrenalin azonnal, úgy hogy ismét felhívtam a szervet. Mondom neki, az előbb telefonáltam, hogy jöjjenek, de már nem kell sietniük. Ugyanis fogtam a puskámat, és lepuffantottam mind a négyet, helyszínelni meg tényleg ráérnek később is. No, le se tettem a kagylót, négy rendőrautó már ott is volt a házunk előtt, plusz a mentő. El is kapták a betörőket ízibe. Az egyik rendőr, aki velem is hajlandó volt szóba elegyedni megjegyezte: - Mintha azt mondta volna, hogy lelőtte mind a négyet. Mire én: - Maguk meg valami olyasmit mondtak, hogy nem tudnak küldeni senkit...
Sérült CD lemez helyreállítása. Bővebben: Link
Elég valósághűen írtad le, majdnem bevettem, hogy igaz történet
![]()
Sajnos lehetne akar igaz is. A vilag zsarujai mar csak ilyenek.
Kedvenc időjárási oldalam üzemeltetői nyilván tajtrészegek, vagy az ördög tudja, de valami bajuk biztos van..... :yes:
![]()
A bajeno90 nevű állomás szolgáltatta az adatot. Lehet, hogy a fickó mókás kedvében volt és berakta az állomást a fagyasztóba...
![]()
Vazze, akkor ezért volt nálunk ilyen hűvös... Brrr, szomszédváros...
![]()
Ez komoly! Nem is olyan kis ország ez, ha 50°C eltérés van az országon belül.
![]()
Egyébként felénk, vas megyében nagyon szépeket villámlik és nagyon sűrűn, és nagyon mélyeket dörög. Az a nem mindegy, hogy hogyan lehűlt most a levegő, szinte pillanatok alatt. Az Alföldön 30 fok felett van a hőmérséklet, a Kisalföldön (felénk) pedig a 20 fokot sem éri el most.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |