Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Van valakinek tapasztalata az ügyben, hogy az USA-ból mennyiért hoznának el egy 10-11kg-s csomagot?
Ez eladotol fugg, altalaban feltuntetik az arakat, ha nem akkor meg kell kerdezni (pl, hogy egyaltalan vallaljak-e kulfodre feladast...)
Igen? Hol? Linkelnéd?
Ebay-en mit jelentenek ezek: QTY= 1 vagy QTY= 2? Illetve mirt nem írja semelyiknek a színét?
Itt láttam, mondjuk mit nevezünk olcsónak... sajnos a szállítás annyi mint a cső(vek) ára. QTY=1 1 darab, QTY=2 2 darab ) írják azt pl.: green, bluishgreen.
2 db 8 dolcsi, de a posta is 8 dolcsi Aha igen a második olcsóbb egy kicsivel. (1 dollárral/db)
Ennél jól veszem észre, hogy legalább 10-et kell venni?
Nem. 2 db.-ra adta meg az árat. 13,90 a postával. (ez zöld)
Azt írja, hogy More than 10 available. Annyi a min. vagy annyi több mint tíz van? Bocs most már tudom... Szóval 14 dolcsi 2 átlátszó, zöld cső+posta. Akkor megveszem.
Több mint 10x 2 db csöve van (csórelt a gyárból anno rogyásig )
Értem, köszi! Akkor én regelek és megrendelem. Tudom utalni a pénzt vagy, hogy megy ez?
(Milyen jó neki. Csomó csöve van ) Te rendeltél már ebay-ről?
Hát ez így nem lesz egyszerű, ha még nincs ebay accountod, és nincs paypal számlád !
De erre van külön topic, már nagyon elkalandoztunk a témától. Át kellene oda menni ott megbeszélhetjük... Rendelés külföldről Ebay stb.
Szeretnék rendelni/rendeltetni ebay-ről! Van aki elvállalná a rendelést? Utalnám a pénzt valakinek, ő az ebay-es eladónak és az én címemre megrendelné. Na?
Ha én megrendelem, akkor még egy postázással több lesz, ugyanis nem szeretik ,ha nem az elsődleges (regisztrált) postacímre megy a csomag. És ha fennakad a vámon (bár ez ahhoz kevés) akkor további gondot jelent. Ha nem olyan sürgős, rendlhetünk 4 db-ot is és akkor elfelezzük a postaköltséget meg a csöveket. (nem keresztben )
Rendben. Rendelj négyet. Úgyis kell pótalkatrésznek egy, mert be se merném kapcsolni amúgy Akkor az ebay posta+a csövek ára feleződik és az én postámat meg én fizetem.
Sziasztok!
Szeretnék befizetni pay-pal accountomra, de már rég csináltam és elfeljtettem, mit és hogy. Ott akadtam el, hogy: Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest . . . A Beneficiary név-hez a saját nevemet kell írni, amivel regisztrálva vagyok a Pay-pal rendszerben? Semmi mást? A Beneficiary szót haszonélvezőnek fordítottam, msot ebben nem vagyok tisztába, hogy ez most a Pay-pal és hagyni kell azt ami oda van írva, vagy a saját nevemet kell írnom.
Nem, a "Beneficiary" a kedvezményezett, tehát akinek utalsz. A "Transfer ID" a te személyes azonosítód, ezt kell a megjegyzés rovatba írni a webes, egyszeri utalásnál.
Tehát akkor marad az eredeti, ami megvan adva? PAYPAL PTE LTD
A közleménybe tudom, hogy be kell írni pontosan az ID-t, mert az alapján azonosítja be, hogy kinek a számlájához írja jóvá a befizetett összeget.
Igen, marad az eredeti, mert a kedvezményezett nem te vagy, hanem a Paypal. Az más kérdés, hogy ezek után te rendelkezel az utalt összeg felett.
Rendben, köszönöm a gyors infót, további kellemes hétvégét!
Sziasztok.
Nem éppen eBay de külföldi rendelés. Szóval szeretnék rendelni egy ilyet :launchpad de salynos nincs olyan kártyánk amivel rendelni tudnék Esetleg nem tudna nekem segíteni valaki ebben Debrecenben vagy nem túl messze tőle ? Persze megfizetem + valami bónuszt is adok neki . Üdv balázs
Szia!
Már sokszor tisztáztuk, hogy a fizetéshez nem kell kártya, egy bankszámlaszám is elég. Elektronikus úton utalsz pénzt a bankszámládról a paypal-os számládra és máris fizethetsz.
Szia.
A TI nek lehet fizetni paypal-al ? Nem láttam az oldalon kiírva hogy lehetne, igaz azt se nagyon tudom hogy hogy kell vele fizetni csak azt hogy egy külön számla és arra tudok küldeni pénzt. Ha tényleg lehet akkor tudsz segíteni ebben? Mi kell egy ilyen paypal os számlához és hogy fizetek vele a Ti nél? mert ott csak Mastercard Visa meg ilyeneket lehet kiválasztani.
Ha nem lehet paypallal fizetni, akkor rendeld meg olyan helyről, ahol utánvéttel, forintban fizethetsz. Példa
Sziasztok!
Látom, többen rendeltek itt a DX-ről. Azt szeretném kérdezni, hogy azok a több hetes késések, amiket írtok, a magyarországra érkezés után, vagy előtt voltak? Merthogy 7-én rendeltem, a web-es tracking szerint már 18-án megérkezett a reptérre a csomagom, de azóta semmi. (Nyilván a Magyar Postának nem telik web-es tracking rendszerre, ezért követjetetlen, hogy mi történik.) Jó lenne tudni, hogy akkor most várjak még nyugodtan pár hetet, mert eddig tart, míg a vámosok/rakodómunkások/mittomki átnézik és szortírozzák a csomagokat, vagy erre már keresztet vethetek és vegyem meg inkább itthon (ugyanazt) 5x-ös áron, hozzájárulva a kereskedő elvtárs nyaralójának felújításához?
Elég lett volna csak egy helyre felrakni a kérdésed. Ha már a zöld lézeres topicba beírtad, elég lett volna a hozzászólás áthelyezését kérned.
Szia!
Türelmesen várd ki a 3-4 hetet, meg fog érkezni a csomagod. Egy másik jó oldal: Bővebben: Link
Bocsi,az áthelyeztetés lehetőségről nem tudtam. Legközelebb így teszek.
Köszi az infót. Akkor türelmesen várok...
A tegnapi napon megérkezett a DX-től rendelt csomag. Előb kellett volna ide írnom.
Tehát az én esetemben a rendeléstől a megérkezésig 3 hét telt el, az alábbi bontásban: sep. 7 - megrendelés sep. 7-10 - "waiting for supplier" (beszállítóra vár) sep. 10- shipped (postázva) sep. 10-18 - úton magyarországra, közben a kínai posta tracking rendszerében követhető, hol tart sep 18- departure from outer office of exchange HUNGARY (megérkezett Ferihegyre) sep 18-27 ? (valami történt) sep 27- bedobta a postás az értesítőt, hogy csomagom érkezett (közben a kínai posta rendszere kiírta, hogy "unsuccessful delivery" - sikertelen kézbesítés - na ezt meg honnan tudták???) Sajnos csak pénteken tudok érte menni, mert a posta csak munkaidőben van nyitva. Remélem megtartják addig. Azért írtam ezeket le, hogy ha valaki rendel, legyen viszonyítási alapja. |
Bejelentkezés
Hirdetés |