Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » WiFi antenna készítés

Témaindító: saca200, idő: Jún 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   40 / 83
(#) Jeffrey válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Dec 29, 2011 /

Köszönöm a válaszokat, találtam az általam rendeltről infót igaz angolul Ettől nem kaphatok egészségkárosodást a sugárzás miatt? (nem akarok megfőni mint egy rák). http://skilinium.com/blog/?p=699
(#) szasa5 hozzászólása Dec 29, 2011 /

A típusa 802.11g F5D7230-4-E Nagyobb antenna bekötése érdekébe!
(#) ny.mate hozzászólása Dec 29, 2011 /

Üdv olvassatok utánna Karl Rotammer antenna könyv c. könyvében (nem biztos h igy kell írni XD)
ott nagyon sok jó antenna méretezés van
(#) eSDi válasza Jeffrey hozzászólására (») Dec 29, 2011 / 2

Kérdéses... Én egy mezei (100mW) kimenő teljesítményű adapterre kötöttem egy nagyon kis sugárzási szögű antennát (kb. 10dBi nyereségűt), ezzel kapcsoltam össze két helyi hálózatot. A probléma ott kezdődött, hogy ha max-ra (antenna kimenetén ez 1W kb) volt állítva a teljesítmény, akkor zavarta a kábel tv adást, mert a közelbe volt elvezetve a légkábel is. A tizedére kellett visszavennem, hogy jó legyen. Ha tudod, akkor vezesd ki az antennát falon kívülre. Jobb a békesség.
(#) eSDi válasza szasa5 hozzászólására (») Dec 29, 2011 / 2

Az a gond vele, hogy nem cserélhető antennás. Itt egy kép a belsejéről: Bővebben: Link
Le kell forrasztanod az antennát a PCB-ről és a helyére kell bekötni a másikat.
(#) szasa5 válasza eSDi hozzászólására (») Dec 29, 2011 /

Az a következő kérdés nem lehet úgy kötni, hogy csinálok egy külön antenna kivezetést és az eredetit meghagyom??
(#) pucuka válasza szasa5 hozzászólására (») Dec 29, 2011 / 2

Nem. Vagy egyik, vagy másik. De átalakíthatod. Az antennához vezető koaxot elvágod, teszel rá egy csatlakozót, és vagy a külső, vagy a saját antennáját teszed rá.
(#) szasa5 hozzászólása Dec 30, 2011 /

Kérdés egy Biquad antennát rálehet egy usb csatlakozóra kötni? Kitudja hogy hogyan ??
(#) kadarist válasza szasa5 hozzászólására (») Dec 30, 2011 / 1

Közvetlenül nem lehet rákötni, csak egy USB kimenetű wifi adaper közbeiktatásával.

Küldenél egy ilyen kötési rajzot??

Segíts magadon......: Bővebben: Link

Még ötlet: Bővebben: Link

Kösz az ötleteket megtudná nekem mondani pontosan valaki hova kell kötni az antennát a képen levő vevőbe??
(#) Saggitarius válasza szasa5 hozzászólására (») Dec 30, 2011 /

Tudnal esetleg egy kepet kesziteni felulrol arrol a reszletrol amit mellekeltem?

wifi.jpg

(#) szasa5 válasza Saggitarius hozzászólására (») Dec 30, 2011 /

Nem tudom sikerült e ezt csináltuk!

DSC03155.JPG

(#) szasa5 válasza Saggitarius hozzászólására (») Dec 30, 2011 /

Ez jobb lett!

DSC03158.JPG

(#) kadarist válasza satlokk hozzászólására (») Dec 31, 2011 / 1

Olyan USB-s wifi adaptert keress, amin van külső antennacsatlakozó.
(#) szasa5 hozzászólása Dec 31, 2011 /

Van egy egy Belkin wireless G USB adapterem F5D7050eaE TIP szám lehet e rá kötni külső antennát??
(#) kadarist válasza szasa5 hozzászólására (») Dec 31, 2011 /

Úgy látom, ezen nincs csatlakozó.
(#) szasa5 hozzászólása Dec 31, 2011 /

BUÉK Mindenkinek!
(#) kirally válasza szasa5 hozzászólására (») Dec 31, 2011 /

[OFF]Neked is!
(#) minicooper hozzászólása Dec 31, 2011 / 1

BUÉK.+ kérés:Hali mindenki nem tudtok egyszerű ötleteket vagy praktikákat hogyan növelhetném meg a Routerem jelének erejét?
(#) pucuka válasza minicooper hozzászólására (») Jan 1, 2012 / 1

Egy jó, nyereséges, és jól elhelyezett külső antennával.
(#) pisti1818 hozzászólása Jan 2, 2012 /

Sziasztok először is BÚÉK mindenkinek Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy meg tundnám e oldani azt,hogy az itthol lévő wifis routeremmel (egy másik wifi antennával) el tudnám e lőni e jelet a negyedik szomszédig (kb 50-60 méterre) nem kellene nagy jelszint csak egy kódsor menne 7-8 másodpercenként válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
(#) minicooper válasza pucuka hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Kösz szépen...én nem nagyon [semennyire] nemértek a számitástechnikához ugyhogy nemtudom hogyan kössem rá a rotert az antennára. :no:
(#) szasa5 hozzászólása Jan 2, 2012 /

Üdv mindenkinek az új évbe: kérdés van egy használatba lévő modemem és kaptam egy másik ugyan olyat! Rá kötöttem az internet bejövő kábelra be indítottam a másik modemet és nem működik a kettő ! Mért nem mi a hiba??
(#) eSDi válasza szasa5 hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Üdv! Elég nehezen érthető amit írsz...
Tehát van két egyforma modem és van 1db telefonvonal. Ezt a két modemet egyszerre akarod rákötni ugyan arra a kábelra? Ha igen, miért? Ha egy időben kapcsolod be mind a kettőt, akkor ne csodálkozz ha nem működik. Amint a második modem kapcsolatot próbál létesíteni, azonnal megszakad a vonal, és fordítva. Netet nem így szokás megosztani...
(#) pucuka válasza minicooper hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Ennek a résznek semmi köze a számítástechnikához. Ez a része, rádiós átvitel technika, a routerek konfigurálása számítástechnikai feladat, ezt is el kell végezni, ha azt szeretnéd, hogy a csatlakoztatott eszközök lássák egymást.
Ha a rádiós részhez nem értesz, akkor olyan routert kell beszerezned, amelyiknek van antenna csatlakozója, és erre teheted a külső antennát.
(#) minicooper válasza pucuka hozzászólására (») Jan 2, 2012 /

Aha kössz talán majd hivok egy szakembert.
(#) dhjoco hozzászólása Jan 3, 2012 /

Sziasztok kérdésem a következő lenne,van egy pcmcia-s wifi kártyám és egy dlink dwl-m60at külső antennám.
Ezt a kettőt szeretném összekötni.
Várhatok ettől vajon valami jót?
Ja és hogy ugye a kártya mmcx es az antenna meg sma-s csatis. Hol tudnék beszerezni ehhez egy összekötőkábelt vagy egy átalakítót.
Köszi előre is a segítséget
Következő: »»   40 / 83
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem