Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kérlek írd ki rendesen, hogy egy. Nekem nagyon bántja a szemem az efféle írásmód.
Van még egy ötletem: ha van a multiméternek "Hold" funkciója, eltárolhatja egy előző mérés eredményét, és azt mutatja most nekünk.
![]()
Nem ez lesz a megoldás. Mivel az összes multiméter kijelzi a bekapcsolt hold funkciót. Legalábbis amikkel eddig találkoztam azok igen. Ezen a képen pedig nem látok bekapcsolt Hold funkcióra visszajelzést.
![]()
És ez miért jó? A csajok is eltűntek
![]()
De lesz hely ahová le lehet telepedni, és utánna lehet hódítani...
![]()
Szerintem simán az a helyzet az energiaitallal, hogy az ital egy elektrolit. Mivel, ha jó tudom, a doboz oldalát és tetejét külön alakítják ki előfordulhat, hogy a tetők más anyagból készülnek, mint a doboz testek. Így különbözik a két ötvözet standardpotenciálja, ergó, elektrolittal feltöltve galvánelemet kapunk. Szerintem. Persze, ehhez kell egy kis véletlen is
![]()
Jó látni, hogy van még vajdasági itt..
![]()
Jani, Te egy igazi elekrofanatikus vagy, igazi megszállott. Kijelenthetem. Persze ezt jó értelemben értem. Akárhányszor lépek fel, Te mindig itt vagy.Le a kalappal elötted...
![]() ![]()
Köszönöm.. :pirul: Ma mentem ki dolgozni, mondtam anyámnak meddig leszek kint, és a tesóm hallotta, hogy mettől meddig, erre ő: -Talán a hobbielektronika fóruma akkor ki lesz kapcsolva?
![]() Apámnak néha idegére megy, ha mondom, menjünk be az Elementába (úgy hivják Szabadkán az üzletetet.. ) , de ősztől gimnazista leszek, bármikor be tudok majd ugrani ellenállásért. ![]()
Ne is említsd a boltokat... OFF topikban éppen most panaszkodtam ki maga, hogyan ki vagyok akadva a boltokra...
![]()
Rendben, bocsánat, utólag nekem is feltünt hogy tul sok 1-et irtam.
Egy kis szőkés humor:
Egy szőke nőn agyműtétet hajtanak végre. Amikor a professzor felnyitja a nő koponyáját, meglepetten látja, hogy agy helyett csak egy drót van keresztbe kifeszítve. Gondolkodni kezd a professzor: - Úristen, most mit csináljunk?! Erre az egyik medikus kérdezi, hogy - Mi volna akkor, ha elvágnánk ezt a drótot? Kis gondolkodás után beleegyezik a professzor. El is vágják a drótot, erre a nőnek leesik mindkét füle! ![]()
Fészbúúk....de nem bírtam ki hogy ne szóljak hozzá! (kicsit cenzúrázva......)
Zs B Kettő előtt 5 perccel ébresztett a cica. Csak azt tudnám, hol lehet beállítani. Siet 5 percet ![]() K L A farka alatti kis nyílásba dugott petárdával! Zs B hülye és kegyetlen K L A macska? Zs B Hát perszeeeee . K L Na azííííí W L Vedd ki belőle az elemet. Zs B akkor nem ébreszt Zs B ![]() bgsf Az egérrel megkeresed a beállítások menűt és beállítod rajta az órát! Persze nem tudom milyen oprendszer fut a macsekon de egy Mac(s)(OS) tuti! ![]()
Vald be, hogy ezeket az sp flortomis izéket te küldöd be
![]()
Áhhh dehogy is, én ilyen "sztár emberkékre" nem pazarlom az amúgy is kevés szabadidőmet...
![]()
Márpedig a föld kerek, az alaplap is lehet "vírusos", ez meg már nem vicc : Bővebben: Link
Amerika és a fóbiái :wilting: Egyre jobb ez a Mac oprendszer. Semmivel sem kompatibilis csak a vírusokkal.
![]()
Ezekből az apa történetekből vicces nincs?
![]()
Nézz körül itt hátha találsz viceset.
![]()
[OFF]Az evvel a baj, hogy generációs szakadék választ el attól, hogy én ezeket poénosnak találjam. Én még Hofin, Kaboson nőttem fel. Ez ahhoz képest.......
Én is nagyon unalmasnak találom ezeket pedig ez pont az én generációm. 91-es évjáratú vagyok de valóban ezeket a poénokat már mind hallottam anno, amit meg nem az elcsépelt.
Huhh... megkönnyebbültem, hogy nem bennem van a hiba
Tetszik ez a megfogalmazás
![]()
Hát nekem sem érik el az ingerküszöbömet, de hát ha valakinek ez poénos, akkor nézegesse, és kacagjon nagyokat
![]()
Idézet: „színes, fekete-fehér, lengyel-német dokumentumfilm, 50 perc, 2009” Ezt nekem valaki magyarázza el, hogy is van ![]()
Berlini fal nyulai c. film, gondolom, mivel nem láttam, vannak benne fekete-fehér jelenetek.
Igen, az a film de azért ez a megfogalmazás akkor is érdekes
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |