Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Samsung D900i mobil probléma

Témaindító: leocska66, idő: Jún 16, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   2 / 2
(#) lanti válasza didyman hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Jól néz ki , ilyen dizájnos fülmelegítője sincs mindenkinek !
Na komolyra ferdítve a gáz és egyben a kérdés az hogy a panel hátulján és vagy a végfog 2 cm-es környékén van e ragasztott alkatarész ? Ha van akkor kb 20 százalék eséllyel javítható ha nincs akkor 45. Talán sztem 3-4 e kb ha van alkatrész bontibol.
(#) kocsgab002 válasza didyman hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Helló.
Samsung garanciális márkaszervízben dolgozom.
Ha a végfok pirít, akkor elvileg a csere megoldja a bajt.
Próbálj esetleg áramfelvételt mérni. nyugalmi áramfelvétele a telónak 1mA kell hogy legyen bekapcsolt állapotban. A végfokot a legkönnyebb cserélni egy telóban
(#) didyman válasza lanti hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

A testvére (P300) szerintem egyedibb megjelenésű, az jobban tetszik. Idén lesz négy éves. A 310-et második telefonnak vettem, ha rentálbilis a javítása. Ragasztott alatt mit értesz? Minden SMD ragasztott is lehet egyben technológia szerint . Alkatrész nincs, azt hozzábbértő kollégák fogják úgyis tudni, hogy ezt a végfokot vajon rakták-e más készülékekbe is.
(#) didyman válasza kocsgab002 hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Tekintve, hogy a melegét elég jól érezni, az 1mA biztosan nem lesz betartva, hacsak nem 500V a tápellátás . Meg tudod oldani a cseréjét és ha igen, milyen összegért?
(#) lanti válasza didyman hozzászólására (») Jún 24, 2010 /

Belenézel és ha a BGA-k környékén homályos pillant-ragasztóhoz hasonló alátöltést látsz akkor majd a márkaszervizes kolléga megoldja....
(#) kocsgab002 válasza didyman hozzászólására (») Jún 25, 2010 /

Szia.
Meg tudom oldani a cseréjét természetesen. Megnéztem neked, 1980Ft-ba kerül az alkatrész bruttó. Természeretsen neked ingyen cserélem, mert HE-s vagy
Ha gondolod, a részletek mehetnek PÜ-ben.
üdv.
(#) hadavid hozzászólása Aug 19, 2010 /

Sziasztok , segítségre lenne szükségem. Van egy D900i típusu mobiltelefonomamin megcsináltam a Master Reset-et(*2767*3855#). A telefonom mostmár tökéletesen működik de az EDGE egyfolytában aktív. Kérlek segítsetek!
(#) coyote55 válasza hadavid hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Nem értem, az miért baj, ha kijelzi, hogy elérhető az EDGE hálózat? Pénzedbe nem kerül, ha nincs adatforgalom.
(#) hadavid hozzászólása Aug 19, 2010 /

Nem tudtam ,hogy nem kerül pénzbe! Igazából azért zavart mert a reset előtt csak akkor működött amikor MMS-t küldtem.
(#) coyote55 válasza hadavid hozzászólására (») Aug 19, 2010 /

Akkor megnyugodhatsz, az E betű csak azt jelzi, hogy elérhető a hálózat.
(#) haga hozzászólása Máj 21, 2011 /

Sziasztok nekem van egy 3 éves d900i egyik pillanatról a másikra elment a képernyője mikor feltoltam azóta sem jó nem tudom mi lehet a problémája és hogy meg-e érné megjavítatni vagy inkább vegyek másikat!!!
(#) Ricsi89 válasza haga hozzászólására (») Máj 21, 2011 /

Átvezető szalagkábel szakadt el minden bizonnyal. A kábel olyan 3000Ft körül szokott lenni, a szerelés meg attól függ hol csináltatod, vagy ha van egy kis érzéked hozzá, akkor te is kicserélheted.
(#) haga hozzászólása Máj 21, 2011 /

És hol tudok szerezni olcsobban? már nem érné meg akkor!
(#) Dempsey válasza haga hozzászólására (») Máj 22, 2011 /

Szia!
Nekem is 3 év után ugyan ez a probléma jelentkezett. Inkább vettem egy másik telefont mert szerintem nem éri meg megcsináltatni.
(#) haga hozzászólása Máj 24, 2011 /

köszönöm szépen a segítséget!!!
(#) Def-Ricsi hozzászólása Júl 15, 2011 /

Sziasztok van egy Samsung D900i-m és pár nappal ezelőtt váratlanul valamiért elment a képernyő,néha be villan és ha kikapcsolom akkor van kép és úgyan ez van ha be kapcsolom,és ha megnyomom oldalt a fényképező gombot akkor is van kép de máskor nem, valaki aki tud segítsen HELP
(#) Dempsey válasza Def-Ricsi hozzászólására (») Júl 15, 2011 /

Szia!
Nekem ugyan ez volt. Én vettem új mobilt de amúgy a szalagkábel szakadt meg a tiédben is.
(#) Def-Ricsi hozzászólása Júl 15, 2011 /

Csak nem tudom hogy szalagkábeles ha mindig ki be kapcsolásnál van kép, akkor most ez hogy van ?
(#) Dempsey válasza Def-Ricsi hozzászólására (») Júl 16, 2011 /

Szerintem úgy hogy amikor kapcsolod ki vagy be akkor nyomódik a telefon és érintkezik. Én erre tudok gondolni.
(#) lanti válasza Def-Ricsi hozzászólására (») Júl 23, 2011 /

Szalagkábel 90 százalék vagy lcd vezérlőrész törött 1 százalék .
(#) xyberwolf hozzászólása Dec 25, 2011 /

Sziasztok. Nekem van egy d900i-m, aminek kijelzője időnként kevésbé kontrasztos lesz aztán magától vissza áll kis pihenés után.

Ezt okozhatja az átvezető fólia elhasználódása? Szétszedtem látszólag semmi baja nincs a fóliának.

Átvezetővel kapcsolatban még egy kérdés, hogy érdemes utángyártottat venni belőle? Vagy felejtős?

Ha tudtok megoldást a fenti problémára írjatok. Előre is köszönöm.
(#) Dempsey válasza xyberwolf hozzászólására (») Dec 25, 2011 /

Szia!
Valószínű, hogy a szalagkábellel van a baj. Ha nem drága az utángyártott akkor megéri megpróbálni kicserélni.
(#) Zozzancs hozzászólása Jan 8, 2012 /

Sziasztok!
Szintén akku problémás a telóm D900.Próbáltam ezt a reset kódot *2767*3855# még nem tudom mennyire sikeres.Viszont a bill.hang beállításom inaktív lett és nem tudom lenémítani a bill.hangot.Lehet valahogy orvosolni?
Köszi.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem