Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Kibirja, de nem ajánlatos 26V-ról járatni... Hamarosan púposodás lesz a vége.
Elvileg nem, mert gyárilag túlméretezik a kondik fesztűrését. Gyakorlatilag viszont illik jóval a feszültségérték alatt maradni (én is próbáltam már 40 V-os kondival áramkört, amikor a kondin 45 V volt (szóismétlés rlz! ), de amikor láttam, hogy működik vettem bele 60 V-osat.
Arra vigyázz, ha esetleg eldurranna, akkor ne tegyen kárt senkiben/semmiben!
"ha esetleg eldurranna" ettől félek de hétfő környékén ki fogom cserélni :yes:
Itt van utólólag a detektoros kapcsolási rajza
(ha van kérdés vagy bármi akkor az mehet a Crystal radio topicba) Bocs a közbevágásért!
Sziasztok!
én ma 1 lézershow-ot építettem de sajnos a lézer csak hétfőn lessz meg de a motorvezérlés már működik kép csatolva! jah és a kábeleket megpróbálom majd elrendezni a tükrök esztergáltak
csá milyen bökővel esztergálták az üveget?
rapid? vídia? vagy az új tech cserélhetőlapkás dolog? vagy ez nem is üveg? csá
hy
a tükör müanyag az üveg sanaszájjel repedt volna szentem :eek2: üdv
TOPI:
Idézet: „Rendkívül szelektív az olvasásod.” ezen hogy nem igaz olyat nevetgéltem ha szabad ezt mondani
Hali!
Na ismet volt egy kis szabadidom, aztan fabrikaltam egy mikrokontrolleres riaszto rendszert, mozgas erzekelovel (vagy fust erzekelovel vagy ami kell), lezeres sorompoval meg mobil telcsoval. A leirason meg dolgozom de lassan az is meg lesz. Addig is itt egy video rola, meg egy kep: videó link javítva! --szabi83
Hello mindenkinek.A segítségeteket szeretném kérni!
van-e valakinek kapcsolási+nyák rajza LED-kijelzős km/h mérőhöz?(simson-hoz kellene) előre is köszönöm.
EZ talán megfelelő megoldás lehet...
slambi2 hozzászólásában ajánlott weblapon található NYÁK-terv is a kütyühöz!
- Ez nem a kapcsolási rajz kereső topic, hozzászólásod nem ide való
- Létezik az oldalon keresés, máskor használd kérlek. Köszi.
Sziasztok. Elég sok mindent építettem már de legutóbb néhány elfekvó alkatrészből meg egy halott unitra erősítőből építettem egy kis 2X35W-os végfokot.Elég jól szól.És meglepően jól hajtja a két reflexládámat amiben 30-as mélyek vannak meg piezo magas és közép.Bulira lettek csinálva nem lehet könnyen megölni őket. A dóm magasak sokba kerülnek nagy teljesítménynél. Itt vannak az erősítő képei.
Nagyon király lett.A dobozt honan szerezted?A végfokot egycségcsomag formában veted?
A dobozt én csináltam. A borda a gyári Unitra erősítőben volt meg a nyák is (a nyákokat szó szerint kifűrészeltem ) nem volt kedvem újat tervezni,maratni. Nagyobbat szól most a végfok mint a gyári erősítőben. A számítógépre van rákötve azt hallgatom most két Videoton hanfallal. Bulinál a két nagy házilag épített hangfalat hajtja de tervezem egy nagyobb erősítő megépítését hozzájuk.
Ja, azóta a LED-ek be lettek kötve. Középen a power kétoldalt a clip.
Sziasztok!
Ma sikerult befejeznem a riaszto rendszer leirasat, igy a videon kivul a leiras is es a program is letoltheto az oldalamrol. Aki kivancsi ra annak belinkelem a videot amibol szerintem azert kiderul, hogy hol is kell keresgelni. Sok sikert. Angelero hajra! Bővebben: Video Link
Hali!
Ma készültem el a Panelfúrómmal. A motorja egy régi FUNAI videó mocija . Nagyon jó lett és elég erős is. :yes: :yes: :yes:
Itt a videó.
Hát a fúrószárt egy műanyag dengelybe ragasztottam (de nagyon erősen) :yes: . És ez a műanyag tengely pont felmegy a motor tengelyére. Szóval lehet cserélni.
Okos megvalósítás, de én egy 1500Ft-os magas fordulatszámmal és tokmánnyal rendelkező panelfúrót jobban preferálok
Azzal nem értek egyet, hogy panelfúrót eszkábáltok. De ettől függetlenül
Hát igen!
Csak unatkoztam, és nem tudtam jobb elfoglaltságot magamnak, így építettem egy panelfúrót.
Unatkozik... Eszem a kis szivét
Bárcsak lenne annyi időm mostanában hogy unatkozhassak... Vagy nyugiban kiülhessek egy fél napra a kertbe. Majd el jutsz Te is oda, hogy visszasírod ezeket az unatkozós időket. |
Bejelentkezés
Hirdetés |