Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1748 / 3607
(#) sastas01 hozzászólása Nov 27, 2011 /

Akkor most szerényen megkérdezem, hogy nemtud valaki olcsón egy 1 TB-sat?(300 GB-n nem férek el )
(#) zoly15 válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Sajnos már felmentek az árak... :no: Én még jól kifogtam 18K-ért 1,5TB külső vinyó Már majdnem félig van
(#) szitko hozzászólása Nov 27, 2011 /

Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, (nem találtam rá topikot, ezért írom ide) hogy tudtok-e ajánlani egy ingyenes, és jó alkatrész nyílvántartó programot.
Előre is köszönöm.
(#) sound.man hozzászólása Nov 27, 2011 /

Nem tudnátok mondani nekem egy egyszerű kis vírusírtót ami nem húzza annyira a gépet mint a kaspersky? Nem kell atomprofi stb. Csak vírusokat azért a durvábbakat megfogja.
(#) Frankye válasza sound.man hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Avast-ot használom, az kicsi, gyors, nem erőforrás-zabáló. Ráadásul ingyenes, és naponta frissül a vírusadatbázisa.
(#) Frankye válasza szitko hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Parancsolj!
(Köszönet érte takilacinak!
(#) szitko válasza Frankye hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Hálás köszönet.
Márcsak azt kell kiderítsem, hogy miért ír ki folyton mindenféle hibákat. De lehet,hogy csak a win7-nek nem tetszik.
(#) sound.man válasza Frankye hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Okés, kipróbálom. Köszi a gyors segítséget.
(#) szitko válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Hát hiába futtatom rendszergazdagként, csak adja a hibaüzit. A Cap_2, az amikor elindul a program, úgy indul, hogy a kép felét átrakja a másik képernyőre.
(#) gyök2 válasza szitko hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Sajnos nekem is ezeket írogatta a Vistán. Írtam a szerzőnek egy e-mail-t hogy szerinte mi lehet a gond de nem is válaszolt. Többször is újra telepítettem mind a programot mind a Borland adatbázist nem tudtam használni a progit. Mindez egy jó fél évvel ezelőtt történt .
(#) szitko válasza gyök2 hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Kicsit játszottam vele. A win7 automatikus kompatibilítás beállítója megcsináta, jó lett, kérdezte, hogy mentse a beállításokat, -mondtam neki, hogy igen. Újraindítom a programot, és jön a hibaüzi. De akkor, hogy mentette? Ha Én állítom be, az nem jó. Már kezd az idegeimre menni a win7.
(#) Norberto válasza szitko hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

És szabad kérdezni, hogy miért váltottál 7-re? Tehát mi volt a konkrét indok?
(#) szitko válasza Norberto hozzászólására (») Nov 27, 2011 /

Persze. Vettem egy "akciós" notit, és adták hozzá a Win7-et, de előszőr XP tettem fel a notira, és miután meguntam a "kék halált", gondoltam kipróbálom. Legalább legális szoftver lesz a gépen. Ez volt valamikor tavaj év eleje felé, és azóta (kop, kop), semmi probléma nem volt vele. (se lefagyás, se kék halál...) Eddig minden progit el tudtam indítani, volt, hogy akadozottan, de megoldódott a probléma. A probléma csak a régebbi programokkal van, amik általában a Win98-ME-re írodtak.
Ja és ráadásul a 64 bitest használom.
(#) Dániel X hozzászólása Nov 27, 2011 /

Bővebben: Link
Az ott a végén tényleg 28. át ír?
(#) nedudgi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

(#) Frankye válasza Dániel X hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Igen, és már ott is van a cikk... Hiszen 28-a van!
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Ugyan, a kenguruk még az édes vasárnapi álmukat alusszák. Ott még csak 27.-e van.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

ÁÁÁÁ, ez mekkora duma!
(#) mark.budai hozzászólása Nov 28, 2011 /

Sziasztok! Lenne megint egy problémám. Mivel fogyott a fekete tinta az epsonomból (röhej, főleg azért mert vagy 10 oldalt nyomtattam ki vele, azt hittem, ez jó nyomtató lesz!), és előszedtem a HP DeskJet 845c-met. Ebben legalább a fekete tele van. De az a baj, hogy nem telepíti fel hozzá a drivert, az eszközkezelőből hiába frissíttetem az internetről, nem talál, megpróbáltam kikeresni a számítógépen levő driverekből, persze mindenhez van csak ehhez nincs. Próbáltam külső programot, azok se találtak, vagy az utóbbi módszert ajánlotték, illetve olvastam fórumokat is, és ott is a netes és a kikeresős módszert ajánlották. Próbáltam én már szugesztálni is, de akkor se akart nyomtatni. Ja meg a vezérlőpultban is hiába nyagattam, nem akart drivert találni! Mit tegyek? Én csak nyomtatni akarok, de úgy látszik már azt se lehet!
(#) Action2K válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Itt próbáltad? Bővebben: Link
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Igen, és ahogy le akarnám tölteni az illesztő programot, ezt írja:
Idézet:
„Az Ön HP készülékéhez szükséges illesztőprogramot az új Windows 7 operációs rendszer már tartalmazza! A készülék használatához nincs szükség további illesztőprogramok letöltésére . Csak egyszerűen csatlakoztassa a nyomtatóját a számítógépéhez egy USB-kábel segítségével, és a Windows Update automatikusan feltelepíti a készülék által igényelt illesztőprogramot.”
(#) Action2K válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Még egy érv, hogy ne használjak W7-et. De a W8-at is szeretném kihagyni.
(#) Attilakovács hozzászólása Nov 28, 2011 /

Üdv Mindenkinek!Egy kis segítséget szeretnék kérni.A lay formátumot nem tudom megjeleníteni a gépen.Hol tudnék ehhez valami programot szerezni?Előre is köszönöm!
(#) mate_x válasza Attilakovács hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Szia!

Sprint Layout Viewer néven keress rá. De ezzel csak megnyitni és nyomtatni fogod tudni a kész nyákrajzokat, szerkeszteni nem.

Üdv, mate_x
(#) Attilakovács válasza mate_x hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Köszönöm!A nyak-tervező meg van,csak a kapcsolások között találtam ami lay volt és kidobott nekem egy csomó betűt meg számot.
(#) mate_x válasza Attilakovács hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Akkor jobb klikk/hivatkozás mentése más néven(vagy valami ilyesmi) és ahova mentetted onnan megtudod nyitni.
(#) Attilakovács válasza mate_x hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Kipróbálom!Mindig tanul az ember.Kicsit amatőr vagyok a szoftveres részekhez!!
(#) gyök2 válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Szia!
Próbáld meg az eszközkezelőben kézzel törölni a nyomtató driverét és után újra felrakni. Lehet hogy megsérült. A nézet menüpontban kapcsold be a rejtett eszközök megjelenítése pontot.
(#) Imi65 válasza szamóca hozzászólására (») Nov 28, 2011 /

Mi sem így néztünk ki 20 éve!!
Következő: »»   1748 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem