Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
még kettő lesz, azért töltöm fel így, mert az IE lefagy mostanában nekem így.
Hali!
Hát ez nem semmi! Ez már valami! (Hová lett a régi Müszi ) Pofás kis darab! És tulajdonképpen mit is tud ez csinálni? Peti
A dobozt a HQVIDEO-ban vettem, és a lyukakat a Marcibácsival vágtuk ki.
régi Müszi? melyikre gondolsz?
tudod arra a próba panelos ...(etc)
amúgy jó lett
Sziasztok!
tegnap unatkoztam és összedobtem egy alkonykapcsolót tudom nem nagy cucc de szentem jól műkxik
Grat!!! Nagyon igényes munkák, biztos sok időbe telt
gratula zoly15!, de az a nagy fekete s**grakéta az micsoda?
miből csináltad?
Az a rakéta sztem egy ipari fotoellenállás?????
De csak tipp
Ma este végre kész lettem a forrasztópáka hőfokszabályzómmal. Egy régi PC táp dobozába építettem bele.
Nagyon szép lett! Grat
Kapcsrajzot feltennéd?
szia!
nem én csináltam ez így jött haza gubizott cucc nem volt más
Nagyon szép munka!!
A dobozolást hogy csináltad(csináltattad)? grat
Sziasztok!
Én egy fejhalgato erösitöt barkácsoltam magamnak.
Csöves????
Nagyon szép munka, nagyon teccetős
Ezaztán nem semmi!
Emelem minden kalapom
Húúú hát ez gyönyörű!
CSöves fejhallgató erősítő? Nagyon szeretheted a szép zenét szépen hallgatni!!! A dobozolást te magad készítetted? Mert az nagyon tetszik!!!
Szép munka! Milyen fejhallgató való hozzá, valami spéci? Milyen a kimeneti impedanciája? Van kimenőtrafó benne?
Dobozolást, festést, mindent az utolso csavarig
Egy Sennheiser HD650-et hajt(300 ohm). 120 ohm-tol bármihez jó.Nincs benne kimenőtrafo.
A doboza egy PC tápegységből van. Az előlapot AutoCAD-ban rajzoltam, majd laminálás után felragasztottam. A kapcsolás egyébként egy Masterfoxx által is megépített áramkör, optocsatolós-Graetz hidas fűtőáram kapcsolással. A transzformátort egy régi nyomtatóból szereltem ki. Dupla szekundere van, az egyik tekercsről a vezérlőkör működik, a másikról a pákafűtés. A kapcsolási rajz és a nyákterv EcpressPCB-ben készült.
Huhuhú! Barátom! Ez aztán igen-igen! :yes: :yes: :yes:
Tényleg nagyon szép munka, én is megemelem a kalapom! :taps: :worship:
Ez a Fejhallgato erosito tenyleg mindent meger!!, Te vagy az aki az igenyes emberek koze tartozik,. Minden elismeresem a tied,.. Tenyleg minosegi a cucc!!
Nem akarsz kft -t nyittani,? tarsulnek!! :nezze:
Nagyon szép a cucc,igényes munka.
Csak gratulálni tudok hozzá. üdv.
erről lehetne csinálni egy cikket a kapcsolások menüponthoz! :yes: :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |