Fórum témák
» Több friss téma |
Helló !
Nem tudja valaki hogy hol lehet kapni jó minőségű trafóvasat ? (csöves erősítő kimenőtrafójához keresek) Kösz !
Sziasztok.
Mátrixba kötött 16 szegmenses kijelzőhöz keresek olyan IC -t ami SPI buszról vezérelhető. Minimum 7 karakter X 16 szegmens lenne az igény és maximum 16X16. Sajnos csak sima hétszegmenses kijelzőre Találtam ilyen típust, sőt, ilyen még a "fiókban" is van. Teljesen mindegy hagy VFD -hez, vagy LED -hez van tervezve az ic, mert a LED kijelzős verzióhoz van illesztőfokozatom amin keresztül már mehet a VFD is. Köszönöm előre is segítséget.
Sziasztok!
Az alant lévő chipet szeretném megvásárolni, de erős a gyanúm, hogy Magyarországon lehetetlen lesz! Mindenesetre gondoltam, itt rákérdezek, hátha mégis valaki tud egy boltot, ahol beszerezhető itthon is. Chip link
STP16C596 A L@mex -től.
Hali!
Nem tudja valaki, hogy kb mibe kerül a MJ15003 tranyó darabja? Esetleg Debrecenben hol lehet venni?
Szia!
1000,- Ft, vagy fölötte, de valahol 1000 - 1200 Ft között. (sajna) Ha valahol olcsóbb, és azt mondják hogy ONSEMI gyártmány, akkor nagy valószínűséggel még hamis is. (Vagy nagyon régi beragadt készlet és azért olcsó, de ebben én nem nagyon hiszek.) Rendelj a netről. Akár a hestore-tól.
Sziasztok,
Xilinx-eknek néznék utána, hogy árakról tájékozódjak. Valaki rámrikkantott egy olyat, hogy "xilinxet kapsz egy ezresért is!", nosza megyek fel a xilinx.com-ra, de ami árakat ott látok, azok inkább 100*1000 forintok. Megyek fel a ChipCad-ra, és ugyan nem tudom pontosan, mit is takarnak azok a típusjelek, de ott is 100ezres a nagyságrend. Aki képben van Xilinx-ek vagy egyéb nagy logikai kapacitású FPGA-król, legyen szives dobjon egy gyors véleményt, igazából mibe is kerülnek a normálisabb ASIC alapanyagok. Köszönöm.
Azért már olyat kapsz, amibe mindentudó processzort tehetsz, olyan perifériákkal, mint ethernet meg usb meg amit még elképzelsz. Kisebb dolgokhoz való cpld már pár száz Ft-tól van. Nehéz a komplexitást érzékeltetni, de egy ilyen olcsóbb cuccba már egy komplett diditális óra vagy frekimérő is vígan belemegy.
- digitális óra -
Valami miatt nem tudtam javítani.
Sziasztok!
Lehet a LOMEX-nél személyesen vásárolni (csak úgy beesek az utcáról)? Vagy csak postai utánvéttel
Be lehet menni az üzletbe természetesen, és küszöb valóban van, de ha odafigyelsz nem is "esel be".
Sziasztok
Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan helyet, ahol plxicsövet lehet venni méretre vágva? Nekem 95mm átmérőjű,350mm hosszúságú kellene, de mindenütt meg kellene vennem a 2m hosszú szálat... Üdv: Csupasz
Szia!
A kiskereskedelmi árak magasabbak, mint a nagykereskedelmi (honlapjukon szereplő) árak, de nincs további költség. A honlapon történő rendelésnél pedig csomagbontási és csomagolási valamint posta költségeket számolnak fel. Nagyobb mennyiséget (főleg azonos alkatrészből) célszerű a honlapon megrendelni és személyesen átvenni.
Hol és milyen passzív stúdió monitor hangfal kapható?
Szia!
24 V 1.3 W BZX85C24 (VIS) RoHS DO-41 @ Lomex, HQ Video
Hello. Szükségem lenne olyan fúrószárra, amely 5mm átmérőjű furatot készít és 3mm-es tokmányba befogható.
Ilyet lehet venni, vagy csináltatni kell? Üdv.: Stev.
Óriási, még nem láttam, nagyon hiányzott.
Üdv!
Tudtok olyan helyet ahol lehet venni 4 állású 2×10p tolókacsolót? Bővebben: Link Valami ilyesmi kellene csak ez 3 állású de ugyan így kellene állnia.
Valaki segíteni tudna nekem megmagyarázni egy termék árazási anomáliát?
Dinamikus ram ic. http://www.lomex.hu alatt bal oldali listában Termékcsoportok / Integrált áramkörök / SMD / Memória alatt fent gombok "Egyéb", és a 89-20-91 sorszámú MT46V8M16P-5BD (MIC) RoHS 128Mb náluk 174 huf. Ez alatt a link alatt meg: http://www.findchips.com/avail/?part=MT46V8M16P-5B: D%20TR&partner=DTSN&utm_source=DTSN&utm_medium=Link még a 10000 darab is usd 2.127 (~400 huf). Akkor itt most egy végleg elfekvő raktárkészlet kiürítéséről lehet szó, vagy az a multi rakott rá dupla hasznot? Egyáltalán mi a "normális" ára az ilyen dram cuccoknak (ha létezik olyan egyáltalán a mai világban) ? Köszönöm.
Kisakkoztam egy linket, amit nem tördel szét a fórum motor:
http://www.findchips.com/avail?part=MT46V8M16P-5BD+TR A fórum gazdáknak pedig üzenem, hogy legalább linken belül a smile konvertálást el kellene felejteni.
Szia!
Nálunk nem tömeges az igény az SD-RAM -okra. Valamikor (réges - régen) valaki rendelhetett néhány darabot, de a kereskedőknek egy egész csomagolási egységet (cső, rolni) meg kellett venni miatta. Ebből megmaradt készletet söprik ki...
A neten több USB kamera átalakítást láttam, némelyiket csak kiherélték, mások elé lencsét is tettek. Mivel nem értek optikai kérdésekhez, itt kérdezem meg, milyen kamera kellene, hogy még a nyák hajszálrepedése is látható legyen?
Mikroszkóp kamera. Ez a kamera elé tett lencsékkel oldható meg, vagy borsos áron veszel egyet.
Hű barátunk, a vatera, és az idő meghozta a gyümölcsét. Sikerült a vatrán vennem két egyforma projektort. Persze nem egy eladótól. Az már hab lenne a tortán. Mindkettőnek van egy kis hiányossága, de jól kiegészítik egymást. Szétszedés, rendberakás átalakítás, és már dolgozhatnak is. Még egyszer köszi az ötleteket, ha nem is jött be.
Jó, de hát az ördög a részletekben van... Minden USB kamera egyforma felbontású?
Milyen lencsét, milyen távolságra? Reméltem, hogy itt is csinált valaki ilyet.
Álltalában 0,3Mp (640*480) a webkamerák de ha jól tudom 2Mp (full HD) szenzorú is van. Van amelyik a 640*480 (0,3Mp) felbontást konvertálja fel szoftveresen akár 16Mp re. A nagyitás növelésével csökken a belátható felület mérete de ha egy képen akarsz nagyon apró részleteket látni akkor egy digitális fényképezö gép (elvileg 14Mp vannak kb 15000Ft töl (ha azokban is nem interpolálják a képet)) elé kell szerkeszteni makró optikát ( ha a gyári tudása nem elég) vagy nincs hozzá gyári makró elötét. Csak figyelni kell az autó fokusszal ha nem lehet kikapcsolni és manuálisan állitani akkor nem biztos hogy jó helyre fokuszál.
Köszi, ezek szerint tudni kell, milyen chip van a kamerában, mert a sw "pixelszám növelés" csak az amerikai filmekben hatásos. Ott már egyetlen pixelből is képet csinálnak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |