Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   76 / 214
(#) Mike199999 hozzászólása Dec 1, 2011 /

Üdv. Van egy sony cdx300s autós fejegységem. Rákötöttem egy tápra csak az állandó feszt és testet amivel szerintem el kellene indulnia, de nem hajlandó működni, csupán a cd-t veszi el és adja ki gombnyomásra, de a kijelzőrésze abszolut nem él. Szerintetek hibás vagy valamit figyelmen kívül hagyok? Válaszotokat előre is köszönöm!
(#) titi válasza Mike199999 hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

Hali!
Üzemi állapothoz nem elég csak az állandó táp, kell a kapcsolt is.
(#) Mike199999 válasza titi hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

Igazad van. Bocsánat a primitív kérdésért. Probléma megoldva. Másrészt had kérdezzem már meg, h honnan tudom hogy a hangszóró kivezetéseknek melyik a + és melyik a - fele?
(#) titi válasza Mike199999 hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

Papírt nem kaptál hozzá?
(#) Mike199999 válasza titi hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

használtan jutottam hozzá, tehát sajnos nem. De arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet ezt megtudni vagy megmérni?
(#) BarnaPili válasza Mike199999 hozzászólására (») Dec 1, 2011 /

Milyen csati van rajta?Ha veszel egy Sony-ISO átalakítót,akkor már az ISO alapján meglesznek a megfelelő kivezetések.
(#) Mike199999 hozzászólása Dec 1, 2011 /

Addig rendben, csak sajnos nem találok hozzá csatit ill méregdrágán.
(#) Inhouse válasza Mike199999 hozzászólására (») Dec 2, 2011 /

A vezetékpárokból valamelyik csíkos, a lényeg, hogy mind azonosan legyen bekötve.

Üdv
Inhouse
(#) BarnaPili válasza BarnaPili hozzászólására (») Dec 2, 2011 /

Ezzel tudsz valamit kezdeni?Sony manual..Katints a download this...-ra.
István
(#) mico75 válasza Inhouse hozzászólására (») Dec 4, 2011 /

Üdv Inhouse !
Életet leheltem a szerkezetbe. Még pedig úgy hogy a fégfok vcc+ csatlakozására rákötöttem a kapcsoló egyik vezetékét a másikat +12voltra és működik a szerkezet.
A kombinált kapcsoló mellet lévő 6 vezeték a feladata az lenne hogy melyik két hangszóró szóljon. Annyit ki tudtam műszerrel mérni hogy a fele egyik hangszóró a másik fele a másik, de akár hogy kötöm mind a négy hangszóró szól persze sztereóban. A hangja elég jó. Antenna nélkül is tisztán fogja a rádiót.
üdv.
mico75
(#) Inhouse válasza mico75 hozzászólására (») Dec 6, 2011 /

Idézet:
„Életet leheltem a szerkezetbe.”

Örülök! Ez volt a cél!

Idézet:
„A kombinált kapcsoló mellet lévő 6 vezeték a feladata az lenne hogy melyik két hangszóró szóljon.”

Ezek a faderpotik már csak ilyenek...

Idézet:
„akár hogy kötöm mind a négy hangszóró szól persze sztereóban”

Középállásban, de ha eltekered, akkor kellene változzon...

Üdv
Inhouse
(#) mico75 válasza Inhouse hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Nem változik, de tökéletesen szól.
üdv.
mico75
(#) Peppi válasza Peppi hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Sziasztok! Sikerült kipróbálnom! Előtte nézte egy szaki, azt mondta, ha nem jó a kijelző, nem is fog működni az egész, kukába vele. Rákötöttem hangszóróra, és adja a hangot. Játsza cd-t, rádiót, lehet vele váltani számot, rádió sávot, bármit! A kijelző néha fel is villan, de továbbra sem működik. Tehát jó, csak a kijelző bizonytalankodik. Van rá esély hogy kialakuljon belőle valami? Valaki kérem szóljon hozzá, nagyon kéne. Sajnos itt semmi szerelő, csak esetleg okoskodók. Köszi: Peppi
(#) S.Roland válasza Peppi hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Hello,
A rádió típusa?
Hozzá tartozik az előlap ?
(#) Peppi válasza S.Roland hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Természetesen a tipuszám megegyezik a fejegységen, és az előlapon is. AIWA CDC-R104
(#) Peppi válasza Peppi hozzászólására (») Dec 7, 2011 /

Kép az előlapról!

CDC-R104.jpg

(#) Backrau válasza Inhouse hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Akárhogy kötöttem sehogy sem lett jó! Mindig csak akkor indul be a fejegység, ha ráadom a gyújtást, kezdem feladni
(#) S.Roland válasza Peppi hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Hello,
Ha ba van kapcsolva a rádió hallod , hogy megy akkor próbáld , hogy belevilágítasz a kijelzőbe és nézd meg ha nyomkodod a gombokat akkor változik -e valami a kijelzőn.
(#) Inhouse válasza Backrau hozzászólására (») Dec 8, 2011 /

Van műszered? Keresd meg azt a szálat, amin gyújtás nélkül is van +12V. Erre kell kötni mindkettőt ami a fejből jön és kész.

Üdv
Inhouse
(#) Szerencsés89 hozzászólása Dec 9, 2011 /

Sziasztok!
Van egy Blaupunkt san remo mp28-as fejegységem. Akármilyen cd-t teszek bele azt írja, hogy "error 2". Segítsetek légyszi....
(#) Babita hozzászólása Dec 12, 2011 /

Sziasztok!
Ma kaptam egy Sony cdx-gt33u autórádiót,hogy lecseréljem a kocsiban lévőt,mivel azon nincsen usb.Egészen addig örültem a dolognak,amíg észre nem vettem,hogy a Sony-n nincs RCA.Valahogy lehet rá barkácsolni utólag?Hová kössem az erősítőt?
(#) Babita hozzászólása Dec 12, 2011 /

Illetve most nézem,hogy van az erősítőn magas szintű jel bemenet.Szóval akkor kössem ide?Az nem gond,hogy már van rajta két ovál?Mellé köthetem az erősítőt vagy a kettő együtt nem megy?
(#) Peppi válasza S.Roland hozzászólására (») Dec 12, 2011 /

Szia! Nem igazán látok semmit! Be, -és kikapcsolásnál látom a szimbólumokat, de azután lassan elhalványodnak. A háttérvilágítás jó, és a gombok is világítanak. max annyi még, hogy a hangerőt eddig nem tudtam változtatni, de azon kívül minden gombra-funkcióra reagál. Még az aux-in is működik. Köszönöm!!!
(#) S.Roland hozzászólása Dec 13, 2011 /

Hello,
Mi halványodik el a kijelző vagy a háttér világítás? Ne bele világíts hanem oldalról súroló fényt adj neki? Sötétbe próbáld ki. Távirányító van hozzá? Mi történt a készülékkel leesett az előlap? Kapcsolási rajzod van hozzá?
(#) vzsigmond hozzászólása Dec 14, 2011 /

valaki veletlenul nem tudja hogy lehet clarion cx609E tipusu dul dim-es autolejatszor resetelni?? mert nagyon zavaro h zene hallgatas kozbe mindig bejon a traffic info, kozbe pedig ki van kapcsolva
(#) Radomer hozzászólása Dec 20, 2011 /

Sziasztok!

Van egy Kenwood fejegységem ami majdnem 1 éves. Az utóbbi pár napban, amikor rázósabb útra tévedek leáll a lejátszás az USB -n pendriveról pár másodpercre. Kipróbáltam másik pendrival is, de ugyanaz a helyzet. Eddig nem volt gondja a szerkezetnek a rázkódással...
Pontos típusa: KDC-5047U

Esetleg lenne tipp mi okozhatja?!

Köszönet előre is a segítségért!!

Üdv,
Rado
(#) S.Roland válasza Radomer hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

A rádión az USB -s pöckök ki vannak tágulva. Leszeded az előlapot és kis csavarhúzóval megigazítod , hogy szorítsa a Pendrivet
(#) Radomer válasza S.Roland hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

S.Roland!
Köszi szépen ez tényleg elég valószínű. Majd írok hogy bevállt-e. Üdv,
(#) Radomer válasza Radomer hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Ez gyors szerviz, és gyors segítség volt!Jelentem működik rendesen...

Köszönöm a segítséget!! Üdv,
(#) SzervízMacska válasza Radomer hozzászólására (») Dec 20, 2011 /

Szomorú, hogy már a neves gyártók is itt tartanak... Nem értem, mi lehet nehéz egy usb aljzat elkészítésében?
Következő: »»   76 / 214
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem