Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor most szerényen megkérdezem, hogy nemtud valaki olcsón egy 1 TB-sat?(300 GB-n nem férek el )
Sajnos már felmentek az árak... :no: Én még jól kifogtam 18K-ért 1,5TB külső vinyó Már majdnem félig van
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, (nem találtam rá topikot, ezért írom ide) hogy tudtok-e ajánlani egy ingyenes, és jó alkatrész nyílvántartó programot. Előre is köszönöm.
Nem tudnátok mondani nekem egy egyszerű kis vírusírtót ami nem húzza annyira a gépet mint a kaspersky? Nem kell atomprofi stb. Csak vírusokat azért a durvábbakat megfogja.
Avast-ot használom, az kicsi, gyors, nem erőforrás-zabáló. Ráadásul ingyenes, és naponta frissül a vírusadatbázisa.
Parancsolj!
(Köszönet érte takilacinak!
Hálás köszönet.
Márcsak azt kell kiderítsem, hogy miért ír ki folyton mindenféle hibákat. De lehet,hogy csak a win7-nek nem tetszik.
Okés, kipróbálom. Köszi a gyors segítséget.
Hát hiába futtatom rendszergazdagként, csak adja a hibaüzit. A Cap_2, az amikor elindul a program, úgy indul, hogy a kép felét átrakja a másik képernyőre.
Sajnos nekem is ezeket írogatta a Vistán. Írtam a szerzőnek egy e-mail-t hogy szerinte mi lehet a gond de nem is válaszolt. Többször is újra telepítettem mind a programot mind a Borland adatbázist nem tudtam használni a progit. Mindez egy jó fél évvel ezelőtt történt .
Kicsit játszottam vele. A win7 automatikus kompatibilítás beállítója megcsináta, jó lett, kérdezte, hogy mentse a beállításokat, -mondtam neki, hogy igen. Újraindítom a programot, és jön a hibaüzi. De akkor, hogy mentette? Ha Én állítom be, az nem jó. Már kezd az idegeimre menni a win7.
És szabad kérdezni, hogy miért váltottál 7-re? Tehát mi volt a konkrét indok?
Persze. Vettem egy "akciós" notit, és adták hozzá a Win7-et, de előszőr XP tettem fel a notira, és miután meguntam a "kék halált", gondoltam kipróbálom. Legalább legális szoftver lesz a gépen. Ez volt valamikor tavaj év eleje felé, és azóta (kop, kop), semmi probléma nem volt vele. (se lefagyás, se kék halál...) Eddig minden progit el tudtam indítani, volt, hogy akadozottan, de megoldódott a probléma. A probléma csak a régebbi programokkal van, amik általában a Win98-ME-re írodtak.
Ja és ráadásul a 64 bitest használom.
Bővebben: Link
Az ott a végén tényleg 28. át ír?
Valami ilyesmid van?
Igen, és már ott is van a cikk... Hiszen 28-a van!
Ugyan, a kenguruk még az édes vasárnapi álmukat alusszák. Ott még csak 27.-e van.
Sziasztok! Lenne megint egy problémám. Mivel fogyott a fekete tinta az epsonomból (röhej, főleg azért mert vagy 10 oldalt nyomtattam ki vele, azt hittem, ez jó nyomtató lesz!), és előszedtem a HP DeskJet 845c-met. Ebben legalább a fekete tele van. De az a baj, hogy nem telepíti fel hozzá a drivert, az eszközkezelőből hiába frissíttetem az internetről, nem talál, megpróbáltam kikeresni a számítógépen levő driverekből, persze mindenhez van csak ehhez nincs. Próbáltam külső programot, azok se találtak, vagy az utóbbi módszert ajánlotték, illetve olvastam fórumokat is, és ott is a netes és a kikeresős módszert ajánlották. Próbáltam én már szugesztálni is, de akkor se akart nyomtatni. Ja meg a vezérlőpultban is hiába nyagattam, nem akart drivert találni! Mit tegyek? Én csak nyomtatni akarok, de úgy látszik már azt se lehet!
Itt próbáltad? Bővebben: Link
Igen, és ahogy le akarnám tölteni az illesztő programot, ezt írja:
Idézet: „Az Ön HP készülékéhez szükséges illesztőprogramot az új Windows 7 operációs rendszer már tartalmazza! A készülék használatához nincs szükség további illesztőprogramok letöltésére . Csak egyszerűen csatlakoztassa a nyomtatóját a számítógépéhez egy USB-kábel segítségével, és a Windows Update automatikusan feltelepíti a készülék által igényelt illesztőprogramot.”
Még egy érv, hogy ne használjak W7-et. De a W8-at is szeretném kihagyni.
Üdv Mindenkinek!Egy kis segítséget szeretnék kérni.A lay formátumot nem tudom megjeleníteni a gépen.Hol tudnék ehhez valami programot szerezni?Előre is köszönöm!
Szia!
Sprint Layout Viewer néven keress rá. De ezzel csak megnyitni és nyomtatni fogod tudni a kész nyákrajzokat, szerkeszteni nem. Üdv, mate_x
Köszönöm!A nyak-tervező meg van,csak a kapcsolások között találtam ami lay volt és kidobott nekem egy csomó betűt meg számot.
Akkor jobb klikk/hivatkozás mentése más néven(vagy valami ilyesmi) és ahova mentetted onnan megtudod nyitni.
Kipróbálom!Mindig tanul az ember.Kicsit amatőr vagyok a szoftveres részekhez!!
Szia!
Próbáld meg az eszközkezelőben kézzel törölni a nyomtató driverét és után újra felrakni. Lehet hogy megsérült. A nézet menüpontban kapcsold be a rejtett eszközök megjelenítése pontot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |