Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ezek szerint szokta az állatokat tölteni...
Értem már, miért nem engedi a libákat is tömni az EU........
Azért az állatok is szocializálódnak. Bővebben: Link
Egy férfi motorozott a kaliforniai tengerpart mentén, amikor váratlanul egy felhő került a feje fölé, és egy mennydörgő hang szólalt meg:
- Mivel te mindig hűséges voltál hozzám, teljesítem egy kívánságodat! A motoros lehúzódott az úttest szélére, és így válaszolt: Építs nekem egy hidatKalifornia és Hawaii közé, hogy bármikor átugorhassak a szigetre. Az Úr így szólt: A kérésed igencsak anyagi dolgokra épül, gondold el, mekkora létesítmény lenne. Az óceán aljára levinni a tartóoszlopokat, és az a rengeteg beton, aszfalt és acél. Természetfeletti dolognak vélnék. Gondolkodj kicsit, hátha eszedbe jut valami más, amivel az emberiség jövőjét tudnád elősegíteni. A motoros elég sokáig gondolkodott, végül így szólt: Uram! Azt kívánom, hogy minden férfi megérthesse az asszonyokat. Tudni szeretném, hogy mire gondolnak, mit éreznek legbelül, amikor csak némán néznek rám, vagy amikor sírnak, nevetnek, vagy amikor rosszat mondok... És hogyan tudnám a nőket boldoggá, kiegyensúlyozottá tenni. Mire az Úr: Hány sávos is legyen az a híd...?
Sziasztok
Megkérdem én: hogy hivják azt a videot a youtubon amelyiknél filmnézés közben szétverik a monitorod? (még volt ide linkelve) Idézet: „A tranzisztor bázisáram: A báziskivezetésen át folyó áram. A pnp-tranzisztornál számértéke nulla.” A Puruttyán elektronikáznak.
A Windows XP első kiadása óta ki nem javított hiba, a Súgó címoldalán, az első sorban: "Segítség kérés egy barától..."
A mai napig nem jöttem rá, mi az a "bara"
Valami ablak fejű idegenre tippelnék.
Nekem ez van odaírva:
"Felkérés küldése egy barának, hogy a távsegítség használatával kapcsolódjon a számítógépéhez "
Számítógép boltos koromban az otthoni szakértők, hálózatépítéshez kerestek többek között "OTP" kábel-t valamint "KOXI" kábelt is. Ilyenkor bírja ki az ember faképpel. Az elsőre úgy reagáltam, hogy az nekem is jó lenne, mert azon jönne a pénz.
Köszönöm a szakszerű pontosítást! Windows 7-en már kijavították, fejből írtam.
Szia. Remélem nem te "alkottad " a videót. Dee aki ezt teszi egy állattal , annak én is így adnák enni + a sexet is így adagolnám neki. Legalább megtudná milyen a "plátói szerelem _kívülről nyalni a befőttes üveget !!!
Hat ottan irjak (baratol) az szerintem a lakhelye lehet mint tyukol, disznyool, mar mint a segites ottan lakozik.
Valóban, de akár az is lehet, hogy Bara Margit Kossuth díjas színészünkre gondoltak, csak akkor miért írták kis betűvel?
Mit linkeltél, arról jutott eszembe.
Tudod melyik a jobb kezed? Az amelyiken a hüvelykujjad a baloldalon van.
Ezzel a Windows hibával szoktam példálozni az ügyfeleknek, mikor megkérdik miért van szükség ennyi javításra, szervízpakkra. Ha láthatóan ilyen hibát hagynak benne több mint 10 évig, akkor milyen lehet a forráskód, amit nem látunk. Hemzseghet a hibától.
A lényeg hogy gurul és eladható!
De én nem használok windows-t...
Kimegyek egy cigire.. Gyufa cigi a zsebbe.... Lemegyek és a gyufás dobozban kondi ellenállás és tranyó de gyufa egy sem....
De legalább megtudtam melyik dobozban vannak a TDA erősítő cuccai!
A rasszista vicceket hagyjuk ki, ha lehet!
Köszönöm.
Bocsánat.
De itt van egy másik vicc: Mi a neve az indiánoknal a bolondnak? Golyóstoll!
Szia!
Nálam így van: "Felkérés küldése egy barának...."
Srác bemászik az idős néni kertjébe és
buzgón dézsmáljaa gyümölcsöt, mikor a néni megjelenik egy vadászpuskával a kezében: - Gondolom, most meg fog engem erőszakolni, fiatalember! - Áááá, dehogy, hová tetszik gondolni... A néni erre csőre tölt: - Márpedig muszáj lesz! Van egy hajóskapitány, és annak egy részeges papagája. A kapitány hazavisz egy üveg whisky-t, és mondja a papagájnak: - Most el kell mennem, de mire hazajövök legyen meg az az üveg whisky, különben egyenként tépem ki a tolladat. Elmegy a kapitány, pár óra múlva hazajön, és látja, hogy az üveg teljesen üres. Elkezdi keresni a papagájt, és látja, hogy az ágyon fekszik tökrészegen, tollait tépkedve kiabál: - Kell a tökömnek ez a sok toll. Étteremben az egyik vendég véletlenül elfingja magát. Hogy leplezze, elkezdi tologatni a széket. Erre az egyik szomszédja megjegyzi: - Ugye milyen más hangja van ? Szülészeten: - Gratulálok asszonyom, Önnek gyönyörű kislánya született. - Pedig nekem azt mondták, fiam lesz! - A francba, már megint nem a köldökzsinórt vágtam el. Két nyugdíjas: - Te mit választanál: a szexet vagy a karácsonyt..? - A karácsonyt. - És miért? A szex már nem tetszik? - Tetszeni tetszik. De karácsony sűrűbben van. Idézet: „Ismerőseid 2 új kérdésre válaszoltak rólad a Badoo Barátok Quizében a Facebookon. Néhány kérdés, amire válaszoltak rólad? ? Szerinted elmenne a dzsungel mélyére tigrisekre vadászni György csak azért, hogy megússzon egy kellemetlen randit?” Többször elolvastam és nem tudtam hogy én vagyok naív vagy a kérdést feltevő, vagy aki válaszolt is rá... (a naívat értsétek helyesen...)
Amúgy meg a tigrisek mint egy rossz randi.....
Erre nem ő válaszolt, legfeljebb egyszer használta ezt a programot (mert esetleg ő is kapott egy ilyet és megnézte a "választ") és miután engedélyezte az alkalmazást az már automatikusan "válaszolt" kérdésekre ismerősökről. Éljen a z arckönyv!
Pár napja olvastam ezt a viccet, igaz nem elektronikai, de nekem nagyon bejött:
A pápa New Yorkba érkezik. Este a limuzinjához kísérik, ahol a helyi sofőr áll és cigizik. - Mondd, fiam - kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit? Otthon sohasem hagynak! A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim, ugrik az állásom - de hát ez itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz gond! A sofőr beül hátra, tölt egy italt, indulnak. A pápa egyre gyorsabban vezet, a Fifth Avenue-n 105 mérföldes sebességgel száguld. - Lassabban, Szentséged! - szól a sofőr -, baj lesz!! Hátulról sziréna, rendőrautó. A sofőr izzad. Látja magát munkanélküliként. A pápa megáll, a rendőr benéz a kocsiba, majd visszarohan a járőrautóhoz: - Központ, 311-es kéri a rendőrfőnököt!!! - Főnök a vonalban. - Limuzin 105 mérfölddel a Fifth Avenue-n! - Fogja el! - Főnök, nagy ember ez a hátsó ülésen.. Baj lesz! - Ki az, a polgármester? - Nem. - A kormányzó?? - Nem! - Az Elnök??? - Nem! Szerintem Isten! - Füvezett, 311-es? - Nem, főnök, de hátul iszik a pali és a pápa a sofőrje! |
Bejelentkezés
Hirdetés |