Fórum témák
» Több friss téma |
Jól néz ki , ilyen dizájnos fülmelegítője sincs mindenkinek !
Na komolyra ferdítve a gáz és egyben a kérdés az hogy a panel hátulján és vagy a végfog 2 cm-es környékén van e ragasztott alkatarész ? Ha van akkor kb 20 százalék eséllyel javítható ha nincs akkor 45. Talán sztem 3-4 e kb ha van alkatrész bontibol.
Helló.
Samsung garanciális márkaszervízben dolgozom. Ha a végfok pirít, akkor elvileg a csere megoldja a bajt. Próbálj esetleg áramfelvételt mérni. nyugalmi áramfelvétele a telónak 1mA kell hogy legyen bekapcsolt állapotban. A végfokot a legkönnyebb cserélni egy telóban
A testvére (P300) szerintem egyedibb megjelenésű, az jobban tetszik. Idén lesz négy éves. A 310-et második telefonnak vettem, ha rentálbilis a javítása. Ragasztott alatt mit értesz? Minden SMD ragasztott is lehet egyben technológia szerint . Alkatrész nincs, azt hozzábbértő kollégák fogják úgyis tudni, hogy ezt a végfokot vajon rakták-e más készülékekbe is.
Tekintve, hogy a melegét elég jól érezni, az 1mA biztosan nem lesz betartva, hacsak nem 500V a tápellátás . Meg tudod oldani a cseréjét és ha igen, milyen összegért?
Belenézel és ha a BGA-k környékén homályos pillant-ragasztóhoz hasonló alátöltést látsz akkor majd a márkaszervizes kolléga megoldja....
Szia.
Meg tudom oldani a cseréjét természetesen. Megnéztem neked, 1980Ft-ba kerül az alkatrész bruttó. Természeretsen neked ingyen cserélem, mert HE-s vagy Ha gondolod, a részletek mehetnek PÜ-ben. üdv.
Sziasztok , segítségre lenne szükségem. Van egy D900i típusu mobiltelefonomamin megcsináltam a Master Reset-et(*2767*3855#). A telefonom mostmár tökéletesen működik de az EDGE egyfolytában aktív. Kérlek segítsetek!
Nem értem, az miért baj, ha kijelzi, hogy elérhető az EDGE hálózat? Pénzedbe nem kerül, ha nincs adatforgalom.
Nem tudtam ,hogy nem kerül pénzbe! Igazából azért zavart mert a reset előtt csak akkor működött amikor MMS-t küldtem.
Akkor megnyugodhatsz, az E betű csak azt jelzi, hogy elérhető a hálózat.
Sziasztok nekem van egy 3 éves d900i egyik pillanatról a másikra elment a képernyője mikor feltoltam azóta sem jó nem tudom mi lehet a problémája és hogy meg-e érné megjavítatni vagy inkább vegyek másikat!!!
Átvezető szalagkábel szakadt el minden bizonnyal. A kábel olyan 3000Ft körül szokott lenni, a szerelés meg attól függ hol csináltatod, vagy ha van egy kis érzéked hozzá, akkor te is kicserélheted.
Szia!
Nekem is 3 év után ugyan ez a probléma jelentkezett. Inkább vettem egy másik telefont mert szerintem nem éri meg megcsináltatni.
Sziasztok van egy Samsung D900i-m és pár nappal ezelőtt váratlanul valamiért elment a képernyő,néha be villan és ha kikapcsolom akkor van kép és úgyan ez van ha be kapcsolom,és ha megnyomom oldalt a fényképező gombot akkor is van kép de máskor nem, valaki aki tud segítsen HELP
Szia!
Nekem ugyan ez volt. Én vettem új mobilt de amúgy a szalagkábel szakadt meg a tiédben is.
Csak nem tudom hogy szalagkábeles ha mindig ki be kapcsolásnál van kép, akkor most ez hogy van ?
Szerintem úgy hogy amikor kapcsolod ki vagy be akkor nyomódik a telefon és érintkezik. Én erre tudok gondolni.
Szalagkábel 90 százalék vagy lcd vezérlőrész törött 1 százalék .
Sziasztok. Nekem van egy d900i-m, aminek kijelzője időnként kevésbé kontrasztos lesz aztán magától vissza áll kis pihenés után.
Ezt okozhatja az átvezető fólia elhasználódása? Szétszedtem látszólag semmi baja nincs a fóliának. Átvezetővel kapcsolatban még egy kérdés, hogy érdemes utángyártottat venni belőle? Vagy felejtős? Ha tudtok megoldást a fenti problémára írjatok. Előre is köszönöm.
Szia!
Valószínű, hogy a szalagkábellel van a baj. Ha nem drága az utángyártott akkor megéri megpróbálni kicserélni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |