Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   518 / 983
(#) Zoli_bácsi válasza tib12 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Kérlek írd ki rendesen, hogy egy. Nekem nagyon bántja a szemem az efféle írásmód.
(#) Doszpot válasza tib12 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Van még egy ötletem: ha van a multiméternek "Hold" funkciója, eltárolhatja egy előző mérés eredményét, és azt mutatja most nekünk. De a vezetékcserés is jó ötlet.
(#) kistotti01 válasza Doszpot hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Nem ez lesz a megoldás. Mivel az összes multiméter kijelzi a bekapcsolt hold funkciót. Legalábbis amikkel eddig találkoztam azok igen. Ezen a képen pedig nem látok bekapcsolt Hold funkcióra visszajelzést.
(#) kistotti01 hozzászólása Júl 22, 2011 /

(#) zsoltee0001 válasza kistotti01 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

És ez miért jó? A csajok is eltűntek
(#) kistotti01 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

De lesz hely ahová le lehet telepedni, és utánna lehet hódítani...
(#) punkkazy hozzászólása Júl 22, 2011 /

Szerintem simán az a helyzet az energiaitallal, hogy az ital egy elektrolit. Mivel, ha jó tudom, a doboz oldalát és tetejét külön alakítják ki előfordulhat, hogy a tetők más anyagból készülnek, mint a doboz testek. Így különbözik a két ötvözet standardpotenciálja, ergó, elektrolittal feltöltve galvánelemet kapunk. Szerintem. Persze, ehhez kell egy kis véletlen is . Egyszerűbb magyarázat, ha feltételezzük, hogy a doboz anyagán keresztül (sorosan kapcsolva) mér rá egy elemre.
(#) janikukac válasza punkkazy hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Jó látni, hogy van még vajdasági itt..
(#) kistotti01 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Jani, Te egy igazi elekrofanatikus vagy, igazi megszállott. Kijelenthetem. Persze ezt jó értelemben értem. Akárhányszor lépek fel, Te mindig itt vagy.Le a kalappal elötted...
(#) janikukac válasza kistotti01 hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Köszönöm.. :pirul: Ma mentem ki dolgozni, mondtam anyámnak meddig leszek kint, és a tesóm hallotta, hogy mettől meddig, erre ő: -Talán a hobbielektronika fóruma akkor ki lesz kapcsolva?

Apámnak néha idegére megy, ha mondom, menjünk be az Elementába (úgy hivják Szabadkán az üzletetet.. ) , de ősztől gimnazista leszek, bármikor be tudok majd ugrani ellenállásért.
(#) kistotti01 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Ne is említsd a boltokat... OFF topikban éppen most panaszkodtam ki maga, hogyan ki vagyok akadva a boltokra...
(#) tib12 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

Rendben, bocsánat, utólag nekem is feltünt hogy tul sok 1-et irtam.
(#) kistotti01 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 22, 2011 /

(#) Gery78 hozzászólása Júl 22, 2011 /

Egy kis szőkés humor:

Egy szőke nőn agyműtétet hajtanak végre. Amikor a professzor felnyitja a nő koponyáját, meglepetten látja, hogy agy helyett csak egy drót van keresztbe kifeszítve. Gondolkodni kezd a professzor:
- Úristen, most mit csináljunk?!
Erre az egyik medikus kérdezi, hogy
- Mi volna akkor, ha elvágnánk ezt a drótot?
Kis gondolkodás után beleegyezik a professzor. El is vágják a drótot, erre a nőnek leesik mindkét füle!

(#) bgsf hozzászólása Júl 23, 2011 /

Fészbúúk....de nem bírtam ki hogy ne szóljak hozzá! (kicsit cenzúrázva......)
Zs B
Kettő előtt 5 perccel ébresztett a cica.
Csak azt tudnám, hol lehet beállítani. Siet 5 percet
K L
A farka alatti kis nyílásba dugott petárdával!
Zs B
hülye és kegyetlen
K L
A macska?
Zs B
Hát perszeeeee .
K L Na
azííííí
W L
Vedd ki belőle az elemet.
Zs B
akkor nem ébreszt
Zs B

bgsf
Az egérrel megkeresed a beállítások menűt és beállítod rajta az órát! Persze nem tudom milyen oprendszer fut a macsekon de egy Mac(s)(OS) tuti! Szóval ott beállítod és akkor ébreszt ha kell! Engem is korábban keltett a macskám a hasam alá gyűrtem és leszokott róla...
(#) zsoltee0001 válasza kistotti01 hozzászólására (») Júl 23, 2011 /

Vald be, hogy ezeket az sp flortomis izéket te küldöd be
(#) kistotti01 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 23, 2011 /

Áhhh dehogy is, én ilyen "sztár emberkékre" nem pazarlom az amúgy is kevés szabadidőmet...
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 23, 2011 /

Márpedig a föld kerek, az alaplap is lehet "vírusos", ez meg már nem vicc : Bővebben: Link
(#) nagy_david1 válasza SALáta hozzászólására (») Júl 23, 2011 /

Amerika és a fóbiái :wilting: Egyre jobb ez a Mac oprendszer. Semmivel sem kompatibilis csak a vírusokkal.
(#) kistotti01 hozzászólása Júl 24, 2011 /

(#) zolika60 válasza kistotti01 hozzászólására (») Júl 24, 2011 /

Ezekből az apa történetekből vicces nincs?
(#) kistotti01 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 25, 2011 /

Nézz körül itt hátha találsz viceset.
(#) Imi65 válasza kistotti01 hozzászólására (») Júl 25, 2011 /

[OFF]Az evvel a baj, hogy generációs szakadék választ el attól, hogy én ezeket poénosnak találjam. Én még Hofin, Kaboson nőttem fel. Ez ahhoz képest.......
(#) nagy_david1 válasza Imi65 hozzászólására (») Júl 25, 2011 /

Én is nagyon unalmasnak találom ezeket pedig ez pont az én generációm. 91-es évjáratú vagyok de valóban ezeket a poénokat már mind hallottam anno, amit meg nem az elcsépelt.
(#) zsoltee0001 válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 25, 2011 /

Huhh... megkönnyebbültem, hogy nem bennem van a hiba
(#) nagy_david1 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 25, 2011 /

Tetszik ez a megfogalmazás Nekem mostanába ez az oldal nyerte el nagyon a tetszésem.
(#) punkkazy válasza nagy_david1 hozzászólására (») Júl 25, 2011 /

Hát nekem sem érik el az ingerküszöbömet, de hát ha valakinek ez poénos, akkor nézegesse, és kacagjon nagyokat !
(#) nagy_david1 hozzászólása Júl 26, 2011 /

Idézet:
„színes, fekete-fehér, lengyel-német dokumentumfilm, 50 perc, 2009”

Ezt nekem valaki magyarázza el, hogy is van
(#) zsoltee0001 válasza nagy_david1 hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Berlini fal nyulai c. film, gondolom, mivel nem láttam, vannak benne fekete-fehér jelenetek.
(#) nagy_david1 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 26, 2011 /

Igen, az a film de azért ez a megfogalmazás akkor is érdekes
Következő: »»   518 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem