Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Üdv. Van egy sony cdx300s autós fejegységem. Rákötöttem egy tápra csak az állandó feszt és testet amivel szerintem el kellene indulnia, de nem hajlandó működni, csupán a cd-t veszi el és adja ki gombnyomásra, de a kijelzőrésze abszolut nem él. Szerintetek hibás vagy valamit figyelmen kívül hagyok? Válaszotokat előre is köszönöm!
Hali!
Üzemi állapothoz nem elég csak az állandó táp, kell a kapcsolt is.
Igazad van. Bocsánat a primitív kérdésért. Probléma megoldva. Másrészt had kérdezzem már meg, h honnan tudom hogy a hangszóró kivezetéseknek melyik a + és melyik a - fele?
Papírt nem kaptál hozzá?
használtan jutottam hozzá, tehát sajnos nem. De arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet ezt megtudni vagy megmérni?
Milyen csati van rajta?Ha veszel egy Sony-ISO átalakítót,akkor már az ISO alapján meglesznek a megfelelő kivezetések.
Addig rendben, csak sajnos nem találok hozzá csatit ill méregdrágán.
A vezetékpárokból valamelyik csíkos, a lényeg, hogy mind azonosan legyen bekötve.
Üdv Inhouse
Ezzel tudsz valamit kezdeni?Sony manual..Katints a download this...-ra.
István
Üdv Inhouse !
Életet leheltem a szerkezetbe. Még pedig úgy hogy a fégfok vcc+ csatlakozására rákötöttem a kapcsoló egyik vezetékét a másikat +12voltra és működik a szerkezet. A kombinált kapcsoló mellet lévő 6 vezeték a feladata az lenne hogy melyik két hangszóró szóljon. Annyit ki tudtam műszerrel mérni hogy a fele egyik hangszóró a másik fele a másik, de akár hogy kötöm mind a négy hangszóró szól persze sztereóban. A hangja elég jó. Antenna nélkül is tisztán fogja a rádiót. üdv. mico75 Idézet: „Életet leheltem a szerkezetbe.” Örülök! Ez volt a cél! Idézet: „A kombinált kapcsoló mellet lévő 6 vezeték a feladata az lenne hogy melyik két hangszóró szóljon.” Ezek a faderpotik már csak ilyenek... Idézet: „akár hogy kötöm mind a négy hangszóró szól persze sztereóban” Középállásban, de ha eltekered, akkor kellene változzon... Üdv Inhouse
Nem változik, de tökéletesen szól.
üdv. mico75
Sziasztok! Sikerült kipróbálnom! Előtte nézte egy szaki, azt mondta, ha nem jó a kijelző, nem is fog működni az egész, kukába vele. Rákötöttem hangszóróra, és adja a hangot. Játsza cd-t, rádiót, lehet vele váltani számot, rádió sávot, bármit! A kijelző néha fel is villan, de továbbra sem működik. Tehát jó, csak a kijelző bizonytalankodik. Van rá esély hogy kialakuljon belőle valami? Valaki kérem szóljon hozzá, nagyon kéne. Sajnos itt semmi szerelő, csak esetleg okoskodók. Köszi: Peppi
Hello,
A rádió típusa? Hozzá tartozik az előlap ?
Természetesen a tipuszám megegyezik a fejegységen, és az előlapon is. AIWA CDC-R104
Akárhogy kötöttem sehogy sem lett jó! Mindig csak akkor indul be a fejegység, ha ráadom a gyújtást, kezdem feladni
Hello,
Ha ba van kapcsolva a rádió hallod , hogy megy akkor próbáld , hogy belevilágítasz a kijelzőbe és nézd meg ha nyomkodod a gombokat akkor változik -e valami a kijelzőn.
Van műszered? Keresd meg azt a szálat, amin gyújtás nélkül is van +12V. Erre kell kötni mindkettőt ami a fejből jön és kész.
Üdv Inhouse
Sziasztok!
Van egy Blaupunkt san remo mp28-as fejegységem. Akármilyen cd-t teszek bele azt írja, hogy "error 2". Segítsetek légyszi....
Sziasztok!
Ma kaptam egy Sony cdx-gt33u autórádiót,hogy lecseréljem a kocsiban lévőt,mivel azon nincsen usb.Egészen addig örültem a dolognak,amíg észre nem vettem,hogy a Sony-n nincs RCA.Valahogy lehet rá barkácsolni utólag?Hová kössem az erősítőt?
Illetve most nézem,hogy van az erősítőn magas szintű jel bemenet.Szóval akkor kössem ide?Az nem gond,hogy már van rajta két ovál?Mellé köthetem az erősítőt vagy a kettő együtt nem megy?
Szia! Nem igazán látok semmit! Be, -és kikapcsolásnál látom a szimbólumokat, de azután lassan elhalványodnak. A háttérvilágítás jó, és a gombok is világítanak. max annyi még, hogy a hangerőt eddig nem tudtam változtatni, de azon kívül minden gombra-funkcióra reagál. Még az aux-in is működik. Köszönöm!!!
Hello,
Mi halványodik el a kijelző vagy a háttér világítás? Ne bele világíts hanem oldalról súroló fényt adj neki? Sötétbe próbáld ki. Távirányító van hozzá? Mi történt a készülékkel leesett az előlap? Kapcsolási rajzod van hozzá?
valaki veletlenul nem tudja hogy lehet clarion cx609E tipusu dul dim-es autolejatszor resetelni?? mert nagyon zavaro h zene hallgatas kozbe mindig bejon a traffic info, kozbe pedig ki van kapcsolva
Sziasztok!
Van egy Kenwood fejegységem ami majdnem 1 éves. Az utóbbi pár napban, amikor rázósabb útra tévedek leáll a lejátszás az USB -n pendriveról pár másodpercre. Kipróbáltam másik pendrival is, de ugyanaz a helyzet. Eddig nem volt gondja a szerkezetnek a rázkódással... Pontos típusa: KDC-5047U Esetleg lenne tipp mi okozhatja?! Köszönet előre is a segítségért!! Üdv, Rado
A rádión az USB -s pöckök ki vannak tágulva. Leszeded az előlapot és kis csavarhúzóval megigazítod , hogy szorítsa a Pendrivet
S.Roland!
Köszi szépen ez tényleg elég valószínű. Majd írok hogy bevállt-e. Üdv,
Ez gyors szerviz, és gyors segítség volt!Jelentem működik rendesen...
Köszönöm a segítséget!! Üdv,
Szomorú, hogy már a neves gyártók is itt tartanak... Nem értem, mi lehet nehéz egy usb aljzat elkészítésében?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |